Et koben mange gange nok hvis din karm ikke er stærk nok.

Sikring / Tyverisikring

 +45 22 22 28 68

 

Sikring og tyverisikring efter dit behov

Uanset om du har et behov for at sikre dit hjem, dine nye erhvervs lokaler eller værdifulde genstande så vil vi på Norh kunne vejlede og hjælpe dig, Norh har ansatte sikkerheds tekniker som sammen med vores elektriker, låsesmede og leverandører kunne finde frem til den helt rigtige og bedste løsning for dig, til en pris som vi vil stræbe mod at du vil være meget tilfreds med. Alt du behøver gøre er at ringe til os for et uforpligtende samtale på telefon 22 22 28 68, her fra vil du blive hørt om dine ønsker og eventuelt blive stillet videre til den person der vil kunne vejlede dig bedst.

“Uden tvivl den bedste service, en makker havde prøvet og komme ind forgæves med en sløj skruetrækker.
Jeg ringede til Norh Låse- og Elservice, og trods travlhed smed de alt hvad de havde i hænderne og nu er kontoret fucking Fort Knox”
// Jonas, butiksindehaver Nørrebro
Tyverisikring er vejen frem til færre indbrud i Danmark

Forebyg og sikre dit hjem imod indbrud, og bespar bland andet dig selv for unødvendig stress. Med gratis tyverisikring af din bolig, og et par få enkelte tiltag kan du nemt gøre det sværere psykisk og fysisk for tyven at bryde ind. I Danmark sker det ca. 30.000 indbrud hvert år, en gennemgang og udvidet tyverisikring i dit hjem vil være med til at formindske den statistik. Faktum er at danskere generelt er blevet bedre til at tyverisikre sit hjem, for 10 år siden skete det omkring 40.000 indbrud dvs. en mindskning på ca. 25 %. Har du ikke fået lavet en gennemgang med tyverisikring så er det en rigtigt god idé at bestille en tid nu, fordi hvis du er en af der ikke fået opgraderet dit hjem med tyverisikring så er det statistisk dig tyven vælger at lave indbrud hos, tyven vælger de nemmeste mål med mindst sikkerhed.

En gratis gennemgang med øje for tyverisikring, hvordan?

Når du bestiller en tid for tyverisikring hos os på Norh, vil vi først aftale et tidspunkt der passer jer at en af vores dygtige låsesmed/tyverisikrings – tekniker kommer forbi, derefter vil vi bede om en sms eller en mail hvor i skriver adresse på de lokaler i ønsker at få en gennemgang på. Til at starte med vil vi stille nogle spørgsmål for at høre omkring behov, om det er noget specifikt du frygter og omkring dine ønsker på sikkerheds niveau, her fra vil vi undersøge hvilket lokalområde du bor i, om det for eksempel er et udsat område med mange indbrud eller andet, og om de tidligere indbrudstyve har en specifik måde de arbejder på eller efter. Bagefter vil vi kigge på lokalet/dit hjem, eventuelt  haven/gården, vi laver en skalsikring hvilket betyder at vi kigger omkring ydervægge og hegn. Vores sikkerheds tekniker vil selvfølgelig også gennemgå døre, låse, vindue. Når vi er færdige med gennemsyn vil vi herefter udarbejde, hvis det ønskes en rapport om mulige forbedringer. Ud fra rapporten vil vi vurdere om det findes nogle tiltag vi kan gøre for at øge sikkerheden efter dine ønsker, vi vil også komme med forslag og mulige løsninger på hvad du selv kan gøre for at førebygge fremtide indbrudt.

Hvad så efter gennemgang af sikring?

Efter en tyverisikring gennemgang fra vores side er som skrevet 100 % gratis, vil vi lave et u forpligtigende tilbud på eventuelle forbedringer, hvis det er flere og mere omfattende produkter som ønskes, vil vi kunne give forskellige rabatter afhængigt på opgaven. Efter en tyverisikring vil vi have et godt overblik på alle dine lokaler, og eventuelle svagheder og vi vil uden problemer fra vores side af kunne installere alt fra opdaterede mekaniske låse, tyverialarmer, overvågningskameraer og sætte en vagt på hvis det skulle være en ønske. 

