Nicolai Norh låseservice & låsesmed

Låsesmed Østerbro

 +45 22 22 28 68

Din lokale låsesmed Østerbro.

Norh låseservice & låsesmed Østerbro. Har et lokalt låsesmeds kontor som dækker København K, Hellerup, Nordhavn, Østerbro og Charlottenlund. Vores låsesmed kører med udgangspunkt fra Palægade København K. Det tager derfor oftest ikke mange minutter for vores låsesmed at komme rundt omkring Østerbro.  Til dig der du er og har behov for en låsesmed. Østerbro er en omfattende og travl bydel for Norh låseservice & låsesmed, og vores ansatte låsesmede. En af grundene er at Østerbro er en ældre bygget bydel som består af mange ældre huse og derfor ikke altid li har de mest opdaterede låse. Og det gør  mange ganger nemmere for indbrudstyven. København kommune har forsket meget i evnet. Østerbro beboer og tryghed. Og har derfor gjort en tryghedsunderøgelse i 2017 for Østerbro. Der visede det sig at hele 52 procent af indbyggerne på Østerbro er bekymrede overfor indbrud.

“Super service. Hurtig ekspedition, kom til tiden, arbejder effektivt og smilende. Jeps, bare i orden – kan klart anbefale Norh låsesmed” //Lene, en Norh kunde

Hvad kan låsesmed Østerbro & du selv gøre for at give dig mere ro på?

Hvis du tilhører en af dem som er bekymret for indbrud eller din sikkerhed. Så findes det sjælden nogen grund til at vente, tøv ikke med at kontakte vores dygtige låsesmed Østerbro. Norh låseservice og låsesmed Østerbro, vil kunne guide dig og gennemføre eventuelle og vigtige opdateringer. Som en uddannet låsesmed har ekspertise i. Vores låsesmede vil komme ud til dig gratis, for at lave et sikkerheds -tjek. Og herfra også kunne give dig et uforpligtende tilbud efter dit behov så det ikke behøver koste dig unødvendigt mange penge. Norh låseservice og låsesmed Østerbro vil også kunne udarbejde et tilbud til dig ud over telefon hvis du bare vil forhøre dig og få et overblik til at starte med.

Priser og sikkerheds tjek.

I virkeligheden vil et enkelt sikkerheds -tjek, som nævnt er gratis at få. Også kunne blive en god investering hvis du får der får opdaget at du har en lås med meget lav sikkerhedsniveau, og behøver opdatere din sikkerhed. Vores Låsesmed Østerbro oplever nemlig at der findes mange låse i Østerbros beboeres døre som kun er serie 500, serie. Serie 500 er ikke forsikrings godkendte låse, det kan altså koste dig rigtigt mange penge hvis uheldet er ude og skaden er sket. Vil du vide mere om hvilken låse du har monteret så er du velkommen til at kontakte vores låseservice Østerbro. Du vil få svar på det du skal kigge efter og alle dine spørgsmål indenfor sikkerhed, fra en dygtig og lokalt erfaren låsesmed.

Låsesmed Østerbro, tipser; Hvad kan du selv gøre for at førebygge indbrudt?

Udover at skalsikre sit hjem eller sine lokaler kan man også installere forskellige alarmsystemer. Hvilket virker afskrækkende og skræmmende for tyver. En forsker for  vores leverandører lavede i starten at 2018 en forskning på området. Der de gik i dybet og analyserede hvor høj indbrudirisskoen er for boliger med et alarmsystem installeret i forhold til boliger det manglede tyverialarm. I selve forskingen blev det også korrigeret for forskelle grupper og i hvilket risiko det hvad. Det blev taget højde for alt mellem hvilken boligtype, område og indbruds historik i kommunen m,fl. Resultatet var meget overaskende og tankevækkende. Det viste sig at tyvene går uden om boliger som har installeret alarm, eller det ville i hvert fald være ca. 70 % mindre risiko for at få et besøg af en indbrudstyv.
Derfor vil vi på Norh låseservice & låsesmed Østerbro. Oftest anbefale at få et alarmsystem installeret, men i en kombination at penetation sikring af døre og vindue. Og eventuelt en eller flere overvågningskamera.

Låseservice Østerbro erhverv.

Østerbro er en bydel med mange mindre forretninger og har et rigt butiks liv.  Afdelingen på Østerbro giver også tilbud til virksomheder omkring Østerbro. Hvis en af medarbejderne mister sin nøgle kan det nogle gange være nødvendigt at omkode alle låse i lokalerne. Heldigvis behøver det ikke koste en formue. Vores låsesmed på Østerbro kan i de fleste tilfælde omkode og genbruge de gamle låse. Norh låseservice & låsesmed Østerbro er effektiv i den type af finmekaniske arbejde og sidder på mange års erfaring når det kommer til omkodning af låse. Er det er mere omfattende opgaver det drejer sig om, som tager mere end et par få timer til at klare, plejer vi at komme ud til vores kunder selvfølgelig uden gebyr,  bare så vi kan danne os et godt overblik, derefter vil låsesmeden komme med nogle løsningsforslag på problemerne og høre dig om du har nogle eventuelle ønsker. Derefter udarbejder vi et tilbud på skrift til dig.

