Brug for el installationer 22 22 28 68, er vores telefon nummer.

elektriker valby

Velkommen til Norh elektriker i Valby – din lokale elektriker som tilbyder fuldt udbud af el-service, udført på den bedste måde af professionelle, erfarne og uddannede elektriker. Norhs mål er at være kundernes foretrukne valg indenfor elinstallatør arbejde i Valby. I Valby arbejder vi både med privat og erhverv samt institutioner, og vi laver tilbud på alle opgaver indenfor elektrikerfaget, store som små.

Vores vision er glade kunder, altid!

Norh er en virksomhed som er vokset på grund af vores kunder og gode anmeldelser. Vi holder altid det vi har aftalt når det kommer til priser på opgaver og mødetidspunkter. Kommunikationen imellem dig og os som arbejder for Norh elektriker Valby er selvfølgelig meget vigtigt, vi lytter til dine behov og du kan stole på at vi bryder os om dine specifikke behov og ønsker.

Vores mission er at give det bedste til dig

Når vi laver en elinstallation, så kan vi garantere at vi laver en pris effektiv løsning for dig, på kort og lang sigt med at spare el. Norh markedsfører sig mest og bedst i gennem dig, vores kunder. Det bedste ros for os er at få en ny kunde gennem en gammel, for at det overhovedet kan lade sig gøres kræver det service ud over det sædvanlige og ikke kun praktisk, vi går også meget op i den menneskelige faktor i hvad god service indebærer og den service vil vi gerne give til dig. Derfor opfodrer vi dig til at tage kontakt til vores vagt telefon, når du har brug for en elektriker i Valby.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other