Tyverisikring, sikring af værdifulde genstande og papirer

Det fleste af os har uresætlige ting så som arvsmykker, familiefoto fra før, værdipapirer som forsikringpapirer eller kvitteringer liggendes et sted i hjemmet. Få sikker opbevaring af dine værdier og vigtige papirer vil vi føreslå et brandskab. Et brandskabe er af høj kvalitet med høj sikkerhedsniveau, vil ikke blot kunne beskyde dine genstander imod tyveri uden også overfor brænder og oversvømmelser, og anden “stress” undefra.

Hvis du f.eks. har en butik er det ofte penge som skal opbevares, er det også nogle ting du skal tage forbehold til i forhold til din forsikring. Alle virksomheder er indplaceret på et niveau  i forhold til sikring af deres forsikringsselskab. Der er i alt 6 forskellige niveauer det vil sige fra niveau 10-60. Forsikringsselskabet som du bruger foretager en samlet vurdering af  din virksomheds risiko for indbrud og indplacerer herefter virksomheden på et sikrings niveau. På hvert niveau er det en præcist beskrivelse på hvilke krav virksomhedens gitre, alarmer, overvågning og låse, som skal være opfyld for at forsikringen skal dække. Og eventuelle krav om, at virksomheden opbevarer bestemte genstande eller produkter, så som kontanter og andre værdier i et sikkerheds skab med en bestemt klasse eller grad. Sikkerheds niveauet beskriver også, hvordan skabet skal være installeret, og hvordan det skal kobles på et alarmsystem, hvis det det er det som skal gøres.

Overvågningskamera noget for dig? 

Når man tænker overvågningskamera, så tænker man som privatpersoner oftest at det et noget som kun er til for butikker og erhverv eller i den kollektive trafikken med mere. Og selvfølgelig er overvågningskamera i virksomheder et rigtigt godt våben når det kommer til at forebygge kriminalitet, som indbrud i lokaler men også for at samle beviser imod en bestemt person, hvor der er en god grund til mistanke for kriminalitet. Men faktum er også at flere og flere private hjem får installeret overvågningskameraer, ofte sammen med et alarmsystem, teknologien gør at priserne for overvågnings systemer er faldet samtidigt med at kvaliteten er steget.

Hvad er skalsikring?

Du har måske hørt ordet skalsikring og ordet er lige præcist som ordet lyder, en sikring af en skal, men når det drejer sig omkring sikring så er det oftest tale om en sikring på selve bygneden så som vægge, vindue og døre, det vil sige sikringen af de ydre dele af f.eks. din bolig, sommerhus eller erhvervsejendom. De ydre dele, skal i de langt fleste tilfælde forstås som den grænse der er mellem det udendørs og det indendørs. Det vil sige tale om sikringen af eventuelle indgange eller vindue eller andre passager imellem disse to, mod f.eks. potentielle indbrudstyve. At skalsikre sin bolig gør i det fleste tilfælde eventuelle forsøg på indbrud bliver opdaget hurtigt og i bedste fald også forhindret, uanset hvis man er hjemme eller ej på det tidspunkt, da det aktive indbrudt er i gang.. Når man taler om skalsikring er det oftest tyverialarmer man taler omkring, men også sikkerhedsdøre og gitter til døre og vinduer er en del at “skallet” på bygneden.

Kontakt os, omkring sikring og tyverisikring

Det er altid nemmest at finde den rigtige løsningen gennem et personligt samtale, du kommer nemmest og hurtigst i kontakt med en sikrings tekniker på Norh´s vagttelefon 22 22 28 68, her får du altid svar på dine spørgsmål eller vejledt godt videre.

Hver fjerde dansker frygter at blive udsat for indbrud, det synes vi på Norh er alt for mange og vi vil gerne være med til at forbedre livkvaliteten for de som  i dag ikke føler sig helt tilpas med sin sikkerhed. Vi er og vil forsætte at være med på bølgen det vil sige at gøre de danske hjem og virksomheder mere modstands kraftige mod indbrud og tyveri uanset hvilken karaktær de har og deres arbejdsgang.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other