Omkodning af låse

Omkodning af låse

 +45 22 22 28 68

Hvorfor en omkodning af lås?

Det er ikke altid nødvendigt at skifte sin nuværende lås ud. Hvis låsen virker fint i forvejen. Men det anbefales stærkt at få lavet en omkodning af lås hvis du mistet dine nøgler og ikke ved hvorhenne de er blevet af. Når der bliver lavet en omkodning af låse. Så betyder det at de nøgler som er bortkomne ikke virker til din lås mere. For din egen sikkerhed og for at sikre dit hjem vent ikke i for lang tid med at få lavet en omkodning af lås. Det findes kriminelle som går direkte efter tasker hvor de kan finde både dine nøgler og id. Derefter finder de nemt din adresse.

Hvordan laves en omkodning af lås?

Det er en meget finmekanisk opgave når en omkodning af lås skal ske.  Låsens tromle skal adskilles fra cylinderen, og man udskifter stifterne inde i tromlen. Så de passer til de nye nøgler og det laves med en høj nøjagtighed så de passer præcis til de hakker. Der er skåret på nøglen. En omkodning af lås kan derfor kun laves af fagligt udannede låsesmede. Hvis du har brug for hjælp med en omkodning af lås så besidder alle Norhs ansatte låsesmede denne faglige kundskab.

En omkodning af lås er ikke nogen tidskrævende opgave hvis man har rutinen. Det er noget som kan klares på mindre end en dag, eller nogle timer hvis det er akut. Norhs låsesmede omkoder dog ikke de gamle serie 500 låse. De er simpelthen er for ringe i kvalitet og vi ikke installere serie 500 nogle steder.

Hvis du vil vide om der kan laves en omkodning af lås hos dig? Så er du velkommen at ringe Norh låsesmed og låseservice. Vi har døgnåbent og har 8 lokale afdelinger i Storkøbenhavn og i alt 12 afdelinger i Danmark.

Hvilke priser omkodning af låse?

Norh låsesmed udarbejder altid tilbud uden at det behøver koste dig noget. Også på omkodning af låse. En omkodning af lås er afhængigt på flere forskellige faktorer. Den større faktor ved omkodning af låse er hvor mange låse der er tale om d.v.s. Hvor mange sted er det nøglen kan føres ind, hvor mange nøgler ønskes og hvilket slags lås det er som der skal laves. Hvilken tidspunkt på døgnet omkodningen af låsen skal udføres har også betydning.

Forsikrings spørgsmål

Ofte ved tyveri af nøgler så kan din indboforsikring dække udgifterne for låsesmedsbesøget. Vi hjælper gerne med overblik og kontakt til forsikringsselskaberne. Har du spørgsmål så vil vi med glæde hjælpe dig på 22 22 28 68 eller skriv i vores kontakt formular her. Herfra vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Og vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe jer med jeres problem også i forhold til en omkodning af lås og andre sikkerhedsrelaterede spørgsmål.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68