Låsesmed og låseservice Middelfart

Låsesmed Middelfart

 +45 22 22 28 68

Din lokale låsesmed Middelfart

Norh låseservice & låsesmed Middelfart, er nu glade for at vi nu kan tilbyde alle vores kunder i Middelfart og omegn, den samme gode service som alle vores kunder i København og i resten af Danmark. For at præsentere os selve; Vi er Norh låseservice & låsesmed, på dette tidspunkt Danmarks mest og bedst bedømte og anbefalet låsesmed på Facebook og Google. Bag Norh låsesmed ligger der et hårdt arbejde bag hvert eneste kunde anmeldelse. Vi går meget op i at levere den bedste, hurtigste og mest ærlige service i låsesmeds branchen. Du som låsesmed kunde i Middelfart kan derfor sætte din lid til os når det handler om din sikkerhed.

Om Middelfart & indbrud

Middelfart er kendt som en mindre købstad på Fyn, med i alt 15.246 indbyggere 2018. Byen har sin egen kommune som man kalder Middelfart Kommune og den hører til Region Syddanmark. Det gamle navn på Middelfart var en gang Melfar hvilket betyder “farvandet man rejser mellem” eller “den mellemste overfart” og det navn henviser dermed til færgetrafikken som gik mellem Jylland og Fyn, før broernes tid. Byen er placeret mellem Lillebæltsbroen og Den gamle Lillebæltsbroved Lillebælts smalleste sted. Byvåbnet forestiller et skib fra Middelfart. Fra Middelfart er der nordpå 11 kilometer til Fredericia, 34 km til Assens mod syd og knap 46 km til Odense mod øst. Og man plejer at sige at Middelfart ligger i trekantområdet.

Norh låseservice & låsesmed Middelfart tyverisikrer dit hjem
Norh låsesmeder ved at det ofte kun er små middel der skal til for at undgå indbrud, det kan være vært at investere nogle kroner i sin sikkerhed, specielt om f.eks. de låse man har i forvejen ikke er forsikrings godkendte, det betyder at hvis du bliver ramt af et indbrud, så dækker ikke din forsikring. Det findes også nogle andre regler man skal læse i den små tekster i forhold til forsikringsselskabernes policer. Norh låseservice & låsesmed Middelfart, kender fænomenet alt for godt, vi vil gerne hjælpe vores kunder i det her. Og det vil vi gøre uden at det skal behøve koste noget for dig som kunde. I er altid velkomne at ringe til os med eventuelle spørgsmål, eller hvis i går i tankerne at opgradere jeres sikkerhed, vil vi gerne komme ud til jer og kigge på jeres hjem, eller virksomheds lokaler og udarbejde et gratis uforpligtende tilbud på forebedringer. Første mødet hos Norh låseservie & låsesmed Middelfart er altid gratis. Det er først når vi kommer overens eller aftaler at det er noget praktisk med låse eller med at installere alarmsystemer, det vil koste noget, og så langt vil i have et tilbud fra os i synes at i er meget tilfreds med.
“Fantastisk service!
Tusind tak fordi i reparerede min dør. Jeg havde låst mig selv ude og valgte at sparke døren op som så flækkede, norh kom og hjalp mig med at sætte en ny lås på så døren nu kan låses indtil jeg køber mig en ny dør.
Tak for den super gode service og fordi du kom så hurtigt du kunne!”// Lisa, en Norh kunde
Ydelser, Norh låseservice & låsesmed Middelfart

Vi servicere de fleste låsesmeds relaterede opgaver i hele Middelfart og omegn. Det vil sige uanset om i har brug for at skifte ud en lås som driller, eller hvis du står og overvejer om du skal have et overvågningskamera system installeret, eller om du overhovedet har brug for det. Vi hjælper dig med at finde frem til den bedste løsning. Hvis vil vide mere om nogle af vores ydelser så er det bare at tage kontakt til Norh låsesmed & låseservice Middelfart´s vagt telefon 22 22 28 68 som har åbent alle dage i ugen os i helligdagene. Vi kan oftest give tilbud udover telefonen hvis du er i nærheden af din lås og er parat på at sende os nogle billeder. Alle vores priser til privatpersoner er inklusive moms. kørsel, materialer og løn til låsesmeden eller sikkerheds teknikerne. 

Hvis du ikke har travlt med at komme i kontakt med os, kan du også give os et besked i vores kontakt formular her. så kontakter vi dig hurtigst muligt i dagstimerne.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde