22 22 28 68 er Norh elektrikers telefonnummer i kan komme i kontakt med os 24/7

Elektriker Rødovre

Elektriker Rødovre, akut el service;

 +45 22 22 28 68

 

Din lokale elektriker

Norh elektriker Rødovre er en del af en større sikkerheds virksomhed. Norh har de seneste par år haft vokseværk, og til dit held har vi for nyligt startet et nyt elektrikerværksted op i Rødovre og rekrutteret flere uddannede og dygtige elektriker til holdet. Norh elektriker Rødovre tilbyder alt fra el installation til el -tjek og døgnvagt, til alle vores kunder i Rødovre og omegn, privat og erhverv.

Norh elektriker Rødovre, arbejdsgang

Norh elektriker Rødovre har et værdisæt, som skal kendetegne os og vores service til dig som elektriker kunde i Rødovre. Norh elektriker Rødovre værdisæt består af; Kompetence, viden/kunnen, vilje, åbenhed og engagement det vil sige vi forsøger og udvikler konstant vores evner til at udføre opgaver af bedste kvalitet og vi møder hinanden og vore omgivelser med åbenhed og får afklaret eventuelle misforståelser på en behagelig og venlig måde. Pålidelighed, retfærdighed og tillid er også en vigtig del af Norh elektriker Rødovre værdier, vi går meget op i at holde fast ved vores ord og aftaler vi har med vores kunder.

“Som student gider man godt Norhs priser! Fik en rigtigt god pris da jeg sku have meget lavet hjemme i lejligheden. Jeg har fået bland andet hjælp med at installere lamper. Det er også altid dejligt at få besøg af en håndværker som kommer med et friskt humør og virker til at gå meget op i ens ønsker og at gøre det godt. Jeg har aldrig nogensinde blevet skuffet af Norh. Kontakt de hvis i skal bruge en elektriker. Jeg er glad for at jeg gjorte.” // En Norh kunde

Norh elektriker Rødovre, en elektriker med bred erfaring

Norh elektriker Rødovre ved at det generelt er en dyr timepris på elektriker i Danmark. Det er simplehelten fordi at det kræver en lang uddannelse for at man skal få lov til at arbejde med el. Og for at førstå hvordan el fungerer i praksis. Norh elektriker Rødovre ansætte kun meget erfarne elektriker for at spare dig penge. Også hvis timeprisen er høj så arbejder vores ansatte hurtigt og effektivt for at spare dig vores kunde tid og penge.  Uden at det skal gå ud over kvaliteten.

Vores ydelser;

Norh elektriker Rødovre udfører det meste indenfor el arbejde til privat og erhverv. Vores almindeligste ydelser er;

  • Alarm og sikring
  • Videoovervågning
  • El tjek og eleftersyn
  • Boliginstallationer
  • Erhvervinstallationer
  • Ejendoms installationer
  • Dataløsninger
  • Dørtelefon
  • Antenneløsninger
  • Energioptimering
  • Hvidvareinstalltioner
  • Installation af elskab
  • Nye installationer i forbindelse med renovering & ombygning med rabataftale
  • Udskiftning vedligeholdelse af  ledninger
  • Installation af brandalarm samt andet sikkerhedsudstyr
  • Gennemgang af installationer ved flytning
  • Fast døgnservice 24/7 til en fast pris

Norh elektriker Rødovre, Alarm, sikring samt overvågning

Har du eller har dine naboer fået opleve er ubehageligt indbrud. Vores elektriker kender desværre alt for mange gange situationen at en kunde kontakter os fordi at de er blevet ramt af en indbrudstyv og har brug for at forstærke sin sikkerheds. Norh elektriker Rødovre, vil opfordre vores kunder at tage action før uheldet er ude. Særligt hvis du besidder et hjem med et lavt niveau på sikkerhed i for vejen. Er du usikker på hvordan det ser ud hjemme hos dig. Så er det altid gratis at få et sikkerheds tjek af os. I første omgang vil vi oftest anbefale at installere ekstra låse eller et alarmsystem. Video overvågning er også et godt alternativ. Og som f.eks. butiks indehavere så er det lovpligtig at have mindst et alarmsystem installeret på sine lokaler.

Tendenserne er så at flere private hjem får  installeret overvågningskameraer. Og ofte sammen med et alarmsystem. Det er bland andet fordi at udviklingen af teknologien gør at priserne på videoovervågnings systemer er faldet og samtidigt hvor kvaliteten er steget. For at installere videoovervågning i et hjem kræver det ikke nogen særlig uddannelse. Då det findes at købe små plug and play overvågnings systemer. Men når der skal installeres overvågning i  en butik eller i andre erhvervslokaler. Så kræver det at en specialuddannet elektriker med TVO eksamen udfører opgaven.

