Norh låsesmed og låseservice kører på hele Nørrebro Nørrebro dækker København Nordsvest, Søborg, Gladsaxe, Emdrup og Kongens Lyngby

Låsesmed Nørrebro

Låsesmed Nørrebro, akut låseservice Nørrebro;

 +45 22 22 28 68

Forebyg indbrud i dit hjem, Norh låseservice & låsesmed Nørrebro hjælper dig

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro ved at det oftest er små enkelte middel der skal til for at undgå indbrud. En ekstra lås på døren eller en opdateret sikkerhedslås i din dør kan i de langt fleste tilfælde være det som afgør om tyven beslutter sig for at gennemføre et indbrud hos dig eller ej. Og vælger anden dør/bolig end din. Norh låseservice & låsesmed Nørrebro kender dette fænomen rigtigt godt. Det findes også et par ting du selv kan gøre for at forbedre dine muligheder. Til at slippe fri fra et eventuelt indbrud.

Tænk som en indbrudstyv

Det bedste er at tage en ordelig kig på din skal sikring, Prøv at se på din bolig med en tyvs øjne. Hvilken dør skulle du vælge hvis du var en indbrudstyv? Din eller naboens, fx er det en alarmskilt på naboens dør og ikke din. Eller måske har i samme fortsætninger, så vil sagsynlinheden være li så stor en af jeres lejligheder bliver ramt.

Købt ny bolig? Viste du at det er nogle ting man skal tage stilling til omkring låse?

En anden ting der er meget vigtigt at tænke over hvis du lige har flyttet ind i et privat lejemål eller købt dig en bolig. Du kan aldrig være helt sikker på hvor mange der har adgang til en kopi af din nøgle. Derfor er det en rigtigt god idé at sætte en ekstra ny lås på din dør. Eller at lave en omkodning på din dør. Hvis din nøgle i forvejen har et rundt hoved, så er det sandsynligvis en serie 500. Som du har som låseværk, her vil vores låsesmed Nørrebro altid anbefale at skifte ud låsen til en højere sikkerhedsniveau. En serie 500 kan nemlig dirkes op på nogle få minutter af en dygtig kriminel. En serie 500, er heller ikke forsikrings godkendt hvis uheldet skulle komme før, døre og vinduer skal altid være forsvarligt lukkede for at din forsikring skal dække.

“Den bedste service jeg har fået hos en låsesmed. Ender jeg i situationen igen, skal han helt klart anvendes igen.
Hurtigt og fleksibel, så kan kun anbefales.” //Noella, en Norh Kunde

Her finder du Norh låseservice & låsesmed Nørrebro

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro dækker lokalt hele Nørrebro, København NV, Søborg, Emdrup, Gladsaxe & Kongens Lyngby. Norh låseservice & låsesmed Nørrebros ansatte låsesmede får altid de seneste efterkurser og uddannelser i sikkerhed og mange års erfaring omkring indbrud og tyverisikring. Og kender godt til det sikkerhedsbehov som det er i en delvist socialt udsat bydel som Nørrebro.
Alt i alt har Norh låsesmed Nørrebro & København mere end 35 års erfaring, indenfor forskellige ansvars område. Du kan derfor roligt sætte din lid til os når du mistet dine nøgle eller låsen skal skiftes i hoveddøren. Vi kommer altid så hurtigt vi kan, og går ikke før du er tilfreds.

Dele af Nørrebro, stemplet som ghetto

Selve indre Nørrebro er en spændende bydel. Og flere dele af Nørrebro er præget af sociale problemer så som høj arbejdsløshed og høj kriminalitet. Området Mjølnerparken er på regeringens liste over ghettoer i København by. Nørrebro er også en bydel i rivende udvikling med nye metro stop på vej, højt kulturliv, og mange yngre mennesker på Nørrebro som brænder for sin bydel os dennes udvikling.

Stort udsving på bydele

Det er et stort sving på bydeler i København og i Danmark. I forhold til hvor stor sandsynligheden faktisk er på at blive ramt ud af noget type af indbrud, to bydele i stor København nemlig indre og ydre Nørrebro, er antallet af anmeldte indbrud faldet helt op til 70 procent på kun 5 år, fra 2010 til 2015. På ydre Nørrebro er sket et meget stort fald fra 613 indbrudanmeldelser til 115. Hvilket egentlig er helt fantastisk når man tænker på det.

Hårdt arbejde bagved 

I virkeligheden er det er hårdt arbejde med nabohjælp, tyverisikring og øget sikkerhedstænk der er grunden til dette resultat. “Det er glædeligt, at antallet af indbrud er faldet. Men det er ikke lige med, at vi skal hvile på laurbærrene. Vi skal forsætte med vores indsats, fordi vi ved at der pludselig kan komme en ny udvikling i indbruds mønstret, som vi ikke fanger. Derfor fortsætter vi vores indsats” siger overborgmester i Københavns Kommune, Frank Jensen i 2016.På vores låsesmeds afdeling ved Nørrebro hjælper vi dig på vej i alle situationer som kan opstå. Hvor en låsesmeds ekspertise kan bruges, vi tilbyder alt fra enkel oplukning hvis du smækket dig ude til at forebygge indbrud og DNA-mærke diverse genstande.

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro leverer & installerer sikkerhedsdøre 

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro er en låsesmed med et bredt sortiment af sikring. Vi klarer nemt og effektivt de almindige opgaver. Men vi udfører også andre opgaver indenfor sikring. F. eks. vi installerer sikkerhedsdøre. Norh låseservice Nørrebro installerer bland andet  sikkerhedsdøre fra Daloc. Daloc er en af Skandinaviens førende producent af klassificerede sikkerhedsdøre. Med dem som leverandør kan vi tilbyde vores kunder alt fra brand-, lyd- og indbrud klacificerede døre. Når døren i forvejen ikke er stærk, er det ikke altid nok med at installere en ekstra låse. Derfor vi Norh åseservice & låsesmed Nørrebro nogle gange foreslå at få installere en sikkerhedsdør. Lige som med alt andet udarbejder vi altid tilbud gratis. I kan se mere om Daloc´s sikkerhedsdøre i denne video;

 

En låsesmed i hjertet af København

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro. Afdeling og værksted som dækker Nørrebro, har sine lokaler tæt ved Nørreport station.
Dog er vores låsesmede oftest ude og kører på låsesmeds opgaver i områderne omkring Nørrebro, Gladsaxe og Kongens Lyngby, under dagstimerne. Derfor er vi oftest ikke mange minutter væk fra dig når det er brug for en akut låsesmed. Der er oftest tale om en oplukning, det vil sige at du eller en anden kunde har været uheldige med at smække sig ude. Når det brug for en akut låsesmed, en oplukning et højtest på vores prioriteringliste, fordi at det kun vil typisk kun tage ca. 20 minutter at få afklaret + kørsel.

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro priser

Hvis du ønsker tilbud på en låsesmeds opgave på Nørrebro. Så er du velkommen at ringe til Norh låseservice & låsesmed Nørrebros vagttelefon hele døgnet, ved telefonen har vi altid en erfaren låsesmed klar til at hjælpe dig med dit behov. Vores låsesmed priser Nørrebro, varierer meget fra hvad det er der skal laves, vi har priser fra 295;- på vores ydelser. Og hvis du er parat til at sende os nogle billeder på dine låse, vil vi oftest kunne give en eksakt pris til dig også ud over telefon. For private kunder er det priser vi aftaler altid inklusive moms, kørsel, materialer og løn.

Dine ønsker er vigtige

Det er vigtigt at du er tydelig med at sige dine ønsker, hvis du har nogle specielle sådanne når vi skal sætte en pris. F.eks at du ønsker en hvis sikkerhedsniveau på låsen. Eller hvis du ønsker et “Arne Jakobsen” håndtag til din yderdør, og ikke standard. Dog prøver vi altid at spørge ind så meget vi kan til jeres ønsker og fortælle om hvilke muligheder i har.

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro lever på referencer. En glad kun bliver oftest til flere glade kunde ved os. Då vi bedst markedsfører os på tidligere kunders anbefalinger.

