Vores døgnservice nummer er 22 22 28 68, her kommer du i kontakt med en dygtig sikkerhedstekninker hurtigt!

Elektriker Vejle

Vores elektriker i Vejle udfører elinstallationer og el -arbejde til både privat og erhverv. Vi tilbyder dig og vores faste kunder, klassiske el installatør opgaver så som installationer af stikkontakter og hvidevarer, samt belysnings arbejde. Vi arbejder også meget med el sikkerhed og øvrig sikkerhed af hjem og virksomheder, vores elektriker har speciale i tyverialarmer og overvågningskamera.

Elektriker Vejle har også døgnvagt service, hvilket betyder at vi vil kunne komme ud til dig indenfor en kort tid, samme dag. Norh elektriker i Vejle udfører også el arbejde ved ombygning og renovering, installere og udarbejder tyverialarm systemer samt udarbejdning af andre tilbud indenfor el, Hvis du har brug for en elektriker i Vejle akut eller har du spørgsmål, kan du få kontakt med en elektriker på telefonnummer 22 22 28 68 hele døgnet.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68