Hvad med sikkerheden hvis du driver en butik?

Hvis du driver en butik. Kræver de fleste forsikringselskab at du har taget tiltag for at sikre dig, din personal og ikke mindst varer. Og det mindrekrav er at have en tyverialarm installeret. Hvis du har et krav fra dit forsikringselskab, så hjælper vi dig med at finde frem til den rette alarm, så den passer med kraven. Hvis du får et alarmsystem installeret af Norh låseservice & låsesmed Østerbro, vil du få en lang række med fordele fra os af, bland andet skilter med præventiv effekt. Dessvære er sjælden et alarm nok, i de bedste af alt vore selvfølgelig, hvis man ikke hade brug for at sikre sig overhovedet, Norh låseservice & låsesmed Østerbro anbefaler også butikker at installere videoovervågning. Til at forhindre butikstyverier i åbningstiden. Denne investering er meget hurtigt tjent hjem, på grund af den stærke præventive effekt.

Hvad findes mere på markedet for erhvervsdrivende og butikker?

Udover videoovervågning og tyverialarmer. Så findes det noget som kaldes tågesikring. Som er en forlægning af tyverialarmen, dvs. det dannes efter ganske få sekunder en tågeslør, fra kanoner som udløses af at tyverialarmen går i gang. Dette gør det næsten umuligt for indbrudstyven at forsætte sit arbejde. Tågen er dig uskadelig for mennesker og inventar men det stresser tyven. Man kan også få tyverialarmer der danner et lys. De lys vækker opmærksomhed udad mod fx gaden. Udover tågesikring du som ejere også DNA mærke dine varer. Det handler om at man putter på sine varer en usynlig væske med unik kode, så er de mærkede for altid.
Væsken man sætter på indeholder en unik DNA kode, der knyttes kun til dig. Den er synlig, kun når mærkningen bliver udsat for UV lys lamper. Væsken kan ikke fjernes og er helt usynlig, og genstande spores også uden for Danmark. På den måde kan politiet finde frem til den rigtige ejer, uanset hvor de dukker op. DNA væsken er ellers nem at påføre og beskadiger ikke de mærkede produkter på nogen måder. Væsken kan ikke heller slides eller vaskes af, endgang med kemikalier.

“Hvis man kunne give dem 100 stjerner, havde de fået det. Min søndag aften er reddet 🙏🏻 Hurtig til at ta tlf, hurtige til at nå frem og super til at få døren op. Virkelig flinke folk. Kan varmt anbefales.”//Sandie, en Norh kunde

Hurtig akut udrykning og døgnvagt på Østerbro.

Vi er oftest ikke langt væk fra dig. Norh låseservice & låsesmed Østerbro, arbejder hårdt for høj kunde tilfredshed. Vi ved at tid er en stor og vigtig faktor i mange mennesker liv, vi bestræber os på at altid efter at være hos dig indenfor 30 minutter når det er behov for en låsesmed akut. Og det kan i de fleste tilfælde lade sig gøre for vores lokale låsesmed på Østerbro i nogle tilfælde er vi hos dig allerede på 15 minutter. På Østerbro udfører vi de allerfleste låsesmeds ydelser til konkurrencedygtige låsesmeds priser. Norh låseservice & låsesmed består af et team af friske og dygtige låsesmede, som altid er klar til at hjælpe vores kunder omring Østerbro, København K, Hellerup, Charlottenlund, Nordhavn m.fl.Har du spørgsmål eller ønsker at få et tilbud på en af vores ydelser så er vi kun en samtale væk, vores vagttelefon 22 22 28 68 holder åbent alle timer i døgnet, også på helligdage.

Norh låseservice og låsesmed Østerbro er ikke kun en låsesmeds virksomhed, vi arbejder med sikkerhed på kryds og tværs. Elektronisk, mekanisk, it og menneskelig er nogle område som Norh står indenfor. Vi kan derfor klare flere løsninger på samme gang for eksempel hvis du ønsker nye mekaniske låse og at installere et overvågningskamera udenfor din yderdør. Vil vi også kunne give dig et komplet tilbud på begge opgave samtidigt. Og vi tilbyder tre vagtnummer i et det vil sige. Du ringer til låsesmeden, elektriker og vagt på et og samme telefonnummer.

6 års garanti på låsesmed Østerbro almindeligste ydelser.

For at forsikre os at du er tilfreds, og forbliver det så har vi også 6 års garanti på alle vores almindelige tjenester på Norh låseservice og låsesmed Østerbro. I kan derfor altid ringe vores låsesmed i gen, hvis det uheldigvis skulde opstå noget i fremtiden.

 

Følg med os, teambuildning Norh 2017;

 

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68