Nøglekopimaskine på vores værksted.

Nøglekopiering

 +45 22 22 28 68

Nøgle kopi. Hvilken nøgle har du? Kan den kopieres?

Den finnes tusindvis af varianter af nøgler, og de anmeldlige slags er oftest meget nemme at kopiere af en låsesmed.
Vi vil nemt kunne kopiere din nøgle, hvis det er en standard nøgle. Vi lave nøgle kopier til privat og erhvervs brug. Priser til private er altid inklusive moms. og materialer, priser for erhverv oplyser vi eksklusive moms.

Nøgleservice og Nøglekopiering hos Norh.

 Hvis du har brug for en ekstra nøgle eller ønsker flere end 3 nøgler til din nye lås. Så klarer vi den til en meget billig pris! På Norhs værksted er nøgle kopiering noget vi laver efter dine ønsker og behov. Vi kan nøgle kopier alle de nøgler du har brug for og vil kunne give dig et præcist tilbud. Norh låseservice laver også nøgle kopier til biler, det plejer dog være en mere omfattende proces end at fx. lave en nøgle kopi ud af ”klassiske” nøgler til en almindelig hoveddør.

Udbringning af nøgle kopi hos Norh

Vores låsesmede er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne ekstra service. Det betyder at vi henter dine nøgler der hvor du er, laver nøglekopien i vores værksted og afleverer nøglerne og de nye nøglekopier tilbage til dig. Specielt har vores virksomheds kunder været meget glade for denne service. Vi laver og leverer selvfølgelig også nøgle kopier på denne måde til privatpersoner. Det er sjælden det er kun virksomheder der har travlt. Der kan være typer af nøgler som er kopibeskyttet. Typisk systemnøgler så husk din nøgle brik/kort, så vi kan se at du er ejer af systemet. Ellers så vil vi ikke kunne kopiere nøglen.

Har din virksomhed en service aftale med Norh så kan i have faste priser på nøgle kopi. Kontakt os hvis du vil vide hvilken type nøgle du har og hvad det vil koste dig eller din virksomhed at kopiere nøgler. Hvis du skriver dit telefonnummer i vores kontakt formular her så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68