22 22 28 68 vores vagtnummer.

Vagt og vagtservice

 +45 22 22 28 68

Norh kan tilbyde en høj ensartet kvalitet indenfor menneskelig sikring af private, efter dine ønsker.
Vi tilbyder vores private kunder service med og uden alarm og overvågningskamera -løsninger, alle vores vægtere er uddannede til vægtere og går op i at imødekomme alle opgaver professionelt og personligt, hvis i bestiller fx en vagt til fest, så vil i kunne forvente at vores vægtere sørge for at sikkerheden er på plads, og at alle jeres gæster bliver taget godt i mod og får en god oplevelse når de ankommer.

Privat

Ønsker du at nogen holder øje med dit hjem mens du er på ferie? Eller har du brug for en der sørger for at det ikke kommer uvelkomne gæster af en eller anden grund til dit bryllup eller fødsledgasevent. Det kan findes tusind af grunder til hvorfor dig som kunde eller vores kunder har brug for en vagt. Måske findes det mange ting af værdi på dit event eller måske er det nogen på dit event som er ramt af skalkning. Uanset anledning, så vil vi skræddersy en vagtløsning som passer dine ønsker og dit behov.  Vi laver også et gratis uforpligtende tilbyd på lige præcist det du ønsker. Vores tilbud til private er altid alt inkls. moms. kørselafgift og løn til personale.

Erhverv

Vi udarbejder en helhedsløsning for erhverv efter ønsker og behov. Måske er du nysgerrig omkring hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed i menneskelig, elektronisk, mekanisk og it – sikkerhed? Eller måske har du brug for en vagt til din firmafest? Eller en der holder øje med dine område altid eller måske kunn i perioder. Det er dig der sætter grænserne, Norhs vagtservice er klar på at møde dig efter dine ønsker, og din budget. Kontakt os gerne for er uforpligtende møde, vi udarbejder tilbud og kommer med forslag på forbedringer i din virksomhed gratis.

Et udvalg af ydelser Norh Vagtservice tilbyder;

  • Runderingsvagt – Vi udfører både udvendigt og indvendigt tilsyn på dine arealer, vi starter med en skalsikring, sørger vi for at vindue og døre er lukkede og aflåste som de skal for at danne os et overblik, bagefter hvis de så ønskes, går vi indenfir og laver en indendørs rundering, her kan vi føre en kontrol og så at alle elektriske apparater så som kaffemaskiner, komforer etc. er slukkede som det skal, for at forebygge bland andet brandfare, vi kan også sørge for at vandhader og lys er slukket for at bespare el. For private på fx ferie, kan vi også gøre en rundering på hjem, og herefter kigge efter eventuelle vandskader efter skybrud, du afgør selv og finder ud af hvad du kan have brug af en vagt og hvor ofte. Du bestemmer også selv hvis du ønsker er rapport af os bagefter, eller hvis du kun vil høre fra os hvis noget er galt.
  • Portvagt- Vagt der holder øje, med de mennesker der kommer ind og ud fra dine lokaler, efter dine ønsker. Også kaldet for en receptionist-vagt, envagt af denne slags kan løse mange forskellige opgaver. Portvagten holder både øje for virksomhedens sikkerhed, men også for praktiske serviceopgaver. En portvagt af denne slags kan løse opgaver, såsom at besvare telefonopkald, tage imod gæster, bestille transport, udstede gæstekort, ordne post, hente og bringe gæster til og fra lufthavn, hotel og lignende.
  • Butikskontrollant- Civilklædt vægtere forebygger og bearbejder svind i butikker, både intern overfor personale og kunder. Norhs butikskontrollanter er klædt i civiltøj og færdes i butikken som en civil person blandt kunderne. Butikkontrollandens opgave går ud på at sikre butikken mod tyveri og svind af varer, hvilket det normale personale ikke ofte har tid til at opdage.
  • Adgangskontrol- Vagt som sørger for at de ikke er uvedkommende i dine lokaler eller på dine områder. . Mennskelig adgangskontrol kan også bruges som ind- og udgangskontrol til både events eller til butikker efter lukketid med mere. Udgangs kontrol kan også bruges for at virke præventivt imod fx personalesvind, som minimum 1 gang per måned.
    Det er dig som kunde der bestemmer hvad du ønsker af adgangskontrol, og hvor meget du har brug for. Vi vil gerne komme med forslag på hvor meget eller hvor lidt adgangskontrol der skal til for at det skal gøre en forskel for din virksomhed.
  • Butiksvagt – Den ro og autoritet, som en vagt repræsenterer, kan tilføre et bedre arbejdsmiljø for personalet, det kan fx ha foregået nogle ubehagelige episoder i butikkens åbningstid, så som et røveri eller en ubehaglig kunde. En butiksvagt kan hjælpe personalet på det rigtige spor i gen så at de kan betjene deres kunder i nogle trygge rammer. Også kunderne kan få glæde af butiks vagten, som vil kunne hjælpe med med diverse vejledning.

Nu har i fået vide en lille del af de vi tilbyder ud af vagtløsninger, Norhs vægtere findes også til stede ved andre private trusler, fx hvis du har brug for hjælpende hånd ved stalking eller ved online trakaseserier, vi er åbne for de meste og har en advokat og jurist på teamet det vil kunne vejlede i lov og rettigheder. Hvis i har spørgsesmål eller ønsker et opkald fra os så er i meget velkomne til at skrive til os her.

Brug for en vagt? Vi skæddersyr løsninger til privat og erhverv og hjælper dig med alle typer af vagtløsninger, kontakt os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde