Norh vision og mission

Norh er en virksomhed som startede op i København af tre ildsjæle fra Jylland, visionen var at starte en låsesmed/sikkerheds butik op i København, som ville levere en service udover det sædvanlige, det vil sige, med en målsætning ikke bare at servicere et praktisk produkt indenfor sikkerhedens fag, som fx en udskiftning af lås, uden også at give kunder en følelse af glæde og genoprettet tryghed bagefter det uheld som de typisk har været ude for, inden nogen af låsesmedene eller elektrikerne har været på et akut besøg.

“Vi som er ansatte på Norh,
er meget glade og stolte overfor vores anmeldelser på Facebook og Google,
de er vores bedste referents på at vi gør et rigtigt godt arbejde.” // Dan, en Norh medarbejder

Norh og vores ansatte har altid været vel vidende om at det oftest er en kedelig ting at ringe til låsesmeden, elektrikeren eller en vagt akut, derfor er det så meget vigtigere at det bare kører som det skal igen hurtigst muligt efter problematikken, så at man kan komme ovenpå og komme videre igen.

Norhs profil & værdier

Vi ønsker at drive vores virksomhed gennem medarbejder der er glade og stolte overfor sit arbejde og har lysten fra hjertet af, at give dig den bedste og mest ærlige service på markedet indenfor sikkerheds -branchen. Vores personale skal udvikles i takt med tidens krav og derfor årligt få de seneste kurser der tilbydes indenfor låsesmed, el og vagt.
Norh er en virksomhed som vi ønsker at drive på elementer så som motivation, tillid, respekt, kundepleje, service udover det almindelige er i fokus altid.

Professionalisme og engagement

Udøver menneskeligt fokus på dig som kunde og samarbejdspartnere, ønsker vi at professionalisme skinner igennem alt, hvad vi foretager os, både intern i Norh og i forhold til vores omverden. Vi bestræber efter at levere et praktisk produkt og service indenfor de forskellige fag til konkurrencekraftige priser med professionalisme og engagement i forhold til enhver konkret situation. Sommer 2017, tog vi Norh teamet på ferie for at bestige Mont Blanc, her fik vi fokuseret meget på hvor vigtigt sikkerhed er og hvor seriøst det skal tages i betragtning. Vi alle kom hjem til Danmark i gen, uden mindste lille skade.

Pause på arbejde!
“At skabe supergode oplevelser for ansatte
og kunder, og at fokusere på at udvikles sammen og fremad er et selvfølgelig.
Det gør vi bare.”

Nicolai Silver, Adm. Direktør

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other