Elservice og elektriker 22 22 28 68.

Elektriker

 +45 22 22 28 68

Norh elektriker er en landsdækkende elektriker virksomhed. Som I dag består af 12 afdelinger/værksteder spredt over hele Danmark. Inden for Norh elektriker har vi mange forskellige kompetencer. Elektriker faget er generelt dybt og bredt, og vi har specialiseret os indenfor sikkerhed. Der ibland overvågning og alarmsystemer, her er vi altid med på beatet med de seneste trender, uddannelser og ekspertise. Norh har også en ansat installatør der kender alle forpligtelser i forhold til love og regler. Indenfor bland andet overvågning. Vi vil derfor hurtigt kunne finde ud af hvad der kan gøres og hvad der må laves omkring dine virksomhedslokaler eller i din bolig. I forhold til installation af fx en eller flere overvågningskameraer.

“Har benyttet Norh elservice til flere opgaver, både privat og igennem min virksomhed. Norh har et proffesionelt team som alle yder super service! Tak!!! Jeg kan varmt anbefale Norh uanset om du skal installere el derhjemme eller hvis det er større projekter.”
//Sonya, en Norh kunde

Privat

Hos private kunder har vores ansatte elektriker en lang og bred erfaring med villaer og lejligheder.   Vi laver ikke kun sikring og sikkerhedsinstallationer for private hjem, vi laver også småinstallationer og større el installationer i nybyggede villaer. Med den erfaring som vi har i bagagen. Arbejder vi hurtigt og effektiv med al type af standardinstallationer i boliger. Så som fx at installere stikkontakter, installere køkkenmaskiner, lysinstallationer, trække el gennem og udenpå vægge. Vi udarbejder også gratis tilbud og kommer med glæde ud til dig for at tage en kig og vurdere dine muligheder. Efter dit budget. I vores tilbud til private indgår det altid moms. og materiale. Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes.

Erhverv

Norh laver installationer for mindre, mellemstore og større virksomheder. Vi optimerer jeres el og tilføjelse. Foretager nye installationer af el og maskiner samt udarbejder energioptimering. Og ikke mindst installerer vi det vi er specialiserede i og det er overvågningskameraer og alarmsystemer. Her kan du få en skræddersyet løsning til dig, præcist efter dit behov, vi udarbejder uforpligtigende tilbud gratis til alle vores erhvervskunder, og det er dit budget og dine ønsker der afgør omfang og kvalitet. Hos Norh kan du få det hele indenfor sikring af dine lokaler et og samme sted og vi tilbyder også dig et vagtnummer, dvs. at vi har en vagttelefon som er åben 24/7 og vi kan tilbyde el -service, låseservice samt vagtservice i et og samme nummer.

Her finder du nærmeste Norh elektriker og elinstallatør

En elektriker værksted nær dig, vi findes lokalt i hele stor København, på fyn og Jylland, Vores elektriker værksteder på Jylland er specialiserede i Overvågningskamera og i alarmsystemet, mens vores værksteder i København klarer alt indenfor el, og også beskæftiger og med akutte situationer og laver el søgninger for at bagefter finde den hurtigst mulige løsning. Her findes vi og i de her område dækker vores elektriker;

 

 • El service Amager, – Tårnby, Kastrup, Amagerbrogade, Christianshavn, Dragør, Sundby.
 • El service Nørrebro, København NV, Emdrup, Søborg, Kongens Lyngby, Gladsaxe.
 • El service Østerbro, Hellerup, Charlottenlund, Nordhavn, Gentofte, København K.
 • El service Frederiksberg, Vesterbro, København V, Brønshøj, Vanløse, Islev.
 • El service Valby, Hvidovre, Friheden, Vigerslev, Vanløse.
 • El service Albertslund, Hundige, Taastrup, Ishøj, Vallensbæk.
 • El service Rødovre Brøndbyvester, Brøndbyøster, Herlev og Glostrup.
 • El service Middelfart, Odense, Strib med omegn samt Fyn.
 • El service Fredericia,  Hannerup, Nørremark, Erritsø, Hybylund.
 • El service Vejle, Vindig, Pedersholm. Mølholm, Nørremarken.
 • El service Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Bramduodal.

 

Norhs el-installation og elektriker ydelser.

