Oplåsning af yderdør

Oplukning døre

 +45 22 22 28 68

Oplukning med døgnvagt København og trekantområdet

Norh udfører og laver oplukninger 24/7 i hele København, akut eller ej. Så kommer vi, har du smækket dig ude, glemt dine nøgler i sommerhuset? Uanset anledningen til at du har brug for en akut oplukning så bestræber vi os for at være hos dig indenfor 30 minutter. Det gælder hele døgnet. Norh har altid en låsesmed tilgængelig i København. Det er sjælden hjælpen er langt væk når du har brug for en akut oplukning. Vi prioriterer altid akutte oplukninger. Fordi at det går i de fleste tilfælde hurtigt for os at gennemføre og vi ved at når man har brug for at komme indenfor. Så vil man heller ikke vente udenfor i alt for lang tid. Det vil sandsynligvis gå meget hurtigt for hjælpen at komme frem hvis du bor nær eller i en af disse bydele, då vi har afdelinger med værksted tæt på;

“Fantastisk låsesmed! Magen til oplagte unge gutter skal man godt nok lede længe efter. En sur og træls situation blev pludselig til dagens højdepunkt!
Jeg vil fremover altid anvende Norh Låseservice – og jeg vil anbefale alle mine venner at gøre det samme. Prisen var rimelig (den billigste det er lykkedes mig at finde i København). Sidste plus: Jeg bor på Amagerbro – Nohr Låseservice var her indenfor 20 minutter. TAK!”
// Cecilie, en Norh kunde

Oplukning af døre og genstande i København

 • Amager, akut oplukning. Vi kører til bland andet Dragør, Christianshavn, Tårnby, Amager Strand, Kastrup og Amagerbrogade
 • Nørrebro, akut oplukning. Vi kører til bland andet København NV, Søborg, Tagensvej, Emdrup og Kongens Lyngby
 • Østerbro , akut oplukning. Vi kører til bland andet København K, Gentofte, Hellerup og Charlottenlund
 • Frederiksberg , akut oplukning. Vi kører til bland andet Vesterbro, Vanløse, København V, Brønshøj og Islev
 • Valby . Vi kører til bland andet Vigerslev, Friheden, Hvidovre, Vesterbro
 • Rødovre . Vi kører til bland andet til Brøndbyøster, Glostrup og Herlev
 • Albertslund . VI kører til  bland andet Taastrup, Ishøj, Hundige og Vallensbæk

Oplukning af døre og genstande på Sjælland og Fyn

 • Middelfart . Vi kører til  bland andet Strib med omegn samt Odense
 • Fredericia. Vi kører til  bland andet Erritsø, Hannerup, Nørremark og Hybylund
 • Vejle. Vi kører til  bland andet Vindig, Mølhol, Pedersholm og Nørremarken
 • Kolding. Vi kører til  bland andet Haderslev, Christiansfeld og Bramduodal

Hvad kan vi lave for opluking for dig?

Norh låseservice & låsesmed, vil kunne tilbyde en oplukning akut eller ej, på de fleste genstande. For os er det uvigtigt om det er din cykel der skal lukkes op eller om det er en oplukning til din dør, oplukning på dit skur, oplukning af dit kælderrum, oplukning til din bil. Eller hvad det ellers skulle kunne være som du har brug for at få op. Norh´s låsesmede er alle teknisk udannet låsesmede og har flere års erfaring. Vi har prøvet det meste og er kreative uanset hvor svær lige din ting er som skal lukkes op, vi har nemlig prøver alt fra at fiske nøgler op i kloaker, til at åbne pengeskab fra anden verdenskrig. Hvis vi ikke klarer opgaven så kan vi aftale at det bliver gratis for dig. Dog er det vigtigt for os at du er tydelig med hvad dit problem er, så at vi kan vurdere prisen og give dig et tilbud.

Vil i skade min lås, og vil det blive nødvendigt at udskifte låsen ud til en ny?

Norh ansatte låsesmede vil til hvert en tid altid foretrække en oplukning uden at lave en skade på låsen eller din genstand. Dog er det desværre ikke altid  en mulighed  at ikke behøve at bore op låsen da nyere låsesystemer er 100% dirke fri og har meget høj sikkerhed. På de ældre låse som kun er 5 stiftede og ned ad så som en serie 500, så kan næsten altid nøjes med at dirke op låsen. Bruge en bankenøgler eller en låsepistoler til at åbne op. Hvis du vil have en oplukning til din cykel, bliver vi oftest nød til at svejse den op eller at klippe låsen op. Her kan vi ikke heller tilbyde dig en ny lås, men det vil du nemt klare ved nærmeste cykelhandlere.
Hvis det er en hængelås som skal skiftes ud så vil vi ofte kunne tilbyde dig en ny, vi har næsten altid nogle af de mest sikreste modeller på lager, husk bare at spørge låsesmeden.

Nogle tilfælde vil Norh låseservice & låsesmed, anbefale at få skiftet låsen ud

Hvis du har fået din taske eller dine nøgler stjålet, så vil i 9 ud af 10 fald. Vores låsesmed anbefale at i efter en oplukning for lavet en omkodning af låsen, eller at udskifte låsen. For din sikkerheds skyld. Vi vil også anbefale at få det afklaret på samme tidspunkt direkte efter vi lavet en oplukning. Tyven som kan ha fået fat på dine nøgler er oftest ikke langt væk, med dine nøgler som stadigt passer til din dør hvis vi ikke gør noget ved det, det er sjælden svært at finde adresse oplysninger i disse tider med sociale medier og krak.
Hvis sikkerheden på låsen er meget ringe og ikke forsikrings godkend, vil låsesmeden også informere dig om det, så at du kan tage stilling til, hvis skal lave noget yderligere  når låsesmeden alligevel er til stede hos dig. Det bliver altid billigere at gøre det på plads, fremfor at bestille en ny låsesmed til en anden gang.

Hvis du i forvejen har en sikkerhedslås installeret i din dør, som ca. 10 % af den danske befolkning har i sit hjem. Kan det blive nødvendigt at bore låsen op uanset hvad og sætte tilsvarende låse i. Det er fordi at den type af låse er simpelthen så sikre at engang en låsesmedens avancerede værktøj kan klare en oplukning, uden at lave skade på låseværket.
Det vil gøre en forskel på prisen, på grund af materialekostenderne. 

“Me and my cat were locked out on a saturday morning and we called Norh Låseservice. The locksmith arrived immidiately and fixed The lock fast, providing an extremely professional and friendly service. Me and my cat were rescued in time record”
// Manuela, en Norh kunde

Priser oplukning?

Vi på Norh er meget konkurrencedygtige i forhold til priserne i København. Det er fordi at vi har afdelinger tæt fordelt i hele Storkøbenhavn og fordi at vi mængderabatter hos vores leverandører, prisen for en oplukning starter ved typisk 295 kroner. Og det er tiden på døgnet, hvor travlt vi har i forvejen og hvor svær lige præcist din oplukning er for vores låsesmed.
Når du ringer til vores låsesmeds vagttelefon, så må du meget gerne oplyse hvor mange døre der skal åbnes. Og eventuelt hvis det er noget specielt vi burde tage stilling til, så hjælper du vores låsesmed med at danne sig et overblik over situationen og herfra vil låsesmeden kunne give dig et tilbud på oplukning prisen.Hvis din lås er blevet erstat af en ny, så er det 6 års garanti, du vil derfor kunne ringe os i gen, i værste tilfælde, hvis det opstår nogle problemer med låsen i fremtiden.

For akut hjælp til en oplukning. Kontakt os direkte på 22 22 28 68.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68