Låsesmed Amager, Låsesmed Nørrebro, Låsesmed Vesterbro, Låsesmed Østerbro, Låsesmed København K, Låsesmed Valby, vi finder i hele Stor København og klarer alle låsesmed opgaver!

Låsesmed Amager

Høje standarder tæt på dig, Låsesmed Amager

Norh er din lokale låsesmed Amager, vi værner om det gode håndværk. Vores låsesmeds team på Amager har alle en solid uddannelse indenfor forskellige ekspertiseområder, elektrisk og mekanisk låsesmed, mekanisk med ekspertise i låsesmed bil etc.

Vores hold på låsesmed Amager har mange års erfaring og har prøvet det meste indenfor branchen, de seneste par år. Vi kan derfor tilbyde dig et højt, pro-aktivt serviceniveau. Hvis du bor på Amager og uheldet er ude, nøglen er mistet eller du har låst dig ude. Så tøv ikke at ringe vores dygtige låsesmede på vores afdeling i Amager. Hjælpen er sjælden langt væk fra dig og vi vil stå til rådighed for dig i alle situationer også ved sværere cases så som indbrud og andre ejendoms forbrydelser. Norhs låseservice & låsesmed Amager dækker hele øen, fra Dragør frem til Christianshavn.

Super hurtig og effektiv service! Dan kom ud lidt efter jeg ringede og efter kort tid var mit problem løst. Kan varmt anbefale dem til alle der ønsker fair priser, hurtig service og pålidelige låsemænd ! Absolute mere end 5 stjerner værd ! // Jennie, en Norh kunde

Låsesmed Amager, Amager er en befolkning i vækst, dvs. at her sker der meget

På mindre en 10 år er Amagers befolkningstal steget med ca. 25 %, fra 160.000 indbyggere til omkring 200.000 ifølge Danmarks statistik. Ofte der hvor der er flest mennesker sker der mest. Det er sandsynligvis en af faktorerne til at  låsesmed Amager afdeling er en af de afdelinger som har haft mest travlt de sidste par år.
Danmark er et hårdt plaget land i forhold til indbrudt, i hvert fald hvis man sammenligner med resten af europa.
Vi ligger nemlig på en tydelig førsteplads for antal indbrud per indbygger.
Det skyldes i høj grad at vi i Danmark ikke er gode nok til at indbrudsikre vores hjem. Og det hænger i meget høj grad sammen med at vi er en befolkning som er et tillidsfuldt og trygt folk. Det er en af de grunde til hvorfor vi ikke går så meget op i at sikre vores hjem på samme måde som andre lande i Europa. Og det er rigtigt ærgerligt fordi mange gange er det kun små enkle middel som skal til. For at sikre vores hjem, så at vi kan opretholde et højere sikkerheds niveau i Danmark.

Invester tid i et sikkerheds -tjek, det er endda gratis at få, hos vores låsesmed Amager

Norh tilbyder alle kunder på Amager et gratis sikkerheds-tjek. Her vil du kunne få svar på hvor høj din risiko egentlig er når det drejer som om eventuelle indbrudt. Det eneste du skal gøre er at tage kontakt med os. Derefter vil vi aftale tid og plads til hvor du ønsker et sikkerheds -tjek. Låsesmed Amager vil høre dig om dine tanker, og derefter danne os et overblik, på hvad der kan forbedres. Vores sikkerheds tekniker/låsesmed vil give dig et tilbud på hvad vi mener vil kunne være en god investering og forklare dig hvorfor. Bagefter er det helt op til dig, hvad du vil påtage af arbejde. Nu vil du i alt fald være bekendt med hvad det er, som der kan gøres.

Hvad betyder saltvand for dine låse, Låsesmed Amager ved hvad der skal gøres

Øen Amager er også en ø med havvand hele vejen rundt, og det i sig selv betyder dine låse bliver sat på prøve. Salt fra havvand kommer ind i låsens værk og smørefunktionen i låsen begynder at fungere dårligere med tiden. Og indenfor et par år virker låsen pludseligt slet ikke mere og du bliver nød til at skifte den ud. For at forebygge evt. fremtids  problemer, så smør låsecylinderne med låsespray, til hvert en tid vil vores låsesmed Amager altid anbefale at du smøre dine låse for hver ca. 4000 åbninger. Men det er især vigtigt, at få dem smurt når det nu er et område nær saltvand og når vintern nærmer sig. Det gælder alle låse i hjemmet, især låsen til terrassedøren, hoveddøren og døren til din skur,  da de udenfor er mest udsat for saltvand og kulde.
Smør dine låse både på forsiden og bagsiden, så får du det mest holdbare resultat.

Norh låsesmed Amager, så her smører du dine låse bedst;

Når du smører låsene ved at stikke sprayens plasticrør ind i nøglehullet og holde sprayknappen nede i ca. 1 sekund. Derefter stikker du nøglen ind og drejer rundt et par gange, så er det klaret! Du kan også smøre låsefallerne med fedt for at sikre, at fallen får en glat overflade. Det vil også gøre døren mere lydløs, når den bruges. Vi vil også anbefale, at du renser dine nøgler og holder dem rene for skidt og støv. Så forhindre du, at du føre smuds som vil kunne skade låsen og låse -mekanismen. Hvis du ikke har tid til at gøre det her selv og bor på Amager, så vil vores låsesmede gerne hjælpe dig med en service til en billig pris.

“Fantastisk service. Fik et godt tilbud og en aftale om at få opsat en lås kort tid efter jeg kontaktede Nicolai. Meget hurtig og professionel. Kan varmt anbefale Nicolai til alle som har brug for en låsesmed!” //Polina, en Norh kunde

Sikre dig, din familie og dit hjem hos Norh låseservice Amager 

Norh låsesmed Amager har for nyligt lidt af travlhed i vores afdeling og har derfor ansat en ekstra medarbejder. Vi vil derfor nu kunne levere samme gode låsesmeds service så optimalt, til alle vores kunder på Amager. Vores nye medarbejder på holdet på Norh låsesmed Amager er også uddannet elektriker og har ekspertise i overvågning, tyverialarm og tyverisikring.
Norh låseservice Amager har derfor nu en fordybet mekanisk og en teknisk uddannet låsesmed på holdet. Sammen er de med på beatet i alt det nyeste indenfor helhedsløsninger omkring sikkerhed og sikring af dit hjem og virksomheder.

Det er dig der kender dit behov bedst, vi på låsesmed Amager lytter

Dog er det dig der bestemmer hvilket sikkerhedsbehov du har, på vores låsesmeds afdeling i Amager er vi beviste om at alle har forskellige behov og budget. På din lokale låsesmed Amager er det dine ønsker og dit budget der tæller. Dog vil du kunne regne med at vi vil sætte dig ind og informere dig om hvad der gæller i forhold til forsikringer. Det er vigtigt for os at du som kunde er bevist om hvad det er for produkt og service du har fået og hvorfor.

Hvad kan vores låseservice Amager tilbyde dig?

Norh låsemed Amager tilbyder alle typer af låsesmeds løsninger til private og erhverv. Her er nogle af dem;

Oplukning.

På alle typer af låse uanset om det er din cykel, bil, skur eller hoveddør. Vi lukker næsten alt op. Vi vil altid foretrække en oplukning uden at gøre skade på låsen og nogle vil vi siger nogle gange nej tak. Til, sværere biler da de simpelheden er for svære at lukke op uden at gøre skade. Og når det gælder døre er det desværre ikke altid muligt at “bare lukke dem op” da nyere låsesystemer er dirke fri og udskiftning er nødvendigt.

Skifte lås.

Det stilles mange krav til private boligejere, når det drejer sig om forsikring, om de vil dække eller ikke. Dine døre og vindue skal mange gange være låst med et højt nok sikkerheds -niveau, for at dække. Norhs låsesmed på amager er eksperter i dette område da det er et problem vi meget ofte løber ind i ude hos kunderne. Det kan derfor være en rigtigt god idé at opdatere dine låse, når der alligevel skal laves noget på dem. Der findes flere forskellige sikkerheds -niveauer når det handler om låse. Her vil vi kunne vejlede dig efter bland andet det budget du har.

Omkodning af lås.

Når det ikke er nødvendigt at skifte din nuværende lås ud fx hvis låsen virker fint i forvejen. Går det lige så godt at lave en omkodning af låsen. Dog kræver det mange gange at låsen er åben eller at muligheden for en oplukning kan lade sig gøres. Du vil kunne få hurtigt svar på om det kan lade sig gøre hvis du sender billeder af dine låse til vores låsesmed på Amager. Norh låsesmede omkoder dog ikke de gamle serie 500 låse, da kvaliteten på låsen ikke er tilfredstillende efter dagens standarder.

Tyverialarmer.

Det er i princippet kun dig der  bestemmer over hvad du ønsker, men vores låsesmed på Amager vil kunne guide dig i gennem hvad der findes på markedet. Med en tyverialarm er dit hjem altid sikret overfor indbrud. Norh låsesmed har uddannede sikkerheds -tekniker og dygtige elektriker på Amager teamet.

Overvågningskameraer.

Vores låsesmed Amager oplever at flere og flere private hjem får installeret overvågningskameraer. Det er blandt andet fordi at teknologien gør at priserne på overvågningssystemer falder samtidigt som kvaliteten bliver bedre. For at installere overvågning fx i en bolig kræver det ikke nogen speciel uddannelse. Det er mere i erhvervs lokaler hvor overvågning ofte er meget større projekt og kræver specialuddannet elektriker med TVO eksamen. Det findes mange typer af systemer når det kommer til overvågningskameraer. Her vil vores elektriker og låsesmed på Amager kunne vejlede jer og skræddersy en løsning for dig.

Elektronisk adgangskontrol.

Hvis du har mange mennesker som har brug for adgang i dine lokaler og du vil have mere styr på hvem der har adgang til de forskellige område. Så kan du få installeret elektronisk adgangskontrol, denne løsning plejer at være rettet imod erhvervs kunder. Vi vil kunne vejlede dig i de muligheder der findes på markedet.

Tyverisikring.

I Danmark totalt set sker det ca. 30.000 indbrud hvert år, og for at gøre statistikken bedre så kan du selv nemt gennem små enkle tiltag sikre dit hjem i mod indbrud, og bespare dig selv for unødvendig stress. Norh låsesmed på Amager tilbyder alle vores kunder gratis tyverisikring af din bolig og virksomhed.

Installation af sikkerhedsdøre.

Er til for alle, det findes mange forskellige varianter af sikkerhedsdøre, og ofte mange regler omkring hvad du må sætte op af dør, i for eksempel i boligforeninger. Vores Amager låsesmed bruger flere forskellige leverandører for at efterkomme dit behov og det tager ca. 1 dag eller 2 dage for at installere en sikkerhedsdør, inklusive at fjerne den gamle dør og sætte ny dør karm op.

Gitter.

Det findes mange forskellige slags gitter og vi vil gerne komme ud til dig og undersøge og se dit behov på amager. Der er mange butikker men også private som har brug for installation af gitter, vi hjælper alle kunder.

Nøgle kopiering.

Med bring ud service.  Hvis du har brug for en eller flere nøgler, så klarer vores låsesmed på Amager den! På voress værksted på Amager er nøgle kopiering noget vi laver efter vores kunder behov, vi kan nøgle kopier alle de nøgler du har brug for og vil kunne give dig et præcist tilbud med både aflevering og afhentning hvis det ønskes.

Pengeskabe.

Vi har en dygtig specialist i oplukning af pengeskabe. Der findes ofte mange måder at løse en opgave som drejer sig omkring pengeskabe. Pengeskabe er en typisk svær oplukning, som kan tage lang tid og kræver den mest ihærdige låsesmed. Det er op til dig om du vil betale for at vi lukke pengeskabet op så at det kan bruges igen efter. Vi har derfor god kontakt med en af vores leverandører, Herning pengeskabe hvis du ønsker et nyt skab

Oplåsning af bil.

Vores låsesmeds afdeling på Amager lukker også biler op, vi har en dygtig og erfaren mekaniker til de typer af opgaver. Hvis det ikke kan klares af en almindelig låsesmed. Hvis du har brug for en låsesmed til din bil kan du føle at du er i trygge hænder. Vi laver kun en oplukning hvis det kan lade sig gøres uden at lave skade på din bil. Derfor forbeholder vi os retten til at sige nej tak til bilmodeller der ikke kan lukkes op normalt. Hvis du vil have hurtigt svar på om vi kan lukke op din bil, er det bare at ringe til os oh høre ad.

Udover disse klassiske låsesmeds opgaver så laver vi også vagt og elektriker løsninger på Amager og omegn. Vores elektriker samarbejder mange gange med vores låsesmede når der skal fx installeres overvågning og tyverialarmer. Norh låsesmed Amager har også kontakt med tømre etc. hvis det er noget som det skal rettes op på efter en opgave. Så du kan være rolig, arbejdet som du bestiller hos os på amager vil blive fulgt til dørs.

Nu er vi ikke mere end 30 minutter fra dig, døgnvagt låsesmed Amager

Det er også hurtigt at komme rundt omkring på øn for Norhs låseservice Amager. Vores dygtige låsesmeds team er friske, står altid klar for til at rykke ud når uheldet er ude. Vi vil hurtigt kunne klare langt de fleste opgaver indenfor låsesmedsfaget på meget kort tid.
Er du i tvivl om en låsesmed kan klare din opgave. Hvis det kan lade sig gøre at løse på en mere effektiv og billigere måde?  Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi rykker altid ud.

På Norh låseservice Amager er vi altid klar ved telefonen hele døgnet, også midt om natten. I er også velkommen til at ringe bare for at stille spørgsmål omkring en låsesmeds opgave etc. Vi vil også hele døgnet på Amager låsesmeds afdeling kunne udarbejde lettere låsesmeds tilbud over telefonen. Kontakt os på 22 22 28 68, så vil vi kunne give dig et meget hurtigt svar. Vi bestræber os efter at gøre det så billigt og nemt som muligt for dig. Uden at det skal behøve gå ud over din sikkerhed og kvaliteten på arbejdet som bliver udført. Hvis du skriver i vores kontakt formular her på hjemmesiden. Vil en af vores medarbejder tit på dig på Amager kontakte dig.

p.s for din tryghed har vi 6 års garanti på alt standard arbejde udført ud af Norh låsesmed Amager afdeling. Du vil derfor altid kunne ringe til os igen hvis det skulle opstå nogle problemer eller hvis du vil bruge en låsesmed igen.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68