Alarmsystemer og overvågning kan være en jungle at finde frem i når det drejer sig om selve installationen. Norh elektriker Rødovre har mange års erfaring inderfor området og vil effektivt kunne hjælpe dig med installationen.
Alarmsystemer og overvågning kan være en jungle at finde frem i når det drejer sig om selve installationen. Norh elektriker Rødovre har mange års erfaring inderfor området og vil effektivt kunne hjælpe dig med installationen af dit nye alarm/overvågning system.

 

Norh elektriker Rødovre boliginstallationer, hvidevarer og lysekilder

Hvad må du selv som privatperson håndtere i el. Er også en ting. Hvis det ikke er gjort af en fagmand når det er skal været en fagmand på så kan det have store konsekvente hvis det sker noget uheld. Med det der blevet lavet. f.eks. forsikring vil ikke dække og endnu være hvis man været uagtsom og dødfald eller skade på anden menneske så kan bøde og fængsle være et alternativ. Derfor anbefaler vi at du som privatperson sætter dig ind i reglerne for du går igang med at lave el privat. Er er nogle basale regler;

 • Som privatperson må du gerne lave installationer på vaskemaskiner og tørretumler som har stikprop. Hvis du vil at det skal være nemt så står vi på Norh elektriker Rødovre til rådighed for din installation.
 • Drejer det sig om at skrifte en afbryder. Så må både virksomheder uden en el autorisation samt private personer udskifte en afbryder i en alla reden eksisterende installation.
 • Skal du have installeret gulværme lavet på med el, så skal installationen laves af en uddannet elinstallatør.
 • Hvis det skal trækkes ledninger så må det gøres af både privatpersoner samt virksomheder uden al autorisation. Det vil sige ledninger fra stikkontakter eller fra utag til lamper. Er det inde i væggen skal det laves af en elektriker.
 • At tilslutte et køleskab så gøres af privatpersoner, då det ikke er en installation uden kun en enkelt tilslutning af stikkontakt.
“Norh elektriker er et seriøst elektriker firma som jeg har benyttet mig af et flertal gange. Og jeg vil helt sikkert benytte mig af dem flere gange fremover. De har lavet el både privat og til mine virksomhedslokaler inde i Odense og i København. Alt fra at hænge og placere nye designerlamper til installation af stikkontaker, har jeg brugt Norh til. Jeg ringede også til den en gang mine drenge smækket sig ude. Det ku de også klare” // Haakon en Norh kunde

Norh elektriker københavn kører i hele Stor København og Sjælland. Så uanset om du bor på Amager, på Nørrebro, i Rødovre, i Valby eller i Albertslund. Så vil vi kunne være behjælpelige. Hvid du har brug for en elektriker. Vi har et værksted i Rødovre. Derfor er vi sjælden væk fra dig hvis du har brug for en elektriker Rødovre.

 

Norh elektriker Rødovre, boligforeninger

Norh elektriker Rødovre kan tilbyde boligforeninger i København et og bredt samarbejde indenfor alt rundt omkring sikkerhed og elektriske løsninger. Også hvis du f.eks ejet boligselskab kan du have mange fordeler med en fast elektriker tilknyttet. Et fast samarbejde og et fast aftale (rabataftale) mellem os ville kunne indebære disse ting;

 • Gode rabatter ved elektriske installationer
 • Vedligeholdelse på installation af indendørs belysning efter aftal med beboer samt trappebelysning
 • Konniuterlig syn og installation af dørtelefoni
 • Installationer til gode priser i forbindelse med renovering og ombygning
 • Vedligeholdelse af alt el
 • Installation samt syn af brandalarm &  sikkerhedsudstyr, alt enligt lov
 • Gennemgang ved ind og udflytning, tjek så alt er lovligt
 • Døgnservice til en god fast pris

Norh elektriker Rødovre vil kunne betyde og give alle beboer mere tryghed i og med at de aldrig behøver ende ud i den situation at strømmen pludseligt går og i ikke vil ku få fat i en akut elektriker til opgavet eller ikke mindst til en rimelig pris. Norh elektriker Rødovre har døgnservice alle helligdage derfor behøver i aldrig ende ud i den situation at i står uden lys eller kulde til fryseren en længere tid. Vi har også vagttelefonen på, på selve jul og nytårsaften. I vil jer sikre mod alle elektriske uforudset problemer på el installationer. Fungerende og sikre elektriske installationer er en stor og vigtig faktor og oftest en nødvendighed i et boligselskab det beboer er jeres kunder. Det giver tryghed også i en boligforening.

Hvis i vil høre mere så skal i blot kontakte Norh elektriker Rødovre på telefon i kan hurtigt komme i kontakt med os her. Her fra vil vi sammen lave en ordning som passer lige til jeres beboers eller dine behov. Norh elektriker Rødovre udarbejder den nødvendige dokumentation som skal frem. Den information for jeres ejendoms el installationer samt kvalitetsikring omkring dem. Kontakt os så tager vi en uforpligtende snak, eventuelt sender vi ud en elektriker og her lad os sammen tale omkring din boligforening eller dit boligselskab og jeres tanker og visioner. Omkring en optimal løsning på kvalitet, el og økonomi. Hvis i bagefter beslutter jer for at have os som samarbejdspartnere vi  i fra vores side af få en garanti for et altid veludført og professionelt udført arbejde. Som også er udført med de seneste materialer på markedet lavet efter de nyeste regler og lover.

Norh elektriker Rødovre laver el arbejde og el løsninger til alle private hjem samt erhvervskunder

Hvad er el og hvorhenne kommer den fra? Til en start, du kan ikke få el til din bolig eller til dine lokaler uden en el tavle, det er fra el tavlen alt el fordeles ud til de forskellige kabler rundt om i bygningen. Så i førstår at el tavler er uundværlige idet at de forsyner vores lokaler, butikker og boliger med el. Det de fleste af os ikke tænker meget over er at en el tavle også kan være frygteligt farligt hvis det ikke er fuldstændig styr på alt i installationen og i sikkerheden i installationen af tavlen og rundt omkring. Hvis du ikke kender hvorvidt din el tavle er med på det nye i tidens tendenser eller fejlstrømbryderen fungerer præcist som den skal? Så er de også noget de færreste som ikke kender meget om el eller er uddannede indenfor el  kan tjekke. Det her har du eller i har brug for professionel vejledning indenfor elektrikers fag. I skal her bruge med end en almindelig elektriker, i skal bruge en el installatør.

Det du også tage stilling til i denne tid er at enligt dansk lovgivning så skal alla elektriske installationer i danske bygninger være beskyttet med en HFI afbryder. Eller endnu bedre så det er endnu mere sikkert så en HPFIafbryder. HPFIafbryderen er en ny version af HFIafbryderen derfor mere effektiv. Fejlstrøm opstår sådan at hvis styrken af den elektriske strøm der går ind i selve installationen ikke er lige så stor som den der løber ud. Så vil det opstå en forskel i mængden af strøm på den måde betyder det at strømmen ikke har fundet en vej ud. Og kan derfor være til en stor fare. Og det er derfor fejlstrømbryderen går.

“Norh elektriker anbefales varmt.. Jeg har brugt Norh adskillige gange og aldrig har jeg været skuffet. Prisen og servicen har altid været på top. Og ikke mindst et godt udført arbejde!”// Tannaz, en Norh kunde

Norh elektriker Rødovre, er en elektriker der klarer alle almindeligste el -opgaver

Uanset hvad du tænk at du skal bruge en elektriker i Rødovre til. Så tager vi på Norh elektriker Rødovre os an opgaven. Vi har kundskaber og kompetencer indenfor alt el og alle variationer av bolig og bygnings installationer. Hvis du tænkt at du skal bruge flere nye stikkontakter eller hvis du skal bruge en hjælpende hånd med at placere og installere din/dine nye designerlampe/r. Så klarer vi på Norh elektriker Rødovre opgaven og ikke mindst til en rigtigt god pris! Norh elektriker Rødovre udarbejder altid som det første gratis tilbud til vores private kunder udover telefon hvis det så ønsker. Alt inklusive uden uventede tillæg så som moms. etc.

Har dy akut brug for en elektriker Rødovre?

Lige pludseligt går strømmen og udskiftning af sikringer etc.  er ikke nok. Så kan vi på Norh elektriker Rødovre hjælpe dig og det er nu. Vi er sjælden ikke langt væk. Norh elektriker Rødovre  laver fejlsøgninger uanset hvilken tidspunkt på døgnet. Og i de fleste tilfælde klarer vi opgaven hurtigt og smertefrit, til en god pris. Vi har altid en elektriker kørende på døgnsvagt i Rødovre. Tøv ikke med at tage kontakt med os hvis du uheldigt nok har blevet ramt af et akut elektrisk problem. Hurtigst kommer i kontakt med os her.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68