Nicolai Norh låseservice & låsesmed

Låsesmed Østerbro

Låsesmed Østerbro, akut låseservice Østerbro;

 +45 22 22 28 68

Norh låseservice & låsesmed Østerbro, din lokale låsesmed Østerbro.

Norh låseservice & låsesmed Østerbro. Har et værksted & kontor nær Østerbro som dækker København K, Hellerup, Nordhavn, Østerbro og Charlottenlund. Norh låseservice & låsesmed Østerbro kører med udgangspunkt fra Palægade København K. Det tager derfor oftest ikke mange minutter for Norh låseservice &  låsesmed Østerbro at komme rundt omkring Østerbro og omegn.  Til dig der du er og har behov for en låsesmed hurtigt. Østerbro er en omfattende og travl bydel for Norh låseservice & låsesmed Østerbro, og vores ansatte låsesmede. En af grundene er at Østerbro er en ældre bygget bydel som består af mange ældre huse og derfor ikke altid li har de mest opdaterede låse. Og det gør det også mange ganger nemmere for indbrudstyven. København kommune har forsket meget i evnet. Østerbro beboer og tryghed. Og har derfor gjort en tryghedsunderøgelse i 2017 for Østerbro. Der visede det sig at hele 52 procent af indbyggerne på Østerbro er bekymrede overfor indbrud.

“Super service. Hurtig ekspedition, kom til tiden, arbejder effektivt og smilende. Jeps, bare i orden – kan klart anbefale Norh låsesmed” //Lene, en Norh kunde

Hvad kan Norh låseservice & låsesmed Østerbro & du selv gøre for at give tryghed?

Hvis du tilhører en af dem som er bekymret for indbrud eller din sikkerhed. Så findes det sjælden nogen grund til at vente. Tøv ikke med at kontakte Norh låseservice & låsesmed Østerbro. Norh låseservice og låsesmed Østerbro vil kunne guide dig og gennemføre eventuelle og vigtige opdateringer. Som en uddannet låsesmed har ekspertise i. Vores låsesmede vil komme ud til dig gratis, for at lave et sikkerheds -tjek. Og herfra også kunne give dig et uforpligtende tilbud efter dit behov så det ikke behøver koste dig unødvendigt mange penge. Norh låseservice og låsesmed Østerbro vil også kunne udarbejde et tilbud til dig ud over telefon hvis du bare vil forhøre dig og få et overblik til at starte med.

Norh låseservice & låsesmed Østerbro, gratis sikkerheds tjek

I virkeligheden vil et enkelt sikkerheds -tjek, som nævnt er gratis at få. Også kunne blive en god investering hvis du får der får opdaget at du har en lås med meget lav sikkerhedsniveau, og behøver opdatere din sikkerhed. Norh låseservice & låsesmed Østerbro oplever nemlig at der findes mange låse i Østerbros beboeres døre som kun er serie 500, serie. Serie 500 er ikke forsikrings godkendte låse, det kan altså koste dig rigtigt mange penge hvis uheldet er ude og skaden er sket. Vil du vide mere om hvilken låse du har monteret så er du velkommen til at kontakte Norh låseservice Østerbro. Du vil få svar på det du skal kigge efter og alle dine spørgsmål indenfor sikkerhed, fra en dygtig og lokalt erfaren låsesmed.

Norh låseservice & låsesmed Østerbro, tip; Hvad kan du selv gøre for at førebygge indbrudt?

Udover at skalsikre sit hjem eller sine lokaler kan man også installere forskellige alarmsystemer. Hvilket virker afskrækkende og skræmmende for tyver. En forsker for  Norh låseservice & låsesmed Østerbro leverandører lavede i starten at 2018 en forskning på området. Der de gik i dybet og analyserede hvor høj indbrudirisskoen er for boliger med et alarmsystem installeret i forhold til boliger det manglede tyverialarm. I selve forskingen blev det også korrigeret for forskelle grupper og i hvilket risiko det hvad. Det blev taget højde for alt mellem hvilken boligtype, område og indbruds historik i kommunen m,fl. Resultatet var meget overaskende og tankevækkende. Det viste sig at tyvene går uden om boliger som har installeret alarm, eller det ville i hvert fald være ca. 70 % mindre risiko for at få et besøg af en indbrudstyv.
Derfor vil vi på Norh låseservice & låsesmed Østerbro. Oftest anbefale at få et alarmsystem installeret, men i en kombination at penetation sikring af døre og vindue. Og eventuelt en eller flere overvågningskamera.

