Brug for el installationer 22 22 28 68, er vores telefon nummer.

Elektriker Valby

Elektriker Valby, akut el service;

 +45 22 22 28 68

 

Norh elektriker i Valby – din lokale elektriker, vi tilbyder fuldt udbud af el-service, udført på den bedste måde af professionelle, erfarne og uddannede elektriker. Norh elektriker Valbys mål er at være kundernes foretrukne valg indenfor elinstallatør arbejde i Valby. Hos Norh elektriker Valby arbejder vi både med privat og erhverv samt institutioner, og vi laver tilbud på alle opgaver indenfor elektrikerfaget, store som små.

Norh elektriker Valbys vision er glade kunder, altid!

Norh elektriker Valby er en virksomhed som er vokset på grund af vores kunder og gode anmeldelser. Vi holder altid det vi har aftalt når det kommer til priser på opgaver og mødetidspunkter. Kommunikationen imellem dig og os som arbejder for Norh elektriker Valby er selvfølgelig meget vigtigt, vi lytter til dine behov og du kan stole på at vi bryder os om dine specifikke behov og ønsker.

Norh elektriker Valby mission er at give det bedste indenfor faget til dig

Når Norh elektriker Valby laver en elinstallation, så kan vi garantere at vi laver en pris effektiv løsning for dig, på kort og lang sigt med at spare el. Norh elektriker Valby markeds-fører sig mest og bedst i gennem dig, vores kunder. Det bedste ros for os er at få en ny kunde gennem en gammel, for at det overhovedet kan lade sig gøres kræver det service ud over det sædvanlige og ikke kun praktisk, vi går også meget op i den menneskelige faktor i hvad god service indebærer og den service vil vi gerne give til dig. Derfor opfordrer vi dig til at tage kontakt til vores vagt telefon, når du har brug for en elektriker Valby.

“Jeg vil virkelig varmt anbefale Norh. De ganger som jeg har brugt Norh. Som låsesmed og elektriker så har servicen og venligheden været i top. Prisen har også været bedre end de tilbud som jeg fået af deres konkurrenter. Ser derfor ingen anledning til ar benytte mig af nogen anden end Norh. Et tip; de udfører også tømere arbejde.”//Jenny, en Norh kunde.

Norh elektriker Valby vejleder og giver rådgivning

At arbejde med el er ikke noget man bør tage let på, det er vigtigt at arbejder bliver udført korrekt. Er el arbejder ikke udført korrekt kan det lede til døden med følge hvis man er uheldig eller hvis installationen er rigtigt dårligt lavet. Hvis du bruger Norh elektriker Valby så er du sikker på at arbejder bliver udført korrekt. Hvis du selv foretager en installation som senere brænder sammen, bliver du selv skyldig for ulykken så er du ikke heller berettiget erstatning for de skader som opstået. Hvilket er yderligere en grund til at overlade arbejder til en uddannet elektriker Valby. Norh elektriker Valbys elektrikere har gennemført en uddannelse indenfor faget og har også det rigtige udstyr, bland andet det sikkerhedsudstyr som skal til at lave el installationer på et forsvarligt vis.

Hvis du bruger en av Norh elektriker Valbys elektriker. Så kan du være sikker på at arbejder bliver udført på et korrekt og sikker måde. Og hvis det skulle opstå noget fremover så har vi altid 6 års garanti på vores almindelige opgaver. Så i kan altid ringe til Norh elektriker Valby igen. Norh elektriker Valby udfører el arbejde og el installationer hos både privat og erhverv. Og hvis du søger en elektriker København så står vores elektriker altid klar til at hjælpe med både prisforespørgsel og vejledning.

Inge spørgsmål er dårlige eller dumme. Hos Norh elektriker Valby tager vi alle kunder seriøst og uanset om du går i tanker om at investere i ny el til din lejlighed eller i tanker om at installere et sikkerhedsystem. Og er i tvivl om hvilken løsning der passer bedst til din bolig eller dine lokaler. Så kan vores rådgivning være behjælpelig. Norh elektriker Valby vil gerne tage et kig på dine lokaler og skræddersy en løsning for dig. Herefter vil vi udarbejde et tilbud til dig. Norh elektriker Valbys tilbud er altid uforpligtende frem til den dag vi går igang med at udføre arbejdet.

