Låsesmed ude på arbejde, her i Hornbæk en varm sommerdag.

Låsesmed priser

 +45 22 22 28 68

Låseservice priser København, Sjælland, Jylland og Fyn.

Norh låseservice & låsesmed har døgnvagt. Og vi har mindst en låsesmed tilgængelig alle dage om året. Det gælder for alle Københavns bydele og vores låsesmeds afdelinger i hele Danmark. Vi er derfor kun et enkelt opkald væk fra dig. For at kunne informere dig over telefon og give dig et tilbud på din opgave og yderligere låsesmed priser. Herfra vil vi også oplyse dig om hvad der skal ske dvs. hvad det vil koste og hvonår låsesmeden vil møde op.

Prisgaranti på små og store opgaver, vi prismatcher konkurenterne. 

Vi har konkurrencedygtige priser på både de små og de store opgaver. Og i langt de fleste tilfælde giver vi garanti for vores låsesmed priser i forhold til vores konkurrenter. Tøv ikke for at kontakte os og spørg om vi kan lave et billigere tilbud eller pris på samme opgave du fået fra en anden låsesmed. Det vil nemlig ofte kunne lade sig gøres. Og det er det vi på Norh låseservice & låsesmed kalder for prisgaranti!

Gratis tilbud på låsesmeds løsninger

Det er sjælden nogen opgave er ens og derfor er priserne oftest heller ikke ens. Vi skræddersyer tilbud (pris) til dig så du ved hvad opgaven vil koste og at du har fået den billigste låsesmed pris. Det er en fuld ud gratis service som vi tilbyder alle vores kunder. På den måde forsikrer vi os at du bliver tilfreds med prisen og Norh låseservice & låsesmed priser. Det er ofte mange forskellige faktorer der har betydning. Når det skal sættes en pris på en specifik opgave, det som bestemmer låsesmed prisen er bland andet hvilket tidspunkt på døgnet, hvis opgaven er akut, materiale priser og hvor omfattende opgaven er. Du skal også tænkte over at afbestille låsesmeden i god tid hvis du ombestemmer dig. Og ikke vil have opgaven alligevel, hvis du ikke gør vil det koste dig et lille udkørselbeløb. Men hvis vi bare har aftalt at vi skal ud og kigge på en opgave. Og ikke du i forvejen har aftalt at vi skal gøre noget arbejde så er det selvfølgelig gratis.

Private låsesmed priser.

Til vores private kunder oplyser vi altid låsesmed priserne Inkl. installation, kørsel, moms osv. medmindre andet bliver oplyst. Du skal vide at du altid kan føle dig tryg med at vi er ærlige. Omkring de låseservice priser Norh låseservice & låsesmed informerer over telefon. Hvis der yderligere er andet end det som først aftalt, som skal løses- Vil vi informere dig undervejs om hvad den nye låsesmed pris vil blive. Så præcist som muligt, derefter er det helt op til dig at bestemme om vi skal forsætte eller ej. 

Erhverv låsesmed priser.

Norh låseservice & låsesmed, har mange varierende opgaver og omfanget kan være fra oplukninger til store mekaniske eller elektriske systemer. Låseservice priserne afhænger også af hvilken kvalitet af system du ønsker og vil bruge. Når vi udarbejder tilbud for erhverv. Er proceduren typisk  sådan at vi kommer ud og kigger på det behov som du har og hører om dine ønsker. Derefter taget vi stilling og udarbejder et skriftligt tilbud. Fordelen du har som erhvervs kunde ved at vælge os er at vi har 6 års garanti på alle vores almindelige produkter og vi giver altid mængderabat hvis det er meget som skal laves. Også kryds og tværs mellem de afdelinger og ydelser vi tilbyder. F.eks. ønsker du at få et tyverialarm installeret til dine erhvervs lokaler. Så vil du kunne få låsesmed priserne ned til ca. 20-30 %  rabat fra de originale priser.

Erhvervsaftaler låsesmed pris.

Laver i en erhvervs aftale hos vores låsesmed så kan vi ofte gå endnu mere ned i nogle af vores priser. Helt op til 40 % rabat, det kan hænge sammen da vi dagligt alligevel køre runde til vores faste erhvervskunder. I sparer tid og får nogle konkurrencedygtige priser ved at indgå en erhvervs aftale med os. Med Norh låsesmeds og elektriker vagttelefonnummer. Får i døgnvagt service på et og samme nummer; Mekaniske låse, elektriske systemer, elektricitets problemer generelt, og vi har runderings vagter som er klar på at rykke ud. Vi dækker langt det meste indenfor sikkerhed og vores vagttelefon kan bruges på mange måder.

Døgnvagt låseservice priser.

Benytter du vores låsesmed døgnvagt og akutte service så kan Norh låseservice & låsesmeds priser stige, og yderligere efter almindelig fyraften, weekender, helligdage og om natten. 

Oplukning låsesmed pris.

Et af de arbejdsopgaver som vi har rigtigt mange af er oplukninger, enten til hjem, biler eller andre diverse genstande som kan åbnes.
Norh låseservice & låsesmed priser er meget konkurrencedygtige fordi at vi har afdelinger tæt fordelt i hele Storkøbenhavn. Prisen for en oplukning starter ved typisk 295 kroner.
Når du ringer til vores låsesmeds vagttelefon, så må du meget gerne oplyse hvor mange døre der skal åbnes. Og eventuelt hvis det er noget specielt vi burde tage stilling til, så hjælper du vores låsesmed med at danne sig et overblik over situationen. Han vil på den måde bedre kunne give dig nogle priser på hvad det vil koste dig at komme ind. Vi førsøger altid at lave en oplukning uden at gøre skade på selve låseværket. Det er det billigste for dig og det nemmeste for os.  Nogle gange bliver desværre vores låsesmede nød til at bore op låsen og skifte låseværket ud. Og det er specialt hvis du i forvejen har en sikkerhedslås installeret i din dør.

