Oplukning af dør akut

Låsesmed døgnvagt

 +45 22 22 28 68

Søger du efter nogen af Norhs andre ydelser? Klik her; Autolåsesmed – Elektriker – Vagt

Døgnvagt nær dig, hurtig professionel service med konkurrencedygtige priser

Norh låseservice & låsesmed døgnvagt, har altid mindst en låsesmed klar ved vagt telefonen. For at hjælpe dig med enhver akut låse problem.  Har du uheldigvis låst dig selv ude eller inde?  Blevet ramt af et Indbrud? Fået en skade på din dør eller på sin låse? Ring til Norh låseservice & låsesmed døgnvagt på 22 22 28 68. Her fra er hjælpen sjælden langt væk fra dig, det tager oftest kun 15 minutter. Eller maximalt op til en halvtimes tid for en af vores låsesmede at kommer rundt omkring i Stor København og til dig. 

Uheld med nøgler og låse kan ske for os alle, også selve låsesmeden. Du finder måske ud af dine nøgler er blevet væk i bussen på vej hjem. Og nu kan du ikke få fat i dem igen, eller du havde måske lidt travlt med at komme ud af dit hjem lige denne morgen. Og på et split sekund finder du hurtigt ud af at du glemt nøglerne indenfor og smæklåsen på din dør er blevet smækket i gen. Hvis du ikke har et par ekstra nøgler indenfor en nær rækkevidde, så er der sjælden andet at gøre end at kontakte en låsesmed.

“Meget god Service! Fremme indenfor 30 min. Flink og rar fyr, gjorde arbejdet uden at ødelægge låsen, så vi kunne komme ind uden problemer!”
//Kasper, en Norh kunde

Norh låseservice & låsesmed døgnvagt løser hele opgaven på en enkel udrykning

 • Norh låseservice & låsesmed døgnvagt, klarer langt de fleste låseservice opgaver på en enkelt udrykning. Fx. Hvis din lås er gået i baglås. er der sandsynligvis behov for at skifte den ud til en ny. Det klarer vores låsesmede direkte, det er derfor ikke et behov for at betale for to udkald. Norh låseservice & låsesmed døgnvagts biler er udrustet med alt der skal til for at klare langt de fleste opgaver indenfor låseservice faget. De almenligested ydelser vores låseservice døgnvagt beskæftiger sig med er;
 • Oplukninger af døre. Norh låseservice & låsesmed døgnvagt er oplukning af døre naturligvis en af vores vigtigste kernekompetencer. En oplukning kan blive nødvendig, hvis en dør er smækket og låst, og man ikke har tilgang til nøglen mere. Fx hvis man smækket sine sidste nøgler indenfor. Eller har tabt eller fået stjålet sine nøgler.​ Oplukningen bliver selvfølgelig foretaget professionelt. Så både cylinder og lås virker efterfølgende og derved mindsker omkostningerne for dig på veludført arbejde.​
 • Omkodning af låse, Norh låseservice & låsesmed døgnvat anbefaler i de fleste tilfælde en omkodning af låse. Hvis du har tabt din nøgle eller fået nøglen stjålet. Det er umuligt at vide, hvor nøglen er havnet, og om finderen vil bruge den for eventuelt fremtide indbrudt. For at undgå bekymringer og risiko for indbrud, er det langt mere sikkert at sikre sig selv med en øjeblikkelig omkodning af låsen, som gør at de gamle nøgler ikke kan bruges mere. Omkodning af låsen er også en god idé, hvor der er tvivl om, hvor mange nøgler der er i omløb. Fx hvis du for nylig har flyttet ind eller købt en ny bolig,
 • Udskiftning af låse. Hvis du i forvejen har en sikkerhedslås installeret på din dør, og dørren er låst og ikke kan åbnes med enten nøgler eller låsepistol, bliver det nogle gange nødvendigt at bore låsen op og udskifte hele låsecylinder. Norh låseservice og låsesmed døgnvagt vil installerer samme sikkerhedsniveau som tidligere, eller højere efter dine ønsker. Vi anbefaler altid en serie 1200, som er den sikreste lås på markedet li nu.
 • Oplukning af diverse genstande. Norh låseservice & låsesmed døgnvagt, hjælper dig også med låsen på sin cykel, sin skur, din kælder. Uanset hvad det du behøver hjælp med at på op eller ønsker at få en ny lås på, så er vores låsesmed behjælpelige også i akutte tilfælde.
 • Biloplukninger.  Norh låseservice & låsesmed døgnvagt København, har en låsesmed bil på teamet som beskæftiger sig kun med biloplukninger.  Det findes dog er par forskellige indgangs vinkler når det kommer til en oplåsning af bil (biloplukning).  De almindeligste er at dirke op låsen eller at man fører ind nogle stativer mellem bilens dør og karosseri. Uanset sværhedsgrad på biloplukning af din bil, så er vores låsesmed bil altid forsigtig og meget omhyggelig med brug af værktøj, Norh låsesmed bil døgnvagt har endnu ikke forårsaget nogen skade i forbindelse med en biloplukning og målet er at det skal forblive sådan.

Kontakt Norh låseservice, så er hjælpen ikke mange minutter væk fra dig

Efter du har ringet til låseservice døgnvagt og bestilt vores hjælp, vil vi informere dig om præcist tidpunkt nærmeste låsesmed vil kunne være fremme ved dig. Som tidligere nævnt vil det oftest ikke tage mere end 30 minutter til vi er fremme hos kunder i København. Og nogle gange lykkes vi at nå frem til dig allerede indenfor 15 minutter. Vi bestræber i hvert fald altid efter at være hos dig hurtigt muligt. Norh låseservice, har værkstæder og låseservice kontorer med døgnvagt i de fleste bydele i København,
Find dit nærmeste kontor eller værksted;

 • Låsesmed akut låseservice Amager, kører til Dragør, Christianshavn, Tårnby, Amager Strand, Kastrup og Amagerbrogade
 • Låsesmed akut låseservice Nørrebro, kører til København NV, Søborg, Tagensvej, Emdrup og Kongens Lyngby
 • Låsesmed akut låseservice Østerbro kører til København K, Gentofte, Hellerup og Charlottenlund
 • Låsesmed akut låseservice Frederiksberg kører til Vesterbro, Vanløse, København V, Brønshøj og Islev
 • Låsesmed akut låseservice Valby kører til Vigerslev, Friheden, Hvidovre, Vesterbro
 • Låsesmed akut låseservice Rødovre kører til Brøndbyøster, Glostrup og Herlev
 • Låsesmed akut låseservice Albertslund kører til Taastrup, Ishøj, Hundige og Vallensbæk

Norh låseservice kører også udenfor København så tøv ikke med at kontakte os, også hvis du bor på Sjælland og udenfor Storkøbenhavn.

Ønsker du informationer om hvordan din opgave løses bedst?

Har du mistet din nøgle eller glemt dine nøgler indenfor, så måske undrer du dig om låsen på din dør skal bores op, eller om en almindelig oplukning er nok. Der er stor forskel på enhver enkelte lås, men hvis du er parat til at sende nogle billeder på din lås, gerne hele vejen rundt til vores døgnvagt låseservice, her fra vil du oftest kunne få et præcist tilbud på hvad det vil koste dig i din situation. Husk alle de priser vi opgiver på telefon til private, er inklusive moms. Materialer og udkørsel. Du vil derfor kunne føle dig tryg med de priser som vi angiver. 

Når låsesmeden vel er på plads vil han eller hende informere dig om eventuelle opgraderinger på din låse, og det er helt op til dig selv at beslutte dig for om det har et interesseret eller ikke. Hvis du fx har en serie 500 installeret i din dør vil du nok få vide af vores låsesmed at den lås ikke er forsikrings godkendt og bør skiftes ud til en bedre lås, som fx en serie 1200, en serie 1200 har en patenteret teknologi. Nøglen har et trapezformet hoved med runde hjørner. Nøglen har seks stifter, der vender to forskellige veje og anbefales til udvendig sikring. Nøglen kan også kun kopieres ved godkendte Ruko forhandlere. Hvis du ønsker den absolut sikreste lås så er det en serie 1200, garant plus du skal gå efter at få installeret, denne nøgle har seks stifter øverst og ti sidestifter. Denne nøglen kan kun kopieres, hvis du fremviser sikkerheds kort. Dette sikkerheds kort for du med af os når vi installerer din lås. Og igen det er selvfølgelig op til dig  efter din budget, at beslutte hvad du ønsker for sikkerhedsniveau.

“Reddede vores aften da vi låste os ude af vores lejlighed. De kom super hurtigt og super god service, mange tak til Norh låseservice!”
//Christina, en Norh kunde

Låsesmed erhvervskunder og erhvervsaftaler

Som erhvervs kunde med service aftale så kan du få skræddersyet forskellige løsninger hos Norh låseservice døgnvagt, hvis du som erhvervkunde eller som boligforening opretter en aftale med os, vil vi kunne give store rabatter indenfor mange område. Som erhvervs kunde for du også et nummer til tre forskellige vagt ydelser, det vil sige uanset om du har brug for låseservice, el -service eller en menneskelig vagt så er det kun telefonnumer 22 22 28 68, du skal bruge. 

Norh låseservice & låsesmed har op til 6 års garanti 

Hvis du skulle være uheldig eller føle utilfreds med en af vores almindelige services eller produkter, så har vi 6 års garanti, fra det dato vi været ude hos dig og lavet en opgave, vi du vil vide om det er en almindelig opgave vi udført eller skal udføre så er det bare at spørge.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68