“Rigtigt dygtige håndtværkere som går meget op i at gøre et godt stykke arbejde. Norh passer godt på sine kunder. Jeg kan trygt anbefale dem videre til andre jeg kender og her på google. I vil ikke blive skuffet! Jeg har haft er rigtigt godt samarbejde Nicolai i et full entreprise opgave. Tusind tak” //Haakon en Norh kunde

Norh elektriker Valby kan sikre dig mod uvelkomne gæster

Norh elektriker Valby har mange års erfaring omkring sikring. Og består af et komplet team der klarer alt indenfor sikring af lokaler og boliger. Norh elektriker Valby kan derfor være behjælpelige uanset om du kigger efter en alarmløsning, overvågningskamera, skalsikring med ekstra låse eller en sikkerhedsdør. Igennem en sikkerheds tjek fra os vil du være sikker på at du for præcist den bedste løsning til dig. Då vi laver det hele vil vi ikke prøve at sælge dig den enkelte løsning vi kan lave. Norh elektriker Valby holder sig løbende opdaterede indenfor elektriker og sikkerheds faget  gennem at gå diverse kurser og uddannelser bland andet indenfor alarm og diverse indbrud systemer. Vi har også et tæt samarbejde med vores leverandører og følger med af hvad der et nyt som på markedet. Norh elektriker Valby´s tætte samarbejde med leverandørerne hjælper os også med at holde priserne nede for vores kunder.

Kom i kontakt med en dygtig elektriker på 22 22 28 68!
Norh elservice og elektriker er specialister indenfor sikkerhed, der ibland overvågning og tyverialarmer her er vi altid med på de seneste trende, uddannelser og ekspertise. Norh el service har også en ansat installatør der kender alle varianter på markedet, forpligtelser i forhold til love og regler indenfor bland andet overvågningskamera.

Norh elektriker Valby; det her kan er overvågningskamera 

En overvågningskamera kan overvåge dit hjem og holde øje med dine husdyr når du ikke er til stede. Men ikke mindst kan overvågningkamera beskytte dit hjem mod indbrudstyver og uvelkomne gæster, du kan øge sikkerheden og ikke mindst reducere risikoen for, at du for besøg av en tyv. Norh elektriker Valby hjælper dig med at finde den bedste kamera og overvågning for dig. Vi hjælper dig med at vælge de bedste produkter og modeller til både udendørs og indendørs forbrug. Med hjælp af din smart phone- Kan du betjene og se dit kamera, det vil sige at du kan holde øje med aktiviteten omkring og i dit hjem eller dine lokaler.

Alarmsystemer, kan også være en god “forsikring” mod tyveri i hjemmet

Norh elektriker Valby vil anbefale at få installeret et alarmsystem som den første elektroniske løsning i et led at forskellige elektriske sikkerheds løsninger. Då det har beviset en meget stor præventiv effekt, helt op til 70 %. Du kan vælge mellem er alarm med vagt, alarm uden vagt og alarm med lyd. Prisen og behovet plejer at være forbrugerens største faktor i valget af alarmsystemer. Norh elektriker Valby installerer i samarbejde med vores sikkerheds tekniker alle typer af alarmer på markedet. Vi forhandler bland andet Ajax til private og mindre virksomheder. Ajax alarmløsninger består af høj kvalitet til en god pris.

Norh elektriker Valby, kan tilbyde alle private og erhvervskunder indkøb, installation af kommunikation- data, elektronisk adgangskontrol samt teleanlæg

Norh elektriker Valby har mange års erfaring i bagagen indenfor vores fagområde. Og vi har under de mange år varetaget og udført opgaver, fra start og hele vejen til dørs. Vi har udført både store og små opgaver for både privat og erhverv. F.eks. elektronisk adgangskontrol er ny modern måde at håndtere adgang til lejligheder, huse og lokaler. Elektronisk adgangskontrol fungerer præcist som almindelige nøgler. Man bruger bare et chip, sin mobil eller en kode i stedet for. Norh elektriker Valby sørger for at efterløbende uddanne vores elektriker, så at de forbliver med på beatet i et hav af trende. Med vores erfaring kan vi også bidrage med de det følger med en installation af data og dør telefon anlæg. Vi gør alt til at trække kabler og installere anlægget. Når vi er færdige har vi en ansat tømrer og maler ansatte til at afslutte og sørge for den sidste finish. Det bliver derfor ikke bare nemmere uden også billigere at få udgaven udført hos os. Då alt laves ved samme firma.

