2 22 28 68 er vores telefonnummer, kontakt os for at vide mