Låsesmed i Vejle

Låsesmed Vejle

 +45 22 22 28 68

Norh låseservice & låsesmed Vejle

Din lokale Låsesmed i Vejle. Vi udfører alle opgaver indenfor låsesmedens fag. Norh låseservice & låsesmed er dog specialister inden for alarmer til hjemmet, alarmer til erhverv, tyverisikring, trådløse alarmer, tyverialarmer, adgangskontrol, overvågning af hjemmet og andre sikrings løsninger. Vi har kunder på hele Fyn, Midt Jylland og i København.
Hvad enten det drejer sig om sikring af erhvervs lokaler, erhvervs boliger eller sikring af privat bolig, har vi kvalifikationerne og erfarenheden til at skabe et sikkert hjem eller tyverisikret virksomhed efter alle love og regler.
Norh låseservice & låsesmed Vejle, vil også være behjælpelige hvis din lås driller og bør skiftes ud, eller om du ønsker elektronisk adgangskontrol til dine erhvervs eller private lokaler.

“Super sød og behagelig låsesmed.
Hvis jeg en dag får brug for en låsesmed igen er det 100% sikkert at jeg ringer til Nohr låseservice.
Prisen var mere end i orden og han var meget professionel.
Ville gerne have givet mere end 5 stjerner!” // Bodil, en Norh kunde

Om Vejle og indbrud 

Vejle er med sine 56.567 indbyggere (2018) derfor en større dansk by i Sydjylland i det inderste af Vejle Fjord, hvor Vejle Ådal og Grejsdalnemøder hinanden. Med sit indbygger antal er Vejle nu Danmarks 9. største by. Vejle ligger i Vejle Kommune, som blev etableret ved kommunalreformen i 2007. I forbindelse med kommunalreformen blev Vejle hjemby for regions huset for Region Syddanmark i kontorbygningerne for det tidligere Vejle.

I Vejle sker det gennemsnitligt ca. 500 indbrud per år og det giver et gennemsnit på 44 indbrud per 10 000 indbyggere. Vi på Norh låseservice & låsesmed Vejle, mener at 1 indbrud, er et indbrud for meget, hvis det hade kunnet lade sig undgås, men små middel som at installere et tyverialarm eller bare gennem at have god kontakt med sin nabo, der hade kunnet holde øje. Generelt har det blevet færre indbrudt per person i Danmark, det sidste år, og en anledning til det er at de Danske kommuner rundt omkring i landet har lavet flere kampanger omkring hvad man kan gøre for at stille sig selv mere sikkert mod indbrudstyvene. Danskernes hjem er i virkeligheden meget svagere stillet mod indbrud i forhold til resten af europa og vores nabo lænder. Og det beror på at vi er dårligere til at sikre os, og er af den grund bedre til at lokke tyven ind i vores hjem.

Norh låseservice & låsesmed Vejle, har mange års erfaring omkring det her med tyverisikring, af private hjem og erhverv. Alt fra mindre butikker til institutioner. Vil vil kunne være behjælpelige for dig med at danne et overblik, om hvad der kan gøres i forhold til forbedringer, vi kan sikre dine lokaler maximalt, hvis du ønsker at investere i din sikkerhed, måske har du meget at miste hvis uheldet er ude. Men vi kan også sikre dig så du står meget bedre mod indbrud i forhold til f.eks. din nabo og at sikre så at din forsikring dækker hvis uheldet alligevel skulle opstå, det kan vi gøre uden at det skal behøve koste dig en formue. Alt du behøver gøre er at kontakte Norh låseservice & låsesmed Vejle, herfra vil vi kunne informere dig på telefon om hvad der kan gøres, eller så kan en af vores låsesmede i Vejle møde op, der en sikkerheds tjek skal laves. Norh låseservice & låsesmed Vejle, udarbejder altid gratis uforpligtende tilbud til både private og erhvervskunder.

Norh låseservice & låsesmed Vejle, kundernes foretrukne valg

Gennem stærke visioner og et klar billed over hvoran vi ønsker at drive Norh låseservice, og behandle vores kunder, har vi vokset. En glad kunde er vores bedste redskab for udvikling fremad, vi er ikke i tvivl om at det er vores motiverede låsesmede og den service vi tilbyder dig som kunde der gjort at vi vokset fremadrettet indenfor det seneste årrække. Norh låseservice & låsesmed, er lige nu Danmarks bedst bedømte låsesmed på Facebook og Google. I kan læse vores anmeldelser her, vi er nemlig meget stolte, og vi håber på at vi vil få lov til at betjene dig samme gode service som vi fået fornøjelsen til at gøre, med vores tidligere kunder.

Derfor skal du vælge Norh låseservice & låsesmed Vejle, når du har brug for en låsesmed;

  • Vi er Danmarks mest og bedst bedømte låsesmede
  • Norh har mange års erfaring indenfor låse og sikkerheds relaterede spørgsmål
  • Alle vores låsesmede er uddannede indenfor faget, og de fleste er efteruddannede
  • Vores målsætning er at gøre dig til den gladeste kunden i Danmark
  • Vi er fleksible og går ikke så meget op i om det er mandag formiddag eller lørdag eftermiddag
  • Norh låseservice & låsesmed Vejle, har et solid team som har arbejdet sammen i mange år
  • Vi har 6 års garanti på alle vores almindeligste ydelser

Vil du komme i kontakt med Norh låseservice & låsesmed Vejle?

Vi håber at vi overbevist dig om at tage et trin i mod vores retning og kontakte os på telefon, eller mail hvis du har spørgsmål eller har brug for en installatør, sikrings tekniker eller låseservice i Vejle. Du kan hurtigst nå os gennem at ringe til vores døgnvagt som er er åben alle dage i døgnet 24/7, på 22 22 28 68.
Eller så kan du vælge at skrive i vores kontaktformular her på hjemmesiden gennem at klikke her “kontakt os“, her fra vil en låsesmed kontakte dig hurtigst muligt i dagstimerne.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other