Holder øje med dine ting.

Overvågningkamera

Overvågningskamera

Har du eller din virksomhed en interesse i overvågning, for at øge sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed. Måske har du været uheldig og prøvet at få et indbrud tidligere, eller måske ejer du pludseligt flere ting der kan have en værdi for indbrudstyve, uanset grunden til din interesse så hjælper vi dig med at udarbejde en plan overfor dine arealer med overvågningskameraer som er langsigtet holdbar, øger din sikkerhed til en konkurrencedygtig pris.

Hvorfor og hvor bruger man overvågningskameraer?

De fleste virksomheder bruger overvågningskameraer til at forebygge kriminalitet, som indbrud, i deres lokaler men det kan også bruges til at samle beviser imod en bestemt person hvor der er begrundet mistanke for kriminalitet.

Hvem skal bruge det, er det dig og hvad skal til?

Flere private hjem får i større grad installeret overvågningskameraer, ofte sammen med en alarm, det er fordi at teknologien gør at priserne for overvågningssystemer er faldet hvor kvaliteten er steget. For at installere overvågning i et privat hjem kræver det ikke nogen speciel uddannelse, men når der skal installeres overvågningssystemer i erhvervslokaler, så kræver det en specialuddannet elektriker med TVO eksamen.

Hvilke typer af overvågningskameraer findes og hvad skal det tages stilling til?

For nogle år siden brugte man analoge overvågningskameraer, nu er man gået over til digitale overvågningskameraer, det giver bedre kvalitet og bedre muligheder for at bruge software til at støtte sin overvågning, f.eks. kan man tilføje software der får dine kameraer til at følge bevægelser af mennesker der går på din grund, men ikke følger fugle der flyver rundt på din grund så du går glip af evt. vigtige data. Inden du i en virksomhed beslutter at i skal have installeret overvågningskameraer, så vil vi kunne hjælpe dig med rådgivning igennem hele processen. Priserne varierer meget og det er absolut sjældent at pris og kvalitet hænger sammen, det er derfor op til dig hvor meget kvalitet du har brug for og hvad dit budget er.

Kontakt os for et uforpligtet møde, herfra vil vi kunne udarbejde et gratis tilbud til dig, derefter er det op til dig hvad der skal ske.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68