Lokal låsesmed Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg, akut låseservice;

 +45 22 22 28 68

Norh låseservice Frederiksberg, lokal låsesmed Frederiksberg

Hvis du har brug for en effektiv låsesmed Frederiksberg. Så er Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg meget sandsynligt tæt på dig, og sjælden længere væk end 30 minutter. Norh låseservice Frederiksberg låsesmeds hovedkontor ligger på Palægade og vi har et værksted og lager på Gamle Kongevej Frederiksberg. Derfor bevæger sig vores låsesmed Frederiksberg sig ofte omkring Frederiksberg. Og er hurtigt ude når du har akut behov for en låsesmed eller låseservice. Nogle gange er vi ude hos vores kunder allerede indenfor et kvarter.


Den hurtigste måde at få kontakt med os er at ringe til Norh låseservice & låsesmeds Frederiksberg vagt telefon. Her har vi en låsesmed Frederiksberg tilgængelig 7 dage i ugen og på hele døgnet, også på helligdage. Låsesmeden er selv klar på at køre ud til dig. Eller så vil han finde den nærmeste låsesmeden som er tæt på dig. Helt enkelt for at levere en professionel og hurtig låseservice.  På telefon vil vi også kunne give dig en fast pris eller en cirka pris afhængig på din opgave. Om det er en standardopgave eller en mere kompliceret. For at kunne give et så præcist tilbud som muligt beder vi dig om at sende nogle billeder. Hvis du kan og er ved opgaven.

Bedste service er Alfa Omega for Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg

Hos Norh låsesmed & låseservice Frederiksberg har vi stærke værdier om hvordan vi skal møde dig som kunde. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg hos os. Norh låsesmed & låseservice Frederiksberg  låsesmede kæmper dagligt for højeste kundetilfredshed. Det gives os også meget glæde tilbage og man kan tydeligt mærke det på vores Google og Facebook side. At vores kunder vurderer os meget og er glade. På Google har vi et gennemsnit på 5.0 og ca. 250 anmeldelser og på Facebook har vi et gennemsnit på 4.9 på 240 anmeldelser. Dette er vi meget stolte over og vi stræber dagligt for at leve op til succesen på kundefronten. Og sprede glæde og leverer bedste service til vores kunder når de har mest brug for det, selv efter et uheld. Derfor mener vi at vores låsesmed Frederiksberg er dit selvfølgelige valg i når du har brug for en låsesmed Frederiksberg.

“Hurtig og effektiv service!! Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Norh Låsesmed, som var meget behjælpelig med at rykke ud med under et døgns varsel. Herudover skal det siges at prisen var langt billigere end hos konkurrenterne.
Jeg vil uden tvivl benytte mig af dette firma igen, hvis lignende tilfælde skulle opstå – Mange tak endnu engang.” //Linette, en Norh kunde

Hvad sker der på Frederiksberg i forhold til indbrud og sikring? Norh låseservice Frederiksberg tilbyder gratis sikkerhedstjek

I 2016, blev næsten 800 boliger og erhvervslokaler ramt af indbrud. Det er mange! Hvad kan man selv gøre? For at hjælpe beboer og erhvervsdrivende på Frederiksberg og for at forebygge fremtidens problemer startede Frederiksbergs kommune i samarbejde med København kommune en kampagne i området for at give instinkt til befolkningen i området. Kampagnen gik ud på at København politi og det kriminalpræventiv e råd gik ud til alle borgere  og skiltede med et meget effektive råd. Som vil kunne hjælpe indbyggerne på Frederiksberg. Til at sikre deres hjem og lokaler, så de ikke holder “åbent hus” for indbrudstyvene, specielt under de mere indbrudtramte perioder så som jul og sommerferie. Selvom der sker mange indbrud både i Storkøbenhavn og i resten af landet. Har Københavns Politi som den eneste politikreds formået at reducere antallet markant de seneste år.

Antallet af indbrud i København og på Frederiksberg. Har formindsket sig meget de sidste par år men i forhold til resten af europa er det alt for mange hjem per indbygger. Der udsættes for indbrud. Sammen med Frederiksberg og København kommune vil  kampagnen skabe et fokus på indbrud og gennem en fælles indsats nedbringe antallet af indbrudt.

