Elektriker Amager udfører elektriker service af alle slags. Vi installerer også overvågning samt alarmsystemer.

Tyverialarmer

Tyverialarmer og alarmsystemer

Norh installerer alle varianet af tyverialarm og det er i princippet kun dig der sætter grænsen over hvad du ønsker at have sikret.
Der findes adskillige typer af tyverialarmer. Og det mest komplicerede slags kan nemt installeres med “plug -in” og derefter bruges med desamme. Men de komplicerede tyverialarmer skal du være special uddannet for at få lov til at købe og installere. Det er typisk til erhvervslokaler.
Med en tyverialarm er dit hjem beskyttet mod indbrud døgnet rundt. Ved hjælp af forskellige indstillinger kan tyverialarmen tilkobles på forskellige niveauer afhængigt af, om du er ude eller hjemme.
Vi på Norh har uddannede sikkerheds -tekniker og elektriker på teamet. Sammen vil de kunne finde frem den bedste tyverialarmløsningen til dig. Uanset om du vil sikre dit private hjem eller hvis det drejer sig om erhverv.  Norh installerer tyverialarmer til bland andet;

  • Din bolig
  • Dine erhvervlokaler
  • Til værdiskabe
  • Til båd
  • Til cykel
  • Til biler
  • Til lagerlokaler

 

 Hvor meget kan et tyverialarm endelig hjælpe?

En Ph.d. forsker for en af vores tyverialarm leverandører satte sig for at undersøge effekten af overvågede tyverialarmer i starten af 2018. I analysen blev det undersøgt  bland andet. Hvor høj indbruds -risikoen er for boliger med en tyverialarm i forhold til boliger uden tyverialarm. I undersøgelsen blev der korrigeret for forskelle i risikogrupper. Hvor der bland andet blev taget højde for område, hus type og områdets indbruds historik. Resultatet på undersøgelsen var at tyvene går uden om hjem med installeret tyverialarmer, eller det vil være ca. 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud.
Vi på Norh anbefaler  dog at installere flere “sikkerhedsnet” udover hinanden, hvis man vil være rigtigt godt garderet mod indbrudt så er overvågning, ekstra låse, sikkerheds -låse og tyverialarmer i en sammenfletning det bedste alternativ.

Hvilke vigtige funktioner findes ?

Der findes tyverialarmer der kun bruges til at stresse tyven og skæmme ham væk. Og det findes også tyverialarmer der du kan tegne og betale for et abonnement på en vagtservice, det vi sender en mand ud når larmet gået igang,
vi tilbyder vores kunde de begge løsninger.

Hvis du har kæledyr eller andet  så findes det tyverialarmer der giver mulighed for kæledyrs -filtrering. Der gør, at din hund eller kat ikke aktiverer alarmen.  I de fleste fald er det detektorer der regerer på bevægelser som udløser tyverialarmer, og man plejer typisk placere detektorerne der det findes ting som kan være interessant for indbrudstyven at stjæle.

De fleste tyverialarmer sender et besked til dig eller en vagtcentral eller afgiver et strakt støj, eller begge dele. Støjet må dog max. være i 30 sekunder.  Du kan også få et tyverialarm som afgiver et stærkt lys. Så er det ikke kun støjen fra tyverialarmen som er med til at stresse tyven. Lyset vil også kunne vække opmærksomhed udad til.

Du kan også få alarmer som er delt op i zoner fx hvis du sover på anden sal. kan du aktivere larmet på 1. sal og nedad, så du kan sove trygt om natten. De her funktion kan du bruge på så mange forkellige måder som du ønsker.
Tyverialarmer findes også med hukommelse, og du kan derfor se præcist hvad der har sket når du kommet hjem fra fx en lang ferie.
Du kan også programmere af og på tyverialarmen via din smart telefon. Hvis du ved at du skal gå gæster en dag, så kan du slå fra din tyverialarm med din telefon. Og slå til igen på distance.  Det er også smart hvis du hjemmefra glemmer at slå til eller fra din tyverialarm. Tyverialarmer kan også kobles til røgalarmer i dit hjem, så du eller en alarmcentral, eller begge dele – får besked, hvis en alarm aktiveres.

Vidste du at det findes penge at spare, på forsikring og håndværkerfradrag

Det er fra 2018 og  frem muligt at få fradrag for installation af tyverialarm i din lejlighed eller i din villa. Så du kan føle dig tryg og sikre dit hjem mod indbruds tyver, ubudne gæster og ikke mindst holde øje med at alt er som det skal være, når du ikke selv er hjemme.  Du kan ikke få penge for selve tyverialarmen. Men du kan få fradrag for den personaleløn, det vil koste at installere en tyverialarm af en sikkerheds tekniker. Det eneste du skal gøre er at gemme den kvittering på udført arbejde du fået af os og indberette til skat. Det kan også være penge at spare hos dit forsikringselskab, gennem billigere forsikring.

Hvis du vil vide mere om vores tyverialarmer eller ønsker at få et gratis uforpligtende tilbud, ring eller kontakt os her, så vender vi  tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68