22 22 28 68 er Norh elektrikers telefonnummer i kan komme i kontakt med os 24/7

Elektriker Rødovre

Din lokale elektriker

Norh elektriker Rødovre er en del af en større sikkerhedsvirksomhed, Norh har de seneste par år haft vokseværk, og til dit held har vi for nyligt startet et nyt elektrikerværksted op i Rødovre og rekrutteret flere uddannede og dygtige elektriker til holdet. Vores elektriker i Rødovre tilbyder alt fra elinstallation til el -tjek og døgnvagt, til alle vores kunder i Rødovre og omegn, privat og erhverv.

Norh elektriker, arbejdsgang

Norh har et værdisæt, som skal kendetegne os og vores service til dig som elektriker kunde i Rødovre. Norhs værdisæt består af; Kompetence, viden/kunnen, vilje, åbenhed og engagement det vil sige vi forsøger og udvikler konstant vores evner til at udføre opgaver af bedste kvalitet og vi møder hinanden og vore omgivelser med åbenhed og får afklaret eventuelle misforståelser på en behagelig og venlig måde. Pålidelighed, retfærdighed og tillid er også en vigtig del af Norhs værdier, vi går meget op i at holde fast ved vores ord og aftaler vi har med vores kunder.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other