“Der er intet bedre i verden end god og hurtig service. Norh Låseservice hjalp med at åbne op i vores lejlighed en fredag aften, hvor vi havde lukket os ude. De var hurtige, effektive og fandt en kreativ men billig løsning.
Der gik ca. en 1 fra jeg ringede til jeg var inde i lejligheden igen og til en rimelig pris. Mere kan man ikke bede om. Derudover var de også skide søde. Jeg vil helt sikkert ringe dem op, hvis jeg skulle stå i den kedelig situation igen.” //Helen, en Norh kunde

Produkter og tjenester som Norh låseservice & låsesmed Nørrebro tilbyder

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro leverer og monterer forsikringsgodkendte produkter. oftest fra Ruko , som tidligere nævt, hvis man ikke kan se at det været indbrud så dækker din forsikring ikke altid, serie 500 er ikke god nok og kan nemt åbnes af tyven med et dirke værktøj eller en låsepistol uden at skade på din lås. Og så er det svært at bevise et indbrud. Norh låsesmed & låseservice Nørrebro leverer udover mekaniske låse også tyverialarmer. Installerer sikkerheds døre og overvågnings kameraer efter dine ønsker og behov. Vi leverer ikke bare et praktisk produkt uden også en service hvor vi informerer præcist om hvad der kan ske efter dine ønsker og eventuelle budget. Og kommer derefter overens med dig om hvad der skal ske og udfører opgaven derefter.

Autolåsesmed Nørrebro

 Til info, så har vi også en ansat autolåsesmed Nørrebro med låsesmed bil som hovedbeskæftigelse. Norh autolåsesmed Nørrebro er uddannet mekaniker med speciale indenfor oplåsning af biler. Og vil kunne åbne langt de fleste modeller, uden at risikere at lave skader på din bil. Derfor er du også velkommen at ringe til os når bilnøglen er blevet smækket inde i din bil eller blevet væk. Det nyeste tiltag for Norh låseservice & låsesmed Nørrebro er at vi også i denne bydel, kan hente, levere, lave og kopier nye bilnøgler, også i weekenden.

Norh Låseservice Nørrebro har døgnservice

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro har også døgnvagt og mødes på telefon 22 22 28 68 hele døgnet. Der sidder altid en låsesmed parat til at tage imod opkald og svare på spørgsmål omkring låsesmed priser Nørrebro og autolåsesmeds faget. Låsesmederne vil også være tilgængelige til at rykke ud på akutte opgaver, når behovet er, nu nu nu..! Hvis i kontakter os i vores kontakt formular, vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt, men husk, ring os hvis det er et akut ærende.

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro har op til 6 års garanti

For at forsikre os at du er 100% tilfreds, og føler dig tryg så har vi også 6 års garanti på alle vores almindelige tjenester. I kan derfor altid ringe os igen, hvis det uheldighvis skulde opstå nogle problemer i fremtiden.

Vil du læse mere om Norh og vide mere om vores visioner og andre ydelser så finder du mere information her på; NORH- Din sikkerhed, vores ansvar

 

 

Låsesmed Nørrebro autolåsesmed
Norh låsesmed Nørrebro har også en kørende autolåsesmed, som kører i hele Nørrebro, København NV og Søborg.

Norh låseservice & låsesmed klarer de mere komplicerede opgaver

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro klarer de opgaver som København mange låsesmeder sjælden taget sig an. Norh låsesmed & låseservice Nørrebros team er ikke bange for at tage på sig en kompliceret opgave  og prøve de sværere oplukninger. De oplukninger som ibland kræver timevis af problemløsning  og en stor mængde af tålmodighed. Som f.eks. oplukninger af pengeskabe, våbenskabe, sikkerhedsdøre, nøgleskabe samt auto af nyere modeller.

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro har en uddannet låsesmed med speciale i oplukning ag oven nævnte genstande. Er det et talen om et akut låsesmeds problem på følgende som er opstået og behovet af en låsesmed er nu. Så er vi ikke mange minutter væk fra dig hvis du bor i nogle af Stor København område.  Vi kører dog også på hele Sjælland. Men med lidt længere ankomsttid til destinationen.

Pengeskabe og forskellige værdiskabe er de opgaver Norh´s låsesmed med speciale arbejder mest med. Norh “pengeskabe låsesmed” har en elektriker uddannelse i bagaget og er også udlært i at kunne lukke op og arbejde med elektroniske værdiskabe. Har du et spørgsmål er du mere velkommen at ringe på 22 22 28 68 og tale med vores låsesmed der har speciale i faget.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68