Akut låsesmed med døgnvagt i København.

Låsesmed København

 +45 22 22 28 68

Låsesmed København K hurtig udrykning, solid erfaring, tilfredse kunder

Hos Norh låseservice & Låsesmed København værner vi om det gode håndværk. Vi er i dag vokset til hele 8 låsesmeds afdelinger i Storkøbenhavn. Vi er stolte over at være den mest og bedst bedømte låsesmed i hele Danmark på Facebook og Google, og vi er stolte over at vi vil kunne give dig den samme gode oplevelse som vores tidligere kunder mener de har fået. Vi består i dag et stabilt team af dygtige, uddannede, erfarne og energiske låsesmede.

I alt har vores ansatte låsesmede i København mere end 35 års erfaring. Alle vores låsesmede har en  lang og solid uddannelse indenfor forskellige ekspertiseområder. De kender alt fra mekaniske og elektroniske låse til skalsikring på huse og biler. Du kan derfor roligt føle tillid, til os når du glemmer nøglerne i bilen, mistet dine nøgle eller låsen skal skiftes i hoveddøren. Vi kommer altid til dig så hurtigt det kan lade dig gøres for os. Og går ikke før at du er tilfreds. Norh låseservice & låsesmeds kontorer og værksteder ligger spredt ud i København vi vil derfor sjælden være langt væk fra dig og dig opgave.

“Service i topklasse. Kan varmt anbefale Norh låseservice København K både på pris og udført arbejde. Ankom til aftalt tid og super venlig. Burde have 6 stjerner.”
//Jakob, en Norh kunde

Vi laver alle former af opgaver i København K indenfor låsesmed, heriblandt;

 • Oplukninger af døre, pengeskabe, værdiskabe m.fl.
 • Omkodning af låse
 • Udskifte låse
 • Nøgle kopi
 • Opsætning af gitter
 • Sikerhedsdøre
 • Tyverialarmer
 • Adgangskontrol
 • Tyverisikring
 • Autolåsesmed

Hvor lang tid tager det for hjælpen at nå frem for Norh låsesmed København?

København er en stor by med adskillige hushold og virksomheder, lige meget hvorhenne i København du bor. Eller hvorhenne din virksomhed i København holder til og i hvilket omfang dit behov er af en dygtig låsesmed. Så vil vi praktisk talt kunne tilgodese dit behov. Vi har afdelinger på Amager, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Valby, Rødovre og Albertslund, og derfor kort rækkevidde I hele Storkøbenhavn. Det plejer sjælden at tage længere tid end 20-30 minutter før vores låsesmed er fremme der hvor du er.
I de allerfleste tilfælde tager det kun 20 minutter afhængighed på hvor i København opgaven skal løses. Tidspunkt på døgnet i forhold til trafikken og hvor langt fra den er fra en af vores låsesmede der er på arbejde i Københavns området. Norh låsesmed & låseservice bestræber altid efter at være hos dig så hurtigt som overhovedet muligt. 

Norh låseservice & låsesmed København K arbejder med glæde for at give dig den bedste faglige service

Behovet af låsesmed er bredt og vi er klare på at hjælpe i alle situationer. Vi på Norh låseservice & låsesmed og vores afdelinger i rundt omkring i København har prøvet det meste indenfor låsesmedens verden. Alt fra at fiske op nøgler i kloakkerne til at fremtidssikre butikker på strøget. I København så de står klar og stærkt imod indbrud. Vores erfaringer er langt mange og det får man specielt ud af erfaringer som låsesmed København. Der København K pulsen er på var dag hele året rundt, det findes ingen opgave mærkelig eller svær nok for os, vi vil i hvert fald altid gøre et ærligt forsøg hvis det har gået helt galt. Vi på Norh låseservice & låsesmed København står alle klar og kæmper med oprejst pande for at hjælpe dig med hvad end nu dit behov af låsesmed skulle være. En anden fordel med at vælge Norh låseservice København K. Er at vi har et og samme vagtnummer til alle vores afdelinger, det vil sige elektriker, overvågning, vagt og låsesmed m.fl. på et og samme nummer. Det synes vi er  god service, då det gør det lidt nemmere for alle vores kunder. 

“Aldrig har jeg været ud for sådan en super service , som Norh Låseservice København har ydet mig . jeg fik en grundig vejledning i hvilket produkt jeg skulle vælge ifht udskiftning af lås og tilvalg af lås for at sikre min hoveddør. jeg er ovenud glad og føler mig tryg som man nu kan ifht uvedkommende gæster. Kan kun varmt anbefalde Norh Låseservice , intet at klage over hverken pris eller service” // Fausia, en Norh kunde

Har du andre spørgsmål til vores låsesmed København K?

Hos Norh låseservice & låsesmed København oplever vi at det kommer mange forskellige spørgsmål fra vores kunder i Storkøbenhavn. Vi forstår at det kan være svært at finde rundt i alle informationer i en stor by som København. Med mange udbyder indenfor låseservice faget. Det er også forståeligt når det har med sikkerhed at gøre. Det sker ca. 30.000 indbrud hvert år i Danmark. At opleve et indbrud er for de fleste en traumatisk oplevelse. Norh låsesmed & låseservice vil vi gøre vores bedste for at sikre dig og dit hjem, og sørge for at du har fuldkomment styr på din sikkerhed. Vi vil sætte dig ind i hvilke låse som er sikre og hvilke varianter der er forsikring godkende i forhold til den klassiske indboforsikring, hvis du en dag bliver en del af den uheldige statistik. Norh låseservice & låsesmed København glæder os til hjælpe dig så at det skal blive så nemt og smertefrit for dig som muligt i en uheldig situation. Som det mange ganger drejer som om når behovet for låsesmed København trænger sig på.