Norh elektriker Valby, samarbejder sammen med boligforeninger

Norh elektriker Valby kan tilbyde et nær og bredt samarbejde indenfor alt vedrørende sikkerhed og el tekniske løsninger til din boligforening eller dit boligselskab. Et fast samarbejde og et fast aftale mellem os ville f.eks. kunne indebære følgende;

  • Fast mængderabat ved installationer
  • Kontinuerlig vedligeholdelse & installation af indendørs belysning samt trappebelysning
  • Konniuterlig vedligeholdelse& installation af dørtelefoni
  • Nye installationer i forbindelse med renovering & ombygning med rabataftale
  • Udskiftning & vedligeholdelse af kabler & ledninger
  • Installation & eftersyn af brandalarm & andet sikkerhedsudstyr
  • Gennemgang af el installationer ved ind og udflytning
  • Fast døgnservice til en fast pris

At have en elektriker fast tilknyttet til en boligforening giver tryghed i og med at i aldrig behøver ende ud i den situation at strømmen går og i ikke vil kunne få fat i akut hjælp til en rimelig pris. Norh elektriker Valby har døgnservice alle helligdage. Også på selve jul og nytårsaften. I vil også sikre er mod andre uforudsete problemer  med jeres installationer. Driftsikre el installationer er en vigtig faktor og en nødvendighed i et boligselskab, og giver tryghed i en boligforening.

Hvis i kontakter os; Norh elektriker Valby for et samarbejde. Så vil vi fælles sammensætte en ordning som passer lige til jeres behov. Norh elektriker Valby står klar med den nødvendige dokumentation og information, for jeres ejendoms installationer samt kvalitetsikring. Kontakt os for en uforpligtende snak og lad os sammen tale omkring  netop din boligforening eller dit boligselskab. Omkring en optimal løsning på økonomi og kvalitet. Hvis i beslutter jer for at have os som samarbejdspartnere. For i en garanti for et altid veludført arbejde. Som er udført med de nyeste materialer efter de nyeste lover og regler på området.

Norh elektriker Valby, laver el tjek, samt andre boliginstallationer. Elektriker Valby laver også professionelle udskiftninger af el tavler og fejlstrøm afbrydere. Alt i samarbejde med en dygtig el installatør.

Norh elektriker Valby tilbyder autoriseret installation og montering af sikkerheds løsninger for private & erhvervskunder

Du kan ikke få el til din bolig uden en el tavle. El tavler er uundværlige idet de forsyner vores lokaler og boliger med strøm. Hvad mange ikke tænker over er at en eltavle også kan være dødfælder hvis det ikke er fuldstændig styr på sikkerheden i installationen af tavlen og omkring el tavlen. Hvis du ikke har styr på hvorvidt din el tavle er med i tidens tendenser eller om din fejlstrømbrydere fungerer som den skal? Så er de selvfølgelig noget de færreste kan tjekke. Og her har du brug for professionel hjælp indenfor elektriker faget. I skal her bruge en el installatør.

Man skal også tage stilling til at enligt dansk lovgivning så skal alla el installationer i danske boliger være beskyttet med en sk. HFI- afbryder. Eller hvis det skal være endnu mere sikker så en HPFI- afbryder. HPFI- afbryderen er en nyere version af HFI- afbryderen. Fejlstrøm opstår hvis styrken af den elektriske strøm der går ind i installationen ikke er lige så stor som den der løber ud igen. Hvid det opstår en forskel i mængden af strøm på den måde betyder det at strømmen ikke har fundet en vej ud. Og kan derfor være til en stor fare. Og det er derfor fejlstrømbryderen går.

“Norh elektriker anbefales varmt.. Jeg har brugt Norh adskillige gange og aldrig har jeg været skuffet. Prisen og servicen har altid været på top. Og ikke mindst et godt udført arbejde!”// Tannaz, en Norh kunde

Norh elektriker Valby, en elektriker der klarer alle el -opgaver i din bolig

Uanset hvad du skal bruge en elektriker i Valby til. Så klarer Norh elektriker Valby opgaven. Vi har kompetencer indenfor alle varianter av boliginstallationer. Hvis du skal bruge et eller flere nye stikkontakter eller hvis du blot har brug for en hjælpende hånd med at hænge op din nye designer lampe. Så løser Norh elektriker Valby opgaven for dig og ikke mindst til en god pris! Norh elektriker Valby udarbejder altid gratis tilbud til vores private kunder udover telefon. Alt inklusive.

Akut brug for en elektriker i Valby?

Strømmer går og en udskiftning af sikring ikke er nok. Så kan vi hjælpe. Og hjælpen er ikke langt væk. Norh elektriker Valby laver fejlsøgninger uanset tidspunkt på døgnet. Og i langt de fleste tilfælde klarer vi opgaven hurtigt og smertefrit. Vi har en elektriker på døgnservice i Valby. Derfor er vi ofte ikke mere end en halvtimes tid væk fra dig. Så tøv ikke med at ringe til os hvis du har blevet ramt af et akut elektriker problem. I kan hurtigt komme i kontakt med os her.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68