Omkodning af låse låsesmed pris.

Der findes adskillige varianter af låse og mange niveauer af sikkerheds låse fra alle producenterne. Jo større sikkerhed der er i et lås og hvor mange stifter der sidder i låsecylinderen, jo mere kompliceret bliver en omkodning for vores låsesmed.
Det du skal tænke over ved en omkodning er hvor mange nøgler du vil have med. Det spiller også ind på priserne hvilken type af nøgle du skal have. En omkodning er ellers en meget finmekanisk opgave og det er kun noget erfarne og uddannede låsesmede kan klare.

Udskifte låse låsesmed pris.

Hvis du ønsker en fast pris på f.eks. en udskiftning af låse til din dør, bør du først overveje hvilke sikkerhedskrav du har. Det er bearbejdningen af de forskellige låse der er med til at afgøre prisen. En anden faktor af prisen er materialerne der bliver brugt. Det vil sige; hvad den lås du vil have installeret koster på markedet. Alle vores låsesmede vil altid prøve at gøre det så billigt for dig som muligt efter dine ønsker på sikkerhedsniveau. Hvis du vil have et præcist tilbud inden vi ankommer, anbefaler vi at sende billeder af dine låse hele vejen rundt, så vi kan se hvad det er for noget du har monteret.

Overvågningskamera og låsesmed priser.

Priserne på overvågning varierer meget efter hvilket mærke og hvilken model du ønsker. Og oftest er det, at pris og kvalitet hænger sammen, det er derfor op til dig hvor meget kvalitet du har brug for og hvad dit budget er. Når du ønsker at få et overvågningskamera system installeret vil vi starte med at komme ud til dig og høre om dine ønsker og tanker omkring hele projektet. Der efter vil vi udarbejde et u forpligtet tilbud til dig, derefter er det helt op til dig hvad der skal ske.

Tyverialarm og låsesmed priser.

Et tyverialarm mener vi på Norh låseservice & låsesmed er en rigtigt god investering. Der findes forskning som viser på at et tyverialarm afskrækker tyverne op til 70 %, og i 2018 findes det også penge at spare i form af håndværkerfradrag, her kan du få fradrag helt op til 18 000:-  for løn til personale til installationen. Når i ønsker et tilbud til tyverialarm udarbejder vi det også gratis til alle vores kunder, alt i behøver gøre er at kontakte os. Du vil kunne få vores låsesmed priser  for installation og materialer skriftligt hvis du ønsker.

Pengeskabe, værdiskabe og nøgleskabe.

Her er produktet i ønsker oftest den største udgift. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den mest rigtige løsning til den budget i har, uanset om du driver et selvstændigt erhverv, er en privat person eller arbejder for en institution. En oplukning af sikkerheds skabe kræver en speciel uddannelse, derfor koster det mere at lukke op et pengeskabe end f.eks. en almindelig dør.

Gitre og sikkerhedsdøre priser.

Når det drejer sig om Gitre og sikkerhedsdøre, så er proceduren den at vi taget ud til jer og ser hvad der er for muligheder. Dvs. hvordan ser jeres vinduer og døre ud, eller jeres dørkarmer og hvilke regler skal man forholde sig til i bygningen. Den største udgift her er produktet i ønsker og sværhedsgraden på installationen, det er det som bestemmer låsesmed priserne i dette tilfælde, at få et tilbud af os koster ikke noget. Alt i behøver gøre er at tage kontakt til os.

Autolåsesmed priser.

Hvis du vil vide mere om hvad det koster at få din bil lukket op eller at få en ny bilnøgle, så kan du læse mere om der her; Autolåsesmed priser

Låsesmedens 3 gode råd til at spare på låsesmed priserne;

  • Hav et par ekstra nøgler hos en ven, og specielt hvis du skal ud i byen. Låseservice priser er højere i weekenden og i aftentimerne, det er altid mere bekosteligt at have personale på i nattetimerne og i weekenden. Og derfor skal du være forberedt på at betale lidt ekstra lørdag og søndag. Byturen kan derfor koste mere, hvis du i rusen mister dine nøgler og på uheldigvis formår, at smække dig selv ude. Eventuelt sørg for, at din gode nabo eller ven har et set ekstra nøgler, så du undgår dette.
  • Sikkerhedslåse kræver mere arbejde og behøver måske at blive boret op. Afhængig af din lås kan låsesmed priser også variere. Låsesmeden skal måske bruge noget særligt værktøj til din lås. Og derfor stiger prisen også. Det kan altså betyde noget, hvilket lås du har, det skal du have i tankerne når du installerer en sikkerhedslås. At det ikke bare kan åbnes op hvis du skulle miste dine nøgler. Til gengæld vejer trygheden og sikkerheden op mod låsesmedens priser.
  • Vent til næste ugedag, hvis du fx er uheldig om natten til mandagen, og bare smækket dig ude og ikke akut virkelig vil hjem og vil spare nogle kroner på låsesmed priserne så kan du måske sove over hos en ven eller familie, og bestille oplukningen mandag formiddag, her er vores priser lavere en weekendprisen.

Kontakt Norh låsesmed & låseservice for yderligere information omkring priser.

Har du lyst til en snak eller andre spørgsmål om låseservice priser på vores andre låsesmeds ydelser så kan vi kontaktes på telefon 22 22 28 68. Vi vil også kunne svare på besked inden for et døgn hvis du skriver i vores kontakt formular.

Søger du efter en af vores andre services og priser? Klik her; ElektrikerAutolåsesmedVagt

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68