Låsesmed København K, tips; Hvad du selv kan gøre for at førebygge indbudt?

Norh låseservice & låsesmed København, vil selvfølgelig kunne hjælpe dig med de problemer som opstået efter et indbrud. F.eks. reparere de skader der sket og installere en ny lås. Det findes dog også rigtigt mange andre ting du selv kan gøre for at førebygge et eventuelt indbrud. Du kan vælge at investere i din sikkerhed. Og så kan du vælge at selv tage action og tage fat i nogle tiltag som ikke koster noget.

Norh Låsesmed & låseservice København K, 5 bedste råd for at førebygge indbrudt;

 • Når du skal på ferie fra din bolig, er det en god idé at lade den gode nabo, familie eller venner holde øje og  Naboer kan for eksempel sørge så at reklamer bliver tømt, slukke og tænde for lyse, flytte rundt på ting i haven, parkere en bil i din indkørsel etc. alt for at få din have at se levende ud
 • Installere et tyverialarm. Det findes forskning på at tyverialarmer vil kunne afskrække indbrudstyve op til 70 %, og hvis det alligevel skulle ske et førsøg på indbrud, ville nok de larmende lys afskrække de fleste tyver til at forsætte og afslutte det pågående indbrud
 • Tænk over hvad du giver for informationer omkring din ferie, offentligt på sociale medier. Indbruds tyve er i dag smarte og holder tit øje med  potentielle ofre og deres ferieopdateringer og laver planer der efter. Undgå så vidt muligt at offentligt skrive om dine ferieplaner, det kan være med til at bespare dig selv et indbrud.
 • Opdatere gamle låse. Som bare er lige til at åbne med en banknøgle. Serie 500, er en type af låse der stadigt er installerede i mange københavneres døre, for den dygtige indbrudstyv er den type af låse næsten lige så nem at åbne som at bruge nøglen til døren. Vores låsesmed anbefaler altid at have en serie 600 og op installeret.
 • Skaffe dig et overblik på din bolig eller bestil et gratis sikkerheds tjek. Prøv at se på din bolig med en tyvs øjne, hvor er de svageste steder, er der et hegn eller en hæk. Så tyven kan arbejde i fred for naboer og forbipasserende? Og hvor lang og synlig er den vej, tyven skal tilbagelægge fra huset ned til sin bil med favnen fuld af smykker og designmøbler.

Hvordan vi på Norh låseservice København informerer dig;

Hvis du vil bruge en erfaren låsesmed København syn på dit hjem og hvor sikret du er i forhold til dine nabo. Og om du ønsker at vi skal gøre nogle tiltag for at øge din sikkerhed så vi er altid til at snakke med og vi går lige så meget op i at fortælle hvad der skal ske som fx en tandlæge gør, du skal vide og føle at du er godt med på hvad der sker, og hvad det koster og hvad du får ud af de kroner du investerer i, når det kommer til din sikkerhed. Hvis du har spørgsmål til os eller vores låsesmede, er du velkommen at kontakte en af vores låsesmede i København.

Denne video illustrerer hvor nemt det kan være at dirke op en låse af modellen serie 600.

Priser låsesmed København

Det behøver ikke altid være en dyr historie at ringe til en låsesmed i København. Mange låsesmede mener at det nyeste og dyreste er det bedste og sikreste. Sådan behøver det ikke altid være. Nogle ganger er det rigeligt med fx en omkodning. En omkodning af lås er ikke nogen tidkrævende opgave når man kender rutinen.
Det er dog en meget finmekanisk opgave når en omkodning skal ske og kan derfor kun laves af fagligt uddannede låsesmede. Ellers er noget som kan klares på mindre end en dag, eller nogle timer hvis det er akut. Hos Norh låseservice & låsesmed København udarbejder vi altid tilbud uden at det behøver koste dig noget, vi bestræber altid for at gøre det så billigt og så godt som mulig for vores kunder. 
Har du spørgsmål omkring priser, vil vores låsesmed København give tilbud på diverse opgaver og hjælpe med at svare på spørgsmål omkring låsesmeds arbejde og en låsesmeds håndværk i København området.

Norh låseservice & låsesmed københavn K vil også hurtigt kunne prismatche eventuelle tilbud. Som du har fået fra andre låsesmede i København området. Vi svarer på spørgsmål og tager i mod samtaler hele døgnet på 22 22 28 68. Og du kan skrive et mail til info@norh.eu, en af vores København låsesmede vil vende tilbage til dig så snart som overhovedet muligt. Eller give et besked her. 

Op til 6 års garanti på vores låseservice ydelser

For at forsikre os at du er tilfreds. Og forbliver det så har vi også op 6 års garanti. På vores anmeldlige låseservice tjenester og produkter. Det er heldigvis meget sjælden at det sker noget. Uanset hvad kan i altid kontakte os igen og igen. Hvis det skulle opstå noget. Vores låsesmede vil selvfølgelig løse eventuelle problem. Og belaste vores kunden mindst muligt, vi vil derfor møde op hos jer, når det passer jer bedst.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68