Vores elektriker er uddannede indenfor bolig og byg installationer og vil klare de fleste opgaver indefor elektrikers fag. Vores arbejdsgang er effektiv, vi sløser ikke med vores kunders tid, og vi prøver at være så fleksible hvidt muligt. Norhs elektriker og el service har speciale i sikkerheds løsninger indenfor overvågningskamera og alarmsystemer m.fl. Det her er et udvalg af de elinstallationer vi tilbyder;

 • Overvågningskamera – Har du eller din virksomhed et interesse over at forbedre sikkerheden i hjemmet eller i virksomhedens lokaler? Måske har du været uheldig og prøvet et indbrud,  uanset hvad grunden til din interesse er så hjælper vi dig med at skræddersy en holdbar løsning, vi øger din sikkerhed til en konkurrencedygtig pris. Priserne på overvågnings systemer varierer meget og det oftest så sjældent at prisen på ovenvågringkameran og  kvalitet på den hænger sammen, det er op til dig og vurdere hvilket kvalitet du kan nøjes med i forhold til din budget.
 • Alarmsystemer/tyverialarmer – Denne sikkerheds løsning er perfekt for både privat og erhvervs brug, et alarm er en meget effektiv løsning når det kommer til at holde tyverne væk, enligt undersøgelser vil det ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud. vi skræddersyr en løsning til hver eneste kunde og lokaler, så er vi sikre på at du får den helt rigtige løsning til den bedste pris, ingen lokaler er ens og vi ved at tyvene kommer ind på forskellige måder, hver gang. Vi kigger på helheden ude hos vores kunder så vi kan give den bedste rådgivning og løsning til en billig pris. Siden 2018 kan du som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installation af alarmsystemer.
 • Elektronisk adgangskontrol – Ønsker du bedre kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem eller til dine virksomheds lokaler, så er elektronisk adgangskontrol en god løsning Med elektronisk adgangskontrol til dine erhvervslokaler kan du sikre dig et komplet overblik over hvem der har adgang til bygningen. For private hjem kan adgangskontrol også være en mulighed, her har vi små systemer som er ”plug and play”. Hvor du f.eks. får udleveret en chip som er sætter en klassik nøgle, og du kan lave lige præcist så mange du ønsker.
 • El installatør services – En el installatør er en elektriker med en bredere og længere uddannelse, kort sagt en el installatør er en videre uddannet elektriker.  Norhs el installatør leverer ikke kun service til tiden, men  også kvalitet til tiden. I travle perioder er vores el installatør fuldt booket, det vil derfor kun være en mulighed for os at at tage i mod nye kunder med et par dage eller op til en uges varsel. Så husk at kontakte os i god tid, hvis du har brug for en el installatør. Vores elektriker klarer opgaver som er mere akutte som fx når strømmen er gået.
 • El tjek –Når du køber en villa, så er det lovpligtig at du får lavet et el tjek ved køb. Nogle gange skal det bare gå hurtigt at få en el tjek oversået og v vil kunne klare dette for dig hurtigt, da vi har døgnvagt, vil vi ofte kunne rykke ud dagen efter eller hvis du kontakter os på førmiddagen, samme dag.
  Når du køber en lejlighed, så er det ikke et lovkrav at der bliver lavet et el tjek,  det kan dog alligevel være vigtigt at du får en elektriker til at hjælpe dig med et overblik over dine el installationer, især hvis det er lidt ældre ejendom for at spare dig mange kroner i fremtiden, da de kan være dårlige installationer, som behøves at skiftes ud, og det er ofte ikke en billig historie.

Døgnservice 7 dage i ugen. I hele døgnet også på helligdage og selve nytårsaften. Det sjældent problemer med el kommer passende og i almindelige arbejds dagtimer 7  -16.00. Vi kommer vores faste kunders ønske om døgnvagt ”til gode” men vi hjælper og rykker selvfølgelig ud til alle som ringer til os efter akut elektriker.
Det kan være adskille grunder til hvorfor et problem med el eller strøm er opstået. F.eks. sikringen bliver simpelthen bliver ved med at springe efter i har hængt de nyindkøbte lamper op i spisestuen, det kan være hvad som helst. I de fleste tilfælde kan en akut opgave løses af en elektriker på få minutter efter en fejlsøgning.

Hvis du vil vide mere om Norh eller søger et uforpligtigende tilbud på en opgave, kontakt os på 22 22 28 68, eller i vores kontaktformular så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde