Udskiftning af låse

Udskiftning af låse

 +45 22 22 28 68

Har du brug for en udskiftning af låse?

Viste du at det stilles mange krav til private boligejere. Når det handler om at skifte låsen ud, langt flere krav end hvad man i virkeligheden skulle tro. Det man måske ikke tænker på er at hvis du som privatperson skal have din forsikring til at dække eventuelle indbrud. Så skal dit hus skal være forsvarligt lukket og låst. Det betyder at dørene skal være låst med et højt nok sikkerhedsniveau, og vinduerne skal være lukket og haspet. Det kan derfor være en rigtigt god idé at opdatere sikkerheden i dit hjem. Og skifte låse hvis låsene på dine døre er i så lav sikkerheds -standard at de nemt kan dirkes op, af en tyv uden at det efterlader spor.

“Tusind tak for fantastisk service! Norh låseservice hjalp i nød, var hurtig ude og med billig løsning.
Ikke en finger at sætte, og får den største anbefaling herfra.”
//Trine, en Norh kunde

5 Kloge råd, omkring udskiftning af låse

  • • Gennemgå alle dine døre og låse i dit hjem hver gang du flytter ind i en ny bolig. Eller sørg for at der bliver lavet et sikkerhedstjek mindst hver 5 år – både låsenes alder og type har stor betydning for din sikkerhed.
  • Skifte låsen hvis det er serie 600 eller mindre – 5 stiftede lås og nedad kan nemt dirkes op uden spor. 6 stiftet er lidt sværere med stadigt muligt.
  • • Hvis din bolig har været igennem mange handler, med samme låse. Kan det være en god idé at udskifte låsene, langt flere end hvad du tror kan have en nøgler kopi til din dør.
  • Har din dør en gammel lås kan du skifte låsen ud eller supplere med en ekstra lås.
    Vi anbefaler altid at der er mindst 2 låse på hver yderdør.
  • Er du usikker på om din låse er god nok og om du bør skifte lås ud. Så kan du få en gratis tyverisikring af en af Norhs låsesmede.

Kig på din nøgle, hvilken lås har du?

Det findes mange forskellige typer af låse på markedet. Dog findes det tre varianter af låse som er mere almindelige og bruges i langt de fleste danske hjem. Du kan se på billedet længst op hvilken nøgle du har og derfra finde ud af hvilken lås som du har i din dør.

Rundt nøglehoved; Serie 500.

Trapezformet nøglehoved; Serie 600.

Trapezformet med lidt runde kanter; Serie 1200.

Serie 500

Er en ældre lås, en billig lås hvor nøglerne har et rundt hoved og kun 5 stifter inde i, låse af serie 500 er forholdsvis nemme at dirke op for indbrudstyven.
Hvis du har en serie 500 installeret på din dør, bør du stærkt overveje at få låsen skiftet ud da den ikke er forsikrings godkendt, ved de fleste danske forsikringselskaber.

Serie 600

Serie 600 kan genkendes på det trapezformede nøglehoved. Og yder væsentligt bedre aflåsning end Serie 500 bland andet fordi der er bore-sikring af cylinderen, gør den svær at bore op. Den er også mere dirke sikker fordi der er flere stifter. Stifterne kan også være sikkerheds stifter. At udskifte låse til serie 600 er billigere end serie 1200, den er også forsikring godkendt, dog får du stadigt en lås som kan bores op og skydes op med en låsepistol eller bankes op med en bankenøgle af den talentfulde indbrudstyv.

Serie 1200

Hvis du skifter låsen ud til serie 1200, så får du en meget sikker lås. Tallet 12 henviser til antallet af koder på nøglen. Serie 1200 har dermed dobbelt så mange skæringer på nøglen som f.eks. Serie 600, og derfor er Serie 1200 væsentlig mere sikker. Norh låseservice & låsesmed anbefaler de fleste af vores kunder at skifte lås til serie 1200. Udformningen på tromlen på låsen og nøgle profilen gør også at tyven ikke kan få dirke eller anden form for manipulerings værktøj ind i låsen. Serie 1200 Garant plus, er en kopisikret nøgle med en nøglebrik som er unik til hvert sæt nøgler, som du som kunde får med, ved køb af låsen.

“Super fed Service. Fremme indenfor en halv time. Åbnede døren uden at ødelægge låsen.
Meget cool og reel fyr, der var flink og rar, selvom man er lidt presset. Godt arbejde!”
// Isabella, en Norh kunde

 

Udskifte låsen, det er billigere end hvad du tror

Priserne varierer meget efter sikkerheds grad og hvor svært det er for låsesmeden at installere låsene. Det behøver dog ikke blive en dyr historie. I virkeligheden kan det være mange kroner billigere at skifte låsen ud. Fremfor at afprøve et uheldigt indbrud hvor din forsikring ikke dækker.
Norh låseservice & låsesmed er konkurrencedygtige i forhold til priser. På udskiftning af låse vil vi oftest kunne prismatche konkurenterne. Og vi vil kunne lave et rigtigt godt tilbud til dig.

Norh låseservice & låsesmed, tager glædeligt imod opkald og svarer på spørgsmål omkring udskiftning af låse, på telefon 22 22 28 68, i er også velkomne at sende os jeres telefonnummer i vores kontaktformular her, i kan læse mere om Norh her.

I denne video kan du se hvor nemt det er at åbne en serie 600 med en bankenøgle.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68