Norh låsesmed og låseservice 22 22 28 68.

Låsesmed

 +45 22 22 28 68

Låsesmed som klarer alt indenfor låseservice

Norh låseservice & låsesmed er lige nu Danmarks bedst bedømte låsesmed. Og vi er en låsesmeds virksomhed som startede op i København af tre ildsjæle fra Jylland. Norh låseservice & låsesmed som nu er vokset og blevet udvidet til et sikkerheds selskab. I starten som låsesmed hvor visionen og tanken var at starte en låsesmeds butik op i København. Som ville levere en låseservice udover det sædvanlige. Det vil sige, med en målsætning ikke bare at servicere et praktisk produkt indenfor låsesmedens fag, som f.eks en oplukning. Uden også at give kunder en følelse af glæde. Bagefter det uheld som de typisk har været ude for, inden låsesmeden har været på besøg.

Norh Låseservice er simpelthen bare suuuuper duuuuper! De kommer herre hurtigt og har en fantastisk service. Der gik ikke længe for vi kunne komme ind i vores lille hjem igen, Top dollar! // Louise, en Norh kunde

Låseservice privat

Norh låseservice & låsesmeds ansatte har altid været vel vidende om at det oftest er en kedelig ting at ringe til en låsesmed. Derfor er det så meget vigtigere at det bare kører som det skal igen hurtigst muligt efter problematikken. Så at man kan komme ovenpå og komme videre igen. Til private tilbyder Norh låseservice & låsesmed ikke kun en hurtig og effektiv døgnservice men også skræddersyet sikkerheds løsninger til dit hjem. Det kan være at du for eksempel har oplevet at der har været flere indbrud i dit nær område. Og vil derfor opdatere eller forstærke din sikkerhed. Her vil vores låsesmede kunne præsentere mange forskellige løsninger, ud fra dit budget og dine ønsker. Til privat giver Norh låsesmed og låseservice altid gratis tilbud indenfor låseservice og låsesmed. Både skriftligt og over telefon. I vores tilbud indgår det altid moms. og materialer.

Låsesmed til erhverv

Norh´s låsesmede har tidligere lavet løsninger til alle typer af virksomheder og institutioner. Vi vil være behjælpelige med alt indenfor låsesmed, låseservice og mekaniske låse. Desuden kan vi også lave tilbud på overvågning, alarmsystemer og adgangskontrol. Det vil give dig et klar billede og overblik over hvad det vil koste dig at opgradere alle dine sikkerheds kanaler. Vi udarbejder altid gratis tilbud til erhverv og om du vil acceptere tilbudet bagefter, er op til dig. Hvis du beslutter dig for et samarbejde med os. Vil du oven i få et enkelt vagtnummer af os der dækker vagtservice, el -service og låseservice, vores vagttelefon har altid døgnåben. Det synes i hvert fald vores eksisterende virksomheds kunder er trygt og prisbesparende.

“Super hurtig og effektiv service! Fra jeg ringede til jeg havde fået monteret en ny lås gik der 40 min. Det er sgu’ stærkt arbejde!”
//Anja, en Norh kunde

Vi er landsdækkende, her finder du nærmeste værksted med døgnvagt

Det er sjælden at hjælpen er langt væk fra dig når der er sket noget uheldigt og du har brug for hurtig hjælp. Vi kan oftest være hos dig allerede indenfor en halvtimes tid og ibland tager det kun 10-15 minutter til vi er fremme ved dig. Det som bestemmer hvor lang tid det vil tage for låsesmedene at komme frem til dig afhænger på hvor travlt låsesmeden har i forvejen på tidspunktet. Om vi er nød til at tage forbi leverandøren for at løse en specifik opgave for dig eller hvor langt din location er fra en af vores værkstæder eller kontor. Norh låsesmed & låseservice kører dog i hele Danmark.

