Gitter til en butiks dør på Nørrebro.

Gitter til døre og vinduer

Gitter til døre og vindue

Vil du vide mere om gitter eller bestille så er du kommet det rigtige sted hen, Norh låsesmed leverer og monterer  til både vinduer og døre, til både privat og erhverv. Vi leverer gitrer med svejsede kroge og de kan monteres fast eller monteres som aftagelige efter dine ønsker. Vi leverer gitre til både døre og vinduer, efter samme farve og stil, hvis du har særlige ønsker omkring gitre, så vil vi undersøge dine muligheder for dig. Med dørgitter og vinduesgitter er dit hjem, din kælder, dit skur eller din forretning rigtigt godt sikret. Vi farver også dit gitter i den farve som passer bedst til dig.

Andre typer af gitter og service

Det findes mange forskellige slags gitter og vi vil gerne komme ud til dig og undersøge og se dit behov af gitter og høre dine ønsker omkring, så at vi sammen kan finde frem til den bedste gitterløsning til dig.

En fordel med at bestille gitter hos os er at vi også vil kunne sikre andre område og dele omkring dit hjem eller forretning, Norhs team består af elektriker, tekniske udannede håndværker og låsesmede derfor kan vi klare flere ting i et stort sikkerheds omgang fx at installere tyverialarm, overvågningskamera, sikkerhedslås, runderings vagtservice og samtidigt installer gitter, vi er af denne grund også konkurrencedygtige i forhold til service og hvis du vælger samlet løsning.

Installerer gitre når det passer dig

Vi kommer når det passer dig og vi kommer til tiden. Er det ikke en mulighed for dig at være til stede i dagtimerne, så vil en aftale for installering af gitre om aftenen ikke koste dig mere.

Hvis du har spørgsmål omkring gitter, om hvordan vi kan installere det for dig så skriv en meddelelse til os her i kontakt formularen eller ring til på 22 22 28 68.  Hos Norh sidder det altid en dygtig og behjælpelig sikkerhedskonsulent ved røret.

Forsikring

De gitter som vi levere de overholder standarder og er forsikringsgodkendte, vi leverer forskellige typer, alt efter din forsikring og jeres ønske om niveau.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other