Låsesmed Amager, Låsesmed Nørrebro, Låsesmed Vesterbro, Låsesmed Østerbro, Låsesmed København K, Låsesmed Valby, vi finder i hele Stor København og klarer alle låsesmed opgaver!

Låsesmed Valby

 +45 22 22 28 68

Norh  låsesmed Valby & Vesterbro

Valby, er en bydel som ligger nogle små kilometer vest for det inde København. Valby grænser op til Vesterbro, Kongens Enghave, Hvidovre, Frederiksberg og Vanløse. Kun Valby alene rummer ca. 9 % af hele Københavns kommune 613.288 på indbyggere (2018). Norh låseservice & låsesmed Valby vil selvfølgelig også tilbyde alle indbyggere samme låseservice som resterende København. Faktum er at vi er meget glade for vores kunder i Valby. Og det er sjælden Norh´s låsesmede i Valby keder sig. Då det store antal indbyggere søger for at det ofte er noget spændende at lave. Hvis du bor i Valby, så kan du forvente. I akutte tilfælde at vi vil kunne være hos dig indenfor ca. 30 minutter. Norh låseservice & låsesmed Valby har altid en låsesmed på døgnvagt ved telefonen. Ikke langt væk fra dig.

Norh låseservice & låsesmed Valby & Vesterbro vil kunne klare de fleste opgaver indenfor låsesmed branchen. Også de lidt anderledes cases, vores låsesmed Valby har prøvet alt fra at fiske op nøgler i kloaker til at lukke biler op med dyr indvendigt i. Som uheldigvis er blevet smækket inde. Også de varme dage, ingen grund til stress vi bevarer roen og det er endnu ikke noget dyr der kommet til skade.. Vores låsesmede kender at uheld kan ske for alle, et enkel split -sekund hjernen bortfalder. Og pludseligt har du glemt at tage nøglerne ud af tændingen. Og så har du smækket dig selv ude fra din bil. Alt kan nemlig ske når det går stærkt og det er smæklås på.

Låseservice Vesterbro og låsesmed Valby priser

Norh låseservice & låsesmed Valby udfører de fleste servicer indenfor sikkerheds branchen. Vores låsesmede vil sandsynligvis klare din opgave uanset karakter. I alt har vores låsesmede i Vesterbro og i Valby mere end 35 års erfaring. Alle ansatte låsesmede har en solid grund uddannelse med et flertal overbygnings kurser i bagagen indenfor forskellige ekspertiseområder. Du kan derfor roligt sætte din lid til os når du glemmer nøglerne i bilen, mistet dine nøgle, overvejer et tyverialarm eller når låsen skal skiftes i hoveddøren.

Bare til info, så har Norh låseservice & låsesmed, to ansatte låsesmede som kun er ansvarlige overfor Valby bydel. De arbejder skiftevis, derfor vil der altid være en eller to låsesmede til rådighed for dig. Norh låseservice & låsesmed Valby & Vesterbro. Udarbejder også større tilbud indenfor sikkerhed, låsesmed og elektriker til både privat og erhverv. Hvis du har en større opgave du gerne vil have lavet. For eksempel hvis du er flyttet ind i nyt hus eller ny lejlighed. Og ønsker at opdatere alt sikkerhed med at omkode eller skifte låse og installere tyverialarmer så vil vi klare opgaven meget hurtigt. Låsesmeden vil oftest kunne komme ud til dig samme dag, derefter vil vi kunne informere dig præcist i hvor lang tid hele proceduren vil tage. Nogle gange kan nemlig en større opgave tage et par dage at få i mål. Afhængig om det er speciale reservedele der skal til. Som kun kan fås gennem at bestille dem hos en særlig leverandør.

“Gode folk som ved hvad det har med at gøre, og sikkert mere end det! De ankom præcis på det tidspunkt de sagde de ville komme på. Og trods det at låsen var gammel og besværlig så fik de den op, og udskiftet på stedet med en ny og bedre lås til en god pris. Jeg kan simpelthen ikke anbefale Norh varmt nok, og har gemt deres kontakt oplysninger og hjemmeside i telefonen til en anden gang.”//Joseph, en Norh kunde

 Norh låseservice & låsesmed Valby, prioriterer dig.

Norh låseservice & låsesmed Valby gør alt hvad vi kan og lidt mere for at tilfredsstille dig og dine ønsker. Sådan møder vi alle vores kunder og måske er det derfor Norh låseservice & låsesmed er Danmarks bedst bedømte låsesmed på Facebook og Google. Vores vision for fremtiden er at det er  lige så at det skal forblive. Vi er glade når vores kunder er glade og når du er glad. Derfor kan du som kunde forvente dig en service udover det sædvanlige, Norh låseservice & låsesmed´s “DNA” udspiller sig i en tankegang der hedder ”Hvorfor kun gøre det godt når man kan gøre det supergodt”. Det får os til at vokse og giver vores arbejdsgang  mere mening. Udover vores vision, så går vi meget op i uddannelse og at lære nyt. Vi synes at uddannelse er vigtigt for at kunne følge med på “beatet”, derfor er vores låsesmede i Valby altid opdaterede med de nyestekundskaber indenfor faget. Produktkendskab og håndværk, hvorvidt det drejer sig om adgangskontrol, tyverialarmer, overvågningskamera eller almindelige mekaniske låse og nøgler. Derfor kan du som kunde i Valby & på Vesterbro være sikker på at du får det bedste ud af at bruge os i låsesmeds branchen.

Indbrud og statistik i Valby, hvad kan du selv gøre

I Christianshavn blev det 1.4 indbrud anmeldt og tallet i Vesterbro ligger på 1.9 per tusende indbyggere. I Valby ser taller noget anerledes ud det ligger helt op på 6.8 indbrudt per tusende indbygger, de er relativt meget over gennemsnittet i Stor Københavns kommuner. At Valby kommune er mere ramt og plaget af indbrudt er dels af en naturlig grund. Det findes nemelig flere villaer og mange parcelhuse, end lejligheder, end i forhold til f.eks. Christianshavn. Tallene lyder slemme men i virkligheden er de så at antallet af indbrud i Storkøbenhavn har blevet færre. Dog er dansker generelt dårligere til at sikre sine hjem, hvis man samlinger med resten af europa og vores nabolænder.

Fremtiden ser bedre ud, tror låsesmed Valby & låsesmeden Vesterbro

Dette faktum er de danske kommuner meget klare over og de er li nu ude i landet og fører forskellige kampanger omkring hvad man kan gøre for at sikre sig selv og sin familie mod indbrud. Det findes nogle tiltag som er gratis og det findes nogle som koster lidt i investering. Norh låseservice & låsesmed Valby hjælper dig med at lave et sikkerhedtjek. Så at du kan bespare dig selv for eventuel stress og indbrud. Vores låsesmede vil informere dig om præcist hvad du kan gøre. Det der er gratis og det der koster intet. En sikkerheds-tjek/tyverisikring er altid gratis at få af Norh låseservice & låsesmed.

For at komme i kontakt med vores låseservice Valby & låsesmed Vesterbro, er du meget velkommen at ringe til Norh låseservice & låsesmed Valby. På vagttelefon på 22 22 28 68, du kan også skrive dit telefon nummer i vores kontakt formular her. så kontakter en låsesmed dig hurtigst muligt.

 

Kontrakt os for at vide mere om elektronisk adgangskontrol 22 22 28 68.
Låsesmed Vesterbro og Valby, installerer også f.eks. elektronisk adgangskontrol. Vi udfører alt indenfor låsesmed.
Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other