Våben skal altid opbevares lukket inde og låst.

Våbenskabe Oplukning

Norh Våbenskabe oplukning og service Danmark (København).

Norh låseservice og låsesmed. Tagesr sig an alt omkring evnet våbenskabe. Hvis du går i tanker om at du ikke rigtigt er sikker på de krav som stilles eller om du har mistet din nøgle til dit våbenskabe. Så kan vi hjælpe dig med at løse problemet gennem en oplukning. Vi har en specialist i oplukning og oplåsning af forskellige varianter af sikkerhedsskabe.

Våbenskabe og love. 

Hvis du overvejer at købe et våben. Kender du sandsynligvis til de lover og regler der omhandler området. Og de forpligtelser der følger med, f.eks. at man er forpligtig til at ens våben ikke havner i de forkerte hænder. Derfor er det en nødvendighed at investere i våbenskabe. vi anbefaler at købe et større skab end hvad du måske ha tænkt dig. Det findes ingen værre skuffelse at finde ud bagefter at det skab du har købt. Er for lille og nu begrænser dig i at købe flere våben.

Prisen på våbenskabe er selvfølgelig også en faktor for de fleste af os.

Vi hjælper dig, har du brug for hjælp indenfor området så vil vi med glæde hjælpe dig at finde frem til den bedste løsning til dig, vi vil kunne levere alle våbenskabe på markedet og installere dem for dig. Overvej om skabet skal boltes fast til dig gulv eller din væg.

Oplukning Våbenskab.

Kan du ikke finde din sidste nøgle? Rolig vi hjælper dig. Norh låsesmed har en på holdet som har ekspertise i denne type af problemer. Og vil derfor kunne komme ind i dit våbenskab for dig. Det første vil være at prøve at åbne skabet op uden at ødelægge det og i værste fald vil andre metoder blive nødvendige. Hvad en oplukning for våbenskabe vil koste er meget varierende afhængighed på sværhedsgraden af den eller de låse som sidder installeret i våbenskabet.
For tilbud kontakt os på telefon 22 22 26 68 eller send os dit nummer her så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan læse mere om Norh låsesmed og sikring her.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other