 

Norh låseservice & låsesmed Østerbro
Norh låsesmed og låseservice Østerbro. Rykker ud til både private og erhvervskunder på Østerbro uanset om det er behov for en akut låsesmed eller ikke.

Norh låseservice & låsesmed Østerbros erhvervs løsninger

Østerbro er en bydel med mange mindre forretninger og har et rigt butiks liv.  Norh låseservice & låsesmed Østerbro giver også tilbud til virksomheder omkring Østerbro. Hvis en af medarbejderne mister sin nøgle kan det nogle gange være nødvendigt at omkode alle låse i lokalerne. Heldigvis behøver det ikke koste en formue. Vores låsesmed på Østerbro kan i de fleste tilfælde omkode og genbruge de gamle låse. Norh låseservice & låsesmed Østerbro er effektiv i den type af finmekaniske arbejde og sidder på mange års erfaring når det kommer til omkodning af låse. Er det er mere omfattende opgaver det drejer sig om, som tager mere end et par få timer til at klare, plejer vi at komme ud til vores kunder selvfølgelig uden gebyr,  bare så vi kan danne os et godt overblik, derefter vil låsesmeden komme med nogle løsningsforslag på problemerne og høre dig om du har nogle eventuelle ønsker. Derefter udarbejder vi et tilbud på skrift til dig.

Hvad med sikring og forsikring hvis du driver et erhverv/butik i Østerbro?

Hvis du driver en butik. Kræver de fleste forsikringselskab at du har taget tiltag for at sikre dig, din personal og ikke mindst varer. Og det mindrekrav er at have en tyverialarm installeret. Hvis du har et krav fra dit forsikringselskab, så hjælper vi dig med at finde frem til den rette alarm, så den passer med kraven. Hvis du får et alarmsystem installeret af Norh låseservice & låsesmed Østerbro, vil du få en lang række med fordele fra os af, bland andet skilter med præventiv effekt. Dessvære er sjælden et alarm nok, i de bedste af alt vore selvfølgelig, hvis man ikke hade brug for at sikre sig overhovedet. Norh låseservice & låsesmed Østerbro anbefaler også butikker at installere videoovervågning. Til at forhindre butikstyverier i åbningstiden. Denne investering er meget hurtigt tjent hjem, på grund af den stærke præventive effekt.

Hvad findes mere på markedet for erhvervsdrivende og butikker?

Udover videoovervågning og tyverialarmer. Så findes det noget som kaldes tågesikring. Som er en forlægning af tyverialarmen, dvs. det dannes efter ganske få sekunder en tågeslør. Fra kanoner som udløses af at selve tyverialarmen går i gang. Dette gør det næsten umuligt for indbrudstyven at forsætte sit arbejde. Blot til information så er tågen uskadelig for mennesker og inventar men det stresser tyven. Man kan også få tyverialarmer der danner et lys. Dette lys vækker opmærksomhed udad mod f.ek.s naboen & gaden. Udover tågesikring du som ejere også DNA mærke dine varer. Det handler om at man putter på sine varer en usynlig væske med unik kode, så er de mærkede for altid.
Væsken man sætter på indeholder en unik DNA kode, der knyttes kun til dig. Den er synlig, kun når mærkningen bliver udsat for UV lys lamper. Væsken kan ikke fjernes og er helt usynlig, og genstande spores også uden for Danmark. På den måde kan politiet finde frem til den rigtige ejer, uanset hvor de dukker op. DNA væsken er ellers nem at påføre og beskadiger ikke de mærkede produkter på nogen måder. Væsken kan ikke heller slides eller vaskes af, engang med kemikalier.

“Hvis man kunne give dem 100 stjerner, havde de fået det. Min søndag aften er reddet 🙏🏻 Hurtig til at ta tlf, hurtige til at nå frem og super til at få døren op. Virkelig flinke folk. Kan varmt anbefales.”//Sandie, en Norh kunde

Norh låseservice & låsesmed Østerbro kører akut ud på opgaver 24/7

Norh låseservice & låsesmed Østerbro er oftest ikke langt væk fra dig i København og omegn. Norh låseservice & låsesmed Østerbro, arbejder hårdt for høj kunde tilfredshed. På Norh låseservice & låsesmed Østerbro ved at tid er en stor og vigtig faktor i mange mennesker liv. Vi bestræber os på at altid efter at være hos dig indenfor 30 minutter når det er behov for en låsesmed akut. Det kan i de fleste tilfælde lade sig gøre og i nogle tilfælde er vi hos dig allerede på 15 minutter. Norh låseservice & låsesmed Østerbro udfører vi de allerfleste låsesmeds ydelser til konkurrencedygtige låsesmeds priser. Norh låseservice & låsesmed Østerbro består af et team af friske og dygtige låsesmede, som altid er klar til at hjælpe vores kunder omring Østerbro, København K, Hellerup, Charlottenlund, Nordhavn m.fl.Har du spørgsmål eller ønsker at få et tilbud på en af vores ydelser så er vi kun en samtale væk, vores vagttelefon 22 22 28 68 holder åbent alle timer i døgnet, også på helligdage.

Norh låseservice og låsesmed Østerbro er ikke kun en låsesmeds virksomhed, vi arbejder med sikkerhed på kryds og tværs. Elektronisk, mekanisk, it og menneskelig er nogle område som Norh står indenfor. Vi kan derfor klare flere løsninger på samme gang for eksempel hvis du ønsker nye mekaniske låse og at installere et overvågningskamera udenfor din yderdør. Vil vi også kunne give dig et komplet tilbud på begge opgave samtidigt. Og vi tilbyder tre vagtnummer i et det vil sige. Du ringer til låsesmeden, elektriker og vagt på et og samme telefonnummer.

Norh låseservice & låsesmed Østerbro, medarbejder og teambuildning

Selvfølgelig er Norh låseservice Østerbros kunder vigtige for os. Men uden vores medarbejder og team ville det ikke være praktisk muligt for os at leverede fantastisk service til vores kunder. Norh låsesmed & låseservice Østerbro fokuserer meget på team building og efter hånden står vores team så nær at vi tør tage større og anderledes udfordringer sammen. F.eks. i 2017 hade vi jubilæum. Det fejrede vi med at invitere hele teamet på et eventyr oppe på Mont Blanc.

Se gerne vores video, teambuildning Norh 2017;

Iblandt er ikke en god lås nok, Norh låseservice & låsesmed Østerbro har løsningen

Iblandt er ikke en stærk lås ikke nok og iblandt er det lige meget hvor mange låse man sætter på. Særligt hvis du står med f.eks. en svag dørkarm eller tun og svag dør. Norh låseservice & låsesmed Østerbro vil lige i det tilfælde anbefale at få den gamle dør fjernet og få en sikkerhedsdør sat op i stedet for. Men en rigtigt god sikkerhedsdør installeret kan du trygt slappe af.  En sikkerhedsdøre fungerer fuldstændigt en normal entredør. Men er ikke kun et ultimativt forsvar mod indbrudstyven uden også med brand og giftig røg etc. Norh låseservice & låsesmed Østerbro sørger for bestilling hos vores leverandør samt hele installationen og opsætning af døre og låse. Alt fra måling samt afskaffelse af din gamle dør.

Norh låseservice & låsesmed Østerbro leverer sikkerhedsdøre af alle typer og pris klasser på hele Sjælland. Efterfølgende kan vi også tilbyde årlig service og døgnsvagt hvis det skulle opstå nogle problemer. Hvis du ønsker en sikkerhedsdør fra et specielt mærke så kan vi sandsynligt hjælpe, Vi har dog et tæt samarbejde med Daloc sikkerhedsdøre og har derfor meget konkurrencedygtige priser på lige præcist deres sikkerhedsdøre. Du kan også læse mere om vores sikkerhedsløsninger og sikkerhedsdøre her.

6 års garanti på Norh låseservice & låsesmed Østerbros almindeligste ydelser

Det er meget vigtigt for at at vores kunder er lige så trygge med det stykke arbejde vi lavet for dem i fremtiden som det er vigtigt for os at de føler sig trygge med den løsning de har fået. For at forsikre os at du er tilfreds, og forbliver det så har vi også 6 års garanti på alle vores almindelige tjenester på Norh låseservice og låsesmed Østerbro. I kan derfor altid ringe vores låsesmed i gen, hvis det uheldigvis skulde opstå noget i fremtiden. f.eks. låsen driller og nøglen ikke kan dreje. Det er sjælden vi modtager reklamationer då vi kun bruger højeste kvalitet på vores produkten. Men de få gange det sker så kan du som kunde regne med os og at fejlen bliver løst inden for meget kort tid.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68