22 22 28 68, for at høre mere og for at bestille tilbud.

Elektriker priser

Stor forskel i pris på forskellige elektriker priser opgaver

Der er ikke nogen elektriker opgaver der er ens. Derfor er det rigtigt svært at give nøjagtige elektriker priser.
Vi vil meget gerne kunne give nogle priser hvor hverken vi som elektrikere eller du som kunde bliver sat i en situation hvor opgaven viser sig større end først tænkt. Så derfor vil vi meget gerne komme ud og se opgaven inden vi giver en pris. Så kan vi orientere os bredt og måske få øje på nogle basale ting som du som kunde har overset eller måske ikke har tænkt over.

Hvad er det der koster og hvordan udarbejder vores elektriker tilbud?

Det giver en langt bedre proces i arbejdet og vi kan nå at hente de materialer hjem som skal bruges til opgaven inden vi begynder. Når vi er ude hos kunden for at se på opgaven kigger vi efter de materialer som lokalerne er bygget af, det har betydning for opgavens omfang. Der kan være mange timers forskel for vores elektriker om han skal fræse i en oppustet mur eller han skal bore ind med et diamantbor. Og der med stor variation i priserne.

Der kan være opgaver hvor elektrikeren skal have lidt tungere maskiner ind til opgaven for at kunne udføre arbejdet. Det er ikke alle maskiner vi har i firmet og skal måske lejes ind udefra. Det kan også give lidt varierende priser. Det er naturligvis noget vi oplyser om i tilbuddene som vi laver til dig. Som kunde. Ved lidt mindre opgaver så kan det være nok at tage et par billeder af opgaven. Og sende til en af vores elektrikere. Og de kan give et estimat på priser med og uden materialer.

Privat og erhverv elektriker priser.

Då der er meget som kan gå galt når elektrikeren arbejder med el. Så er der også mange påbud og regler som skal overholdes og det gælder især når vi snakker erhvervsopgaver. Her er der flere påkrav og det kræver yderlige uddannelse for at vores elektrikere kan arbejde på opgaverne. Det er ikke noget problem for Norh. Men det varierer i priser fra privat til erhverv.

Elektriker service aftale.

Vi laver B2C & B2B service aftaler hvor vi laver månedlig eller årligt gennemgang og service. Det kan ofte betale sig da priserne for et akut besøg bliver mindre for dig som kunde da akut besøg er med i en service aftale.
Hos Norh elektriker arbejder vi døgnet rundt, alle dage på året. Det betyder, som ved resten af vores afdelinger. At du trygt kan ringe til os juleaften hvis du skulle få brug for det. Hvis det er akut at få en elektriker ud og se på problemet og få det midlertidigt ordnet. Så kan det nogle gange være billigere at vi kommer den efterfølgende dag og laver opgaven færdigt. Det kan hjælpe på priserne og nogle gange kan det være nødvendigt at vente til næste dag med at afslutte opgaven for at få materialer hos vores grossist. For at vide mere kontakt os på telefon 22 22 28 68, vi er til at nå hele døgnet, alle dage i ugen.

Læs mere om vores el service ydelser her.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other