Ude på vejene i København.

Låsesmed bilLåsesmed bil

Søger du efter nogen af Norhs andre ydelser? Klik her; LåsesmedElektriker Vagt

Låsesmed bil 24/7

Engang imellem går det bare ikke som man tænkt sig, fravær og tabt fokus og et enkelt sekund og pludseligt har du glemt tage nøglerne fra tændingen og smækket dig selv ude fra bilen. Bare rolig, ingen anledning til stress, vi hjælper dig og har låsesmed bil døgnvagt 24/7.
Vi er kun en samtale og oftest mindre end 30 minutter væk fra dig, nogle gange kun små 15 minutter i Storkøbenhavn.

En døgnvagt der er tæt på dig

Hos Norh Låseservice har flere af vores låsesmede speciale og flere kurser i oplåsning af bil. Derudover har vi også en låsesmed, som er uddannet automekaniker og autotekniker, så vi kan yde den bedste, mest præcise service til dig og din bil, vores låsesmed bil døgnvagt kan derfor også klare at oplåsning biler som er mere komplicerede at få op. Vi tilbyder hurtig, pålidelig service, hvad end du er låst ude af din personbil, firmabil, varevogn eller større køretøjer.

Sådan åbner vi din bil

Biler åbnes sjældent ens, og hvilken metode der er bedst for din bil, kan være svært at vide på forhånd, fordi at extra udstyr som centrallås kan gøre udfaldet. Lad derfor vores speciallåsesmede finde den bedste service til lige præcis din bil, uanset årgang, mærke og model. Ring derfor til låsesmed bil døgnvagt hvis uheldet er ude, og nøglen er knækket eller væk. Så er vi parate til at hjælpe, og kommer direkte til din bil, så du ikke behøver spekulere på transporten.

Godt tip: Hvis du vil undgå at ringe til låsesmeden når nøglen bliver væk, anbefaler vi hos Norh Låseservice at have to bilnøgler til din bil, og opbevare dem hver for sig. Så har du altid en reserve, og det er ofte billigere end låsesmeden.

Autolåsesmed med service i fokus

Vores Låsesmed bil med døgnvagt er en af de mest serviceorienterede autolåsesmed i Storkøbenhavn, i hvert fald hvis man spørger vores kunder, Norh låsesmed har ca. 250 anmeldelser med højeste scoore, det er vi på Norh meget stolte over. Vi er altid på og kan rykke ud på alle tider af døgnet, da virksomheden har døgnåbent – alle ugens dage og nætter.

Vi har også et stort fokus på konstant at være på forkant med teknologien, udviklingen og de metoder en låsesmed til biler skal kunne varetage. Norh kan derfor hjælpe dig uanset, hvilket bilmærke og bilmodel du har, og du kan derfor altid forvente, at de kan hjælpe dig med din bilnøgle. som er specialiseret i at lave nye bilnøgler, og kan tilbyde bilnøgle med startspærre og fjernbetjening, hvis du ønsker at opgradere din bils låsesystem. Uanset hvad så du har i tankerne vil vi være behjælpelige med at finde den rigtige løsning til dig uanset om du oplevet et uheld eller ej.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68