Vores værksteder/kontorer;

 • Låseservice Amager, dækker Dragør, Tårnby, Kastrup, Christianshavn, Amager Strand, Amagerbrogade.
 • Låseservice Nørrebro dækker København Nordsvest, Søborg, Gladsaxe, Emdrup og Kongens Lyngby.
 • Låseservice Østerbro dækker København K, Nordhavn, Hellerup, Gentofte, og Charlottenlund.
 • Låseservice Frederiksberg dækker København V, Vesterbro, Vanløse, Brønshøj og Islev.
 • Låseservice Valby dækker Sydhavnen, Vigerslev, Friheden og Hvidovre.
 • Låseservice Rødovre dækker Brøndbyøster, Brøndbyvester, Glostrup og Herlev.
 • Låseservice Albertslund Dækker Taastrup, Vallensbæk, Ishøj og Hundige.
 • Låseservice Middelfart dækker Strib med omegn samt Odense.
 • Låseservice Fredericia dækker Erritsø, Hannerup, Nørremark og Hybylund.
 • Låseservice Vejle dækker Vindig, Mølhol, Pedersholm og Nørremarken.
 • Låseservice Kolding dækker Haderslev, Christiansfeld og Bramduodal.
 • Låssmed Malmö kör i Limhamn, Lund, Staffanstorp, Oxie och Lomma.

Norh låseservice & låsesmeds værdier

Siden Norh låseservice og låsesmed startede vores erhverv op har vi gået meget op i at holde på vores ønsker. At drive vores virksomhed gennem medarbejder der er glade og stolte over sit arbejde. Og har lysten fra hjertet af, til at give dig den bedste og mest ærlige service på markedet. Indenfor låsesmeds branchen. Det er  vigtigt for os at vores personale skal udvikles i takt med tidens krav. Og derfor årligt få de seneste kurser der tilbydes indenfor låsesmed og sikkerheds branchen. Det vil måske koste os lidt i kroner og øre nu. Men vil være til gavn for fremtiden og dig som kunde.

Norh låseservice & låsesmed er en virksomhed som vi ønsker at drive på elementer. Så som motivation, tillid, respekt, kundepleje, og en service udover det almindelige. Udøver menneskeligt fokus på dig som kunde og samarbejdspartnere. Ønsker vi at professionalisme skinner igennem alt, hvad vi foretager os. Både intern i Norh´s låsesmed og låseservice og i forhold til vores omverden. Vi bestræber efter at levere et praktisk produkt og service indenfor en låsesmeds fag. Til konkurrence dygtige priser med engagement i forhold til enhver konkret situation.

Hvilke ydelser tilbyder Norh låseservice & låsesmed?

Vores låsesmede kan klare alt indenfor låsesmed og mekaniske låse. Vi har også en bred kundskab og stor erfaring omkring elektronisk sikkerhed samt leverering af mange andre sikkerheds ydelser og  sikre opbevaringløsninger. Vores låsesmed udfører i store træk disse opgaver;

