En vagt holder li som en overvågningkamera øje med din port, men til forskel fra kameran kan vagten tage action.

Portvagt

Hvad kan en portvagt bruges til?

En portvagt kontroller hvem og hvad der kommer ind og ud på jeres virksomhed, ejendomme, lokaler eller områder. Det er dig som kunde der bestemmer mængden af kontrollen. Og hvilke adgangs- og udgangskrav der efterspørges og skal udføres af en af vores portvagter. En portvagt kan bestilles af alle varianter af virksomheder og institutioner. En portvagt kan også bruges til event så som shopping events, kostnærer, festivaler, messer og fester.

Vi tilbyder vores portvagt service i hele Danmark men med udgangspunkt fra København.

Norhs vagtservice og vores vægtere er fleksible i forhold til tid, og vil også kunne agere som portvagt på event så som messer etc. Portvagten er også ansigt og repræsentant udadtil. Hvis du hyrer en portvagt hos Norh kan du regne med at blive mødt af en person med ikke bare har en vag uddannelse bag sig uden også bærer på et servicegen. Norh vagtservice og alle vores andre område indenfor virksomheden går meget op i at møde alle vores kunder med stor omsorg, respekt og engagement. Hvis du funderer på at hyre en vagt fra os eller blot vil vide mere eller har brug for vejledning. Og eventuelt ønsker du et ufopligtigeneds tilbud bare for at samligne med et andet selskab. Vi er i kun et samtale væk fra dig og du kan kontakte os på 22 22 28 68. Vores personale vil også med glæde tage imod eventuelle spørgsmål og førsøge at svare på dem.

Norh- Din sikkerhed, vores ansvar en en sikkerheds virksomhed som startede op i København for et par år siden. Vi har nu exepanderet og tilbyder til vores kunder alt indenfor mekanisk, menneskelig, elektronisk samt IT- sikkerhed.

Hvis du vil læse mere om Norh og vores andre ydelser er vi bare et lille klik væk Norh- Din sikkerhed, vores ansvar.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68