Kontrakt os for at vide mere om elektronisk adgangskontrol 22 22 28 68.

Elektronisk adgangskontrol

Hvad bruges elektronisk adgangskontrol til?

Hvis du har meget trafik i dine lokaler og du vil have mere styr på hvem der har adgang til de forskellige rum, så kan du vælge at få elektronisk adgangskontrol, så kan du med en kode, chip eller kort give dine medarbejdere mere eller mindre lov til at gå igennem døre.
De mest gængse typer giver dig godt overblik over hvem der har adgang og det giver dig nemt mulighed for at ændre i medarbejder adgang, for eksempel hvis du skal give en håndværker adgang til hele bygningen for en uge til at lave noget arbejde.

Med logfiler på systemet kan du også nemt se hvilket tidspunkt der har været åbnet op til jeres serverrum og hvem der har været inde. De nye systemer der er på markedet, giver brugeren fuld kontrol over systemet.

Hvor installeres adgangskontrol?

For det meste er det i erhvervssammenhæng at der bliver installeret elektronisk adgangskontrol, der er mange variationer og prisklasserne hænger sammen med hvad du får for pengene.
I toppen er der NOX systemet hvor du har mulighed for at tilføje yderligere sikkerhedssystemer og udvide med antal. Systemer som NOX bliver installeret på offentlige bygninger og i erhvervsbygninger hvor sikkerheden skal være i top.
På det private kan adgangskontrol også være en god ide, her har vi små systemer som er ”plug and play”. Hvor du f.eks. får udleveret en chip per person som der har adgang.

Et godt eksempel på hvordan adgangskontrol kan bruges

En skole i trekantsområdet brugte mange timer om ugen på au udleverer nøgler frem og tilbage mellem forældre og håndværker, og de valgte derfor at udskifte deres mekaniske låsesystem med adgangskontrol. I dag bruger skolen kun små 10 minutter om ugen på at administrere adgangskontrolsystemet i stedet for mange timer som tidligere.

Skolens service tekniker blev tit forstyrret og ringet op i weekenden, fordi der var nogen, der manglede nøgler til at komme ind på skolen. Han kunde derfor sjælden holde helt fri og blev ofte nød til at køre ind til skolen for at aflever nøgler eller for at låse op .
Skolen besluttede sig til sidst for at lave skolen nøglefri og installere elektronisk adgangskontrol i stedet for.

Skolen valgte “smartair” adgangskontrol, og det er en type af adgangskontrol som er en brugervenlig og kabelfri. En enhed so, monteres på hver dør, og derefter kodes hver enhed, så den ved, hvilke nøglebrikker og kort, der kan åbne døren. Det er nemt at kode nye brikker ind i systemet, og deaktivere de gamle. Derfor bliver det ikke heller de større problem hvis en briks kommer væk. Det er ikke kun blevet nemmere for skolen uden også mere sikkert og har nu altid har styr på hvem der er på skolens område.

Vil du vide mere om adgangskontrol?

Er du interesseret i at installere et adgangssystem for din virksomhed eller dit hjem så har Norh 2 specialuddannede elektrikere som arbejder dagligt med ADK, elektronisk adgangskontrol.
Kontrakt Norh på 22 22 68 28, herfra vil vi kunne gå dybere og informere dig om hvilke forskellige varianter der finder på markedet og hvad der skulle kunne være en holdbar og god løsning for dig.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other