Kampagnens tre gode råd;

  • Forstærk dine døre, vinduer og låse.
  • Tænd lys inde og ude – brug sensorer og tænd/sluk ure.
  • Nabohjælp virker – hold øje med hinandens hjem..

Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg vil hjælpe dig med din sikkerhed

Norh låsesmed & låseservice Frederiksberg og vores låsesmede og sikkerheds teknikere er ikke kun uddannede indenfor sikring af hjem og lokaler. Uden at de også har en solid erfarenhed med i bagagen. Hvilket man får når man til dagligt kommer ud til sted der det været indbrudt. Vores låsesmede viden om og har erfaret at det nogle gange kun er små enkle middel der skal til for at slippe sig fri fra et indbrud.

Som københavn kommunes tidligere nævnte råd om vejledning beskriver. Kan det være en stor hjælp at bruge sine nabo og sin belysning gennem at tænde og slukke for at holde tyverne væk. Dog er det middel oftest langt fra nok. Tyverne udvikler sig og bliver smartere lige som vi selv bliver. En stærk og sikkerlås vil dog gøre en væsentligt stor forskel for din sikkerhed. Hvis du har en svag lås i forvejen som  f.eks. en serie 500 eller 600 i din dør. Her kan nemlig en tyv komme ind med et bank med en bankenøgle. Det vil derfor være som at forlade hjemmet med en dør der ikke er låst. Plus at hvis du har serie 500 låsen, dækker ikke din forsikring. Då det oftest er nødvendigt at have dine døre og vindue forsvarligt låst, hvis forsikringen skal dække. Din dør vil heller ikke klasses som forsvarligt låst med en serie 500. Og heller ikke hvis din dørkarm er så svag at den kan brækkes nemt op med et koben.

I videon nedenfor kan  du se hvor nemt en serie 600,
åbnes med nogle enkle bank med en bankenøgle.

Brug Norh låsesmed & låseservice Frederiksbergs gratis vejledning og råd

I disse tilfælde vil en låsesmede kunne være meget brugbart og behjælpeligt for dig. Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg tilbyder alle vores kunder en låseservice med en gratis sikkerheds tjek for at finde ud af. At det måske hos dig er der måske ikke et høj nok sikkerheds niveau. Hvis vi kan finde noget vi kan forbedre og  evt. finder nogle fejler som vi kan rette op på. Vil vi udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig. Som du kan modtage eller takke nej til. Udover de tre råd og vejledning Frederiksberg og Københavns kommune og den låseservice vores låsesmede kan tilbyde dig så findes der yderligere ting som du kan gøre for at forebygge indbrud og forbedre din sikkerhed.

Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg, råd på hvad du selv kan gøre for at forbedre din sikkerhed;

  • Undgå høje plankeværk og hække fremfor dine døre og vinduepartier. De vil give indbrudstyven arbejdsro og en dejlig mulighed for at gemme sig for omverdenen, låsesmed Frederiksberg anbefaler et højt hegn med en låst låge, så tyven ikke kan komme ind til din have, en hæk bør også suppleres med et trådhegn.
  • Lad vær med at rydde op for meget. Ser et hjem for rydeligt og pænt ud, kan tyven få mistanke om, at der ingen er hjemme. Frederiksberg låsesmed anbefaler derfor, at man for eksempel  lader nogle par skor stå fremme udenfor dørren eller roder lidt i haven ved at lade børnenes legetøj flyde lidt  rundt omkring i haven eller indenfor.
  • Lås have-redskaber eller andre værktøj inde. En spade eller et koben til og med en gade kost, kan være et perfekt arbejdsredskab for tyven, fordi det kan bruges til at bryde ind i huset eller i garagen med, derfor burde man låse diverse værktøj inde. Små værktøj og redskaber der ikke kan bruges til at bryde sig ind med kan sagtens stå ude for at undgå, at huset ser forladt ud.
  • Tænk på hvad du viser offentligt på sociale medier. Indbruds tyve er i dag smarte og holder tit øje med menneskers ferieopdateringer og laver planer der efter, Undgå så vidt muligt at offentligt skrive om dine ferieplaner på sociale medier så som facebook og instagram. Det kan nemlig være med til at bespare dig selv et indbrud.
  • Vær opmærksom på dine vinduer. Er et vindue særligt udsat, kan en stor busk med fordel plantes lige foran eller overvej at installere gitter, til dine kældervinduer. Kældervinduer er en gave til indbruddstyve.
  • Mærk dine værdifulde ting. Det kan være en god ide at give værdigenstande et personligt mærke, det vil mindske tyvens mulighed for videresalg. Derudover vil det også være en rigtigt god idé, at tage billeder af alt dit indbo, så man ved, hvad der mangler, hvis uheldet skulle komme ved et eventuelt indbrud.

Brug Norh låsesmed & låseservice Frederiksberg til det du behøver os til

Udover sikkerheds relaterede spørgsmål klarer vores låsesmed Frederiksberg alle opgaver indenfor låsesmed. Også de mere uventede opgaver. For eksempel er dine nøgle faldet ned i din postkasse (det sker faktisk), en oplukning af døre, skifte låse, omkodning af låse, oplåsning af bil nogle af de mest almindelige opgaver vi får til dagligt. Hvis du har smækket dig ude, går vores låsesmed Frederiksberg altid efter, at få din dør op uden at ødelægge låsen. Dog bliver det en nødvendighed, at bore den op, hvis det er en sikkerhedslås som er installeret i din dør. Vi vil selvfølgelig kunne få dig ind og kunne installere en ny låse så den virker normalt igen.  Dog vil det vil koste dig lidt mere i materialer. Vi har til vores kunders fordel gode rabatter hos vores leverandører derfor et vi en billig låsesmed i forhold til mange af vores konkurenter. 

Frederiksberg låsesmed døgnvagt på låseservice

Uheldet sker oftest når man er mindst forbered, måske står du i din opgang uden telefon og i morgenkåbe. Og er pludseligt er du nød til at låne naboens telefon midt om natten for at få fat i en låsesmed. Bare rolig, låsesmed Frederiksberg kører ud til dig uanset om klokken er 04.00 eller 16.00. Vi har døgnvagt og tager telefonen 24/7.  Frederiksbergs låsesmede er meget glade for at tilbyde denne service. Vi vil gerne have at vores kunder skal føle sig sikre, altid, og de skal vide at når uheldet er ude, så tager det ikke lang tid før at vi er hos dig, vi skynder os så at du kan forsætte din dagligdag nogenlunde smertefrit. For at få kontakt med vores døgnvagt på Frederiksberg kontakt os på 22 22 28 68, så kører vi med det samme. Norh har også en akut kørende elektriker på Frederiksberg, før mere info klik her; Elektriker Frederiksberg.

Låsesmed og låseservice til Erhverv

Frederiksberg er en bydel med mange forskellige erhverv. Alt fra værksteder til butikker. Frederiksberg er også en bydel med mange ejer og andelsforeninger. Norh låsesmed & låseservice arbejder dagligt med boligforeninger, erhvervskunder og udarbejder tilbud og forsøger at matche prisen. Så at du kan være sikker på at du får det meste ud af din investering. Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg udarbejder tilbud og skræddersyr løsninger på bland andet Tyverialarmer, overvågningskamera, adgangskontrol, mekaniske låsesystemer, postkasselåse m.fl.
Hos os kan du få mængde rabat hvis du ønsker f.eks. et tyverialarm og et overvågningskamera system installeret. Du er meget velkommen at skrive i vores kontakt formular eller at ringe til os for tilbud. Husk at du som privatperson nu kan få håndværkerfradrag hele vejen op til 18 000 kr/per år i installation af tyverialarmer i 2018.

6 års garanti på låsesmed Frederiksberg

For at forsikre os at du er tilfreds med vores ydelse. og forbliver så. Har låsesmed Frederiksberg også 6 års garanti på alle vores almindelige tjenester. I kan derfor altid ringe os i gen, hvis det skulde opstå nogle eventuelle problemer i fremtiden.

Vil i læse mere om Norh og alle vores ydelser indenfor sikkerhed kan i læse her; Norh- Din sikkerhed, vores ansvar.

Denne video viser  af vores låsesmede hvor nemt det kan være at åbne og lukke en lås af serie 600,
hvis man bruger en låsepistol.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68