Nøgler i et almendeligt skab.

Nøgleskabe

Sikkerheds nøgleskabe til autoforhandler, biler og virksomheder

Nøgleskabe er en løsning for af opbevare nøgler, ofte med adgang til alle dine værdifulde ting. Et nøgleskab er normalt set udrustet med spyd til at hænge nøgler på for at forenkle opbevaringen.
At have et godt og sikkert nøgleskab er oftest en meget vigtig del for virksomheder så som bilforhandlere, viceværter, boligselskaber, sygehus og selv låsesmede. Det er ofte store mængder med nøgler som skal forvares og det skal til tider være en top sikker opbevaring.

Forskellige varianter af nøgleskabe

Norh levere og installer alle varianter af nøgleskabe. Du kan få installeret et billigere nøgleskab i din entré i dit private hjem eller et meget sikkert elektronisk nøgleskab i dit mekanikerværksted eller anden forretning/institution, det er dig der bestemmer. Norh vil kunne levere og installere alle varianter der findes på markedet.

Vi anbefaler at i tager kontakt til os på vores vagttelefon på 22 22 28 68, så vil vi koble dig videre til vores låsesmed som har meget erfaring på områder. Han vil kunne vejlede dig i hvad det findes for varianter af nøgleskabe på markedet og hvad de har for funktioner. Vi leverer også nøgleskabe der er forsikringsgodkendte hele vejen på til klasse A.

Kontakt os på 22 22 28 68, herfra vil vi nemt kunne sætte dig ind i hvad der findes på markedet.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68