Sikkerhedsdør.

Sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre til privat & erhverv

Vælg en sikkerhedsdør som passer til dit behov, måske er du formand i en opgang hvor i alle skal have en ny sikkerhedsdør. Ingen sikkerhedsdør kan holde tyven ude hvis han virkelig vil ind. Det hele handler om at lægge minutter og larm til før at indbrudstyven kan komme indenfor. En sikkerhedsdøre afskrækker tyven fra din bolig, og han vil vælge en anden bolig. Der er nogle ting som du skal tænke på inden du vælger en ny sikkerhedsdør.

Hvad gør en dør til en sikkerhedsdør?

 • Sikkerheds nokker – fra døren og ind i karmen giver en robust dør der kan modstå tryk.
 • Stål stålrammer – karme og dør er bygget i stålrammer for at give en robust dør der kan modstå tryk.
 • Hængsler – flere end 2 er anbefalet og i forstærket stål.
 • Sikkerhedslås(e) – mindst 2 låse på yderdøre med sidestifter som ikke manipuleres op.
 • Stanglås indbygget – gennemgående lås fra top til bund yder ekstra sikkerheds punkter på døren.
 • Brandsikker – lavet i materiale som holder brand væk i længere tid.
 • Støv – holder støv og andet snavs ude fra din bolig.
 • Lydisoleret – holder støjen ude og holder de private samtaler inde i boligen.
 • Termodøre – holder på varmen i din bolig.
 • Elektronisk spionhul – så du kan få et overblik over hvad der sker på den anden side af din yderdør.

Hvad bør du undgå på din yderdør?

 • Brevsprække. – Tyve kan bruge velkendte låsesmeds værktøj til at manipulere med din dør så den åbner, de bruger din brevsprække i døren til at komme ind.
 • Mekanisk spionhul. – tyve kan få låsesmeds værktøj igennem hullet og manipulere med din dør, så den åbner.
 • Lås af gammel type. – Tyve kan manipulere med din ældre låse og åbne din dør, uden at du kan se det på låsen og ved indbrud så er det ikke sikkert at din. forsikring vil dække.

Hvem skal have en sikkerhedsdør?

De nye sikkerhedsdøre er for alle, både private hjem og ude i erhvervslivet. Hvilke typer, kend dine regler i boligforeningen. Der kan være visse regler som skal være opfyldt når du kigger efter sikkerhedsdøre. Måske bor du i en opgang hvor den nye dør skal have en vis farvekode eller udseende, eller du bor i et rækkehus hvor din sikkerhedsdør skal have et trælook. Der er et bredt sortiment inden for sikkerhedsdøre og vi hos Norh bruger flere leverandører for at efterkomme vores kunders behov, og sammen med kunden rammer vi plet hver gang.

Hvor lang tid tager det at installere en sikkerhedsdør?

Det tager 1 dag eller 2 dage før at vi kan være færdige med de nye sikkerhedsdøre, det er fordi at vi skal fjerne den gamle dør og karm.
Derefter skal vi opsætte den nye dørkarm og den skal tilpasses det hul der er i muren. Karmen skal forstærkes, og så skal der mures op efter. I virkeligheden er døren fuldt funktionel allerede den første dag, det er bare de sidste småting som maling af karme der skal tørre, som tager tid.

Før at du beslutter dig for en af de nye sikkerhedsdøre så anbefaler vi at du tager en snak med en af vores rådgivere. Vi vil meget gerne hjælpe dig rigtigt på vej og sørge for at du får den helt rigtige dør.Vi kommer gerne ud til dig og måler op og tegner og fortæller så du kan finde rundt i junglen af sikkerhedsdørene.

Låse i sikkerhedsdøre?

Stort set alle vores låsesystemer kan vi tilpasse til sikkerhedsdørene, så om du har en gammel lås som du gerne vil have over på din nye dør, så skal vi nok hjælpe med det, det kunne være at du bor i en boligforening med nyt låsesystem og det er påkrævet at du beholder cylinderlåsen.

Boligforeninger – system nøgler og rabat

Ofte er det en hel boligblok der har taget beslutning om nye sikkerhedsdøre. Der kan vi med fordel lave nyt nøgle system til hele boligblokken.  Når alle døre og låse er skillet ad så er der ikke langt vej til udskiftning af nyt låsesystem.

Vi har en tømrer på teamet for opsætning

Vi har på Norh sikring hold en dygtig tømrer der hjælper til med at sikre at sikkerhedsdørene bliver monteret helt perfekt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller har brug for råd på telefon 22 22 28 68.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other