 •  Oplukninger. Vores mest brugte låseservice er oplukninger og vi gør oplukninger på alt som kan åbnes. Vi laver biloplukninger og det er oftest kun sværere bilmodeller der forhindrer os engang imellem. Vi vil nemlig altid  foretrække en oplukning uden at gøre skade på bilen eller dørlåsen, på visse bilmærker er det simpelthen for svært at lukke op uden at gøre skade. Og når det gælder døre og hængelås med serie 600 og opad er det desværre ikke altid muligt at “bare lukke op”, nyere og bedre låsesystemer som er dirke frie de bliver oftest nødt til at blive skiftet ud.  Hvis du har en brevsprække vil de sværere låse også kunne åbnes uden at bore op.
 • Skifte lås. Vores låsesmede kender de mange krav til boligejere og boliglejere. Når det drejer sig om forsikringen vil dække når uheldet er ude, det vil vi gerne hjælpe vores kunder igennem hvis problemet opstår. Dine døre skal mange gange være låst med et højt nok sikkerheds -niveau. Og det er vigtigt at dine vindue er låst i hasperne rigtigt for at forsikringen vil dække. Norh´s låseservice og vores låsesmede er eksperter i dette område da det er et problem vi meget ofte løber ind i, hos både private og erhvervs kunder. Vi vil derfor anbefale at opdatere dine låse. Hvis der har været problemer med dine låse og vi er ude og kigge på dem. Der findes rigtigt mange forskellige niveauer når det handler om sikkerhed og mekaniske låse. Her vil vores låsesmed kunne vejlede jer efter de kroner og øre i har mulighed eller lyst til at invester i jeres nye låse.
 • Omkodning af lås. Ibland er det nok at lave en låseservice og en omkodning. Hvis nuværende virker fint i forvejen og er “up to date”.  Dog kræver det mange gange at låsen er åben eller det mindste at det kan lade sig gøres at åbne den. At lave lave en omkodning af låse er en tidskrævende opgave og kan kun laves af uddannede låsesmede. Fordelen med at omkode låsen er at det er godt for miljøet og man sparer prisen på materialer. Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder vil vi hurtigt kunne give dig besked hvis du ringer til vores låsesmed.
 • Tyverialarmer. Vores låsesmed vil kunne guide dig i gennem hvad der findes på markedet og hvad der vil være den bedste mulighed for dig. Norh låsesmed har uddannede sikkerheds -tekniker og dygtige elektriker. Der vil klare installationen af alarmer. Vi laver både store installationer af tyverialarmer til erhverv og mindre installationer til private hjem.
 • Overvågningskamerae. Vores låsesmeder og sikringtekniker oplever at flere og flere private hjem får installeret overvågningskameraer. Teknologien gør at priserne på overvågnings systemer falder samtidigt med at kvaliteten bliver bedre, det er nogle af grundene til øget popularitet.  Der findes adskillige varianter af systemer når det gælder overvågning. Den jungle vil vi med glæde hjælpe dig med at få overblik i. Det findes også en del regler omkring overvågning, dem er vi også vel bekendte med og vil kunne vejlede dig i.
 • Elektronisk adgangskontrol. Her kan du nemt få kontrol og overblik over hvem du ønsker skal have adgang til dine lokaler. Du vil også kunne se hvornår de tjekker ind og tjekker ud osv. adgangskontrol benyttes mest af erhverv men det kan også installeres i private hjem.
 • Sikkerhedsdøre. Vi samarbejder med flere forskellige sikkerhedsdøre leverandører og vil derfor kunne købe ind og installere en ny sikkerhedsdør til dig efter det du har tænkt dig til en konkurrencedygtig pris. Det vil tage ca. 1-2 dage at få den gamle dør fjernet og en ny sat i. Vi vil også kunne hjælpe dig med at finde ud hvilke regler som er omkring f.eks. din opgang hvis du bor eller har erhverv i en opgang.
 • Gitter. Installerer vi for typisk butikker i stueplan men også i private hjem. Vi leverer gitter som kan monteres fast eller monteres som aftagelige. Alt efter dine ønsker. Vi leverer gitter til både døre og vinduer, efter den farve og stil du har i dine tanker. Vi tilbyder at installere alle gitre på markedet og vi har rabatter hos et flertal leverandører i Danmark og i norden, vi vil undersøge dine muligheder og presenter dem for dig. Med vindue- og dør-gitter er dit hjem eller din forretning rigtigt godt sikret.
 • Nøgle kopiering med hent og bringe service. Vores låsesmed og  låseservice er glade for at kunne tilbyde denne fleksible service som gør det så nemt for vores kunder. Alt du behøver at gøre er at kontakte vores låsesmed, herefter beslutter vi os sammen om hvilken service du ønsker og du får en fast pris med det samme, efter antallet af nøgler og hvilken type du ønsker at få kopieret. Vi har ikke nogen grænse på hvor mange nøgler der kan bestilles. Vores erhvervs kunder er meget glade for at udnytte denne låseservice.
 • Pengeskab. Vi har en dygtig specialist i oplukning og låseservice af pengeskabe. det findes ofte mange måder at løse en opgave på.  Især når det handler om pengeskabe. Pengeskabe er en typisk  udfordrende men spændende oplukning for vores låsesmede. Då de sjælden løses på den samme måde. Nogle gange kan pengeskabet desværre ikke reddes, hvis du ønsker at få et nyt pengeskabe har vi et tæt sammenarbejde med bla. “Herning pengeskabe fabrik” og vil kunne give dig et rigtigt godt tilbud på et nyt der vil kunne erstatte dit gamle.
 • Nøgleskabe. For virksomheder, institutioner så som bilforhandler, boligselskaber, syghus osv. er det meget vigtigt at have styr på nøglerne og sikkerheden, Det kan også være lovpligtig at opfylde et vis sikkerhedsniveau på nøgleskabet der bruges. Norh låsesmed og låseservice installerer alle varianter af nøgleskabe, alt fra små til private hjem til de større institutioner. Vi har også rabatter hos vores leverandører så det ville faktisk kunne blive en billigere affære at ringe låsesmeden når det skal et nyt nøgleskabe op.
 • Våbenskabe. Hvis du har et våben så skal du også have et våbenskab, det er lovpligtig i Danmark at dine våben er forsvarligt låst inde så at uberettigede ikke kan komme til dine våben. Lige som med pengeskabe og andre værdiskabe. Kan det være mere problematisk når nøglen knækket eller er blevet væk. Norh låsesmed og låseservice har ansatte som er specialister i denne type af oplukning, så bare rolig det skal nok gå alligevel.
 • Oplåsning af bil. Vi har dygtige mekaniker på Norh låsesmed og låseservice team. De er specialiserede i låseservice på biler og lukker derfor de fleste varianter af biler op, vi laver dog kun en oplukning hvis det kan lade sig gøres uden at skade bilen. Du bliver derfor nød til at kontakte en af vores låsesmede for at få et klart svar om det kan lade sig gøre, i forhold til at åbne din bil. En del biler er også på grænsen til at vi vil kunne klare en åbning. Her vil vi tilbyde dig at komme ud til din bil og prøve for en mindre udkørselpris.  I de bedste af alle verden så vil vi lykkes med at smertefrit åbne din bil.

Byg enterprise

Som låsesmeds virksomhed kommer man ofte ud til kunder, som har et behov for dygtige håndværker indenfor forskellige områder. Så som tømrer, malere og elektriker. Da vi på Norh låsesmed og låseservice i forvejen har samlet et hold af dygtige og erfarne tømrere, malere og elektriker, der sætter en ære i arbejdet og pris på at arbejde sammen. Vi har tidligere kunnet tilbyde private kunder og mindre virksomheder med et større behov end låsesmed og sikring. Det vil sige fuld entreprise, vi har på teamet en teknisk uddannet ingeniør som kan give unikke og gennemtænke forslag til forbedringer omkring ombygninger og tilbygninger.
Hvis du går i tankerne om ombygning uanset karakter så vil Norh kunne tilbyde jer håndværker indenfor de forskellige område.

Norh´s låsesmede og låseservice vil med glæde hjælpe dig med enhver opgave du har brug for at få løst eller bare ønsker at vide lidt lidt mere om. Eller vil have en fast pris på. Vi er altid kun et opkald væk fra dig, det er derfor altid nemmest at ringe til os hvis du ønsker et tilbud på følgende ydelser. Eller bare ønsker en informerende snak med en af vores låsesmede, du kan kontakte os her.

Norh låsesmed og vores ansatte har altid været vel vidende om at det oftest er en kedelig ting at ringe til låsesmeden, derfor er det så meget vigtigere at det bare kører som det skal igen hurtigst muligt efter problematikken, så at man kan komme ovenpå og komme videre igen.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde