Har du brug for en vagt der folder øje med dine ting?

Tilsynsvagt

Norh tilsynsvagt fører periodevis tilsyn efter dine ønsker og behov, vi laver både skalsikring og indendørs rundering så ofte du ønsker.

Når vi laver en skalsikring, sørger vi for at døre og vinduer er lukkede og aflåste og når vi går en indendørs rundering, kan vi også føre en kontrol og sørge for at elektriske apparater så som ovne, kaffemaskiner etc. er slukkede for at forebygge brandfare og at vandhader og lys er slukket for at bespare el. Hvis du er en privat person og er fx på ferie, kan vi også kigge efter eventuelle vandskader efter skybrud, det er op til dig som kunde at afgøre og finde ud af hvad i kan have brug af en vagt og hvor ofte.

Efter et tilsyn kan vi udarbejde en vagtrapport som straks sendes på mail eller sms.

Ønsker du at vide mere om vores tilsynsvagt services, eller et uforpligtigende tilbud så kontakt Norh døgnvagt telefon på 22 22 28 68, vi vil også være behjælpelige med spørgsmål.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68