22 22 28 68 er vores telefonnummer, kontakt os for at vide mere.

Elektriker Østerbro

Din lokale elektriker Østerbro

Elektriker Østerbro udgår fra Palægade i København K og tilbyder virksomheder og privat alle varianter af el- løsninger. Elektriker Østerbro består af et team højt fagligt uddannede elektriker med forskellige indretninger og speciale. Derfor kompletterer team elektriker Østerbro hinanden meget godt og vil klare at udføre mere komplicerede opgaver. Elektriker Østerbro sætter altid dig i første prioritet og tager alle opgaver seriøst, store som små.
Vores ansatte i elektriker Østerbro har mange års erfaring. Går op i at holde alle aftaler, og respekterer din tid. Hos Elektriker Østerbro bestræber vi os på at udføre arbejdet så at du vil ringe til os næste gang du har brug for en elektriker.

Vores værdier

I Norh og samtlige afdelinger har vi udvalgt et værdisæt, som skal kendetegne os og vores service til dig og alle vores kunder. Vores værdisæt gælder selvfølgelig også alle vores elektriker Østerbro og består af; Kompetence, viden/kunnen, vilje, åbenhed og engagement det vil sige vi forsøger at udvikle os konstant. Vores evner til at udføre opgaver af højeste kvalitet og vi imødekommer hinanden og vore omgivelser med åbenhed og får afklaret eventuelle misforståelser på en behagelig og venlig måde. Pålidelighed, retfærdighed og tillid er også en stor del af Norhs værdier dvs. Vi overholder aftaler og er konsekvente med vores planering. Vi handler, som vi siger og lover og udviser forståelse for hinandens forskellighed og har tillid til hinandens kompetencer.

Lokal elservice Østerbro

Hvid du bor på Østerbro og har brug for en dygtig elektriker der arbejder udefra disse værdier så er hjælpen ikke langt væk fra hvor du er. Hvis det er akut, vil vi kunne være hos dig indenfor typisk 30 minutter i de langt fleste tilfælde, vi vælger at prioritere akutte ærende fremfor de som kan vente.
Få kontakt med elektriker Østerbro på telefon 22 22 28 68. Hvis du har brug for en snak eller har spørgsmål til os. Vi vil glædeligt orientere dig i dine tanker.

Ønsker du at læse mere dybt om de elektriker services og ydelser vi tilbyder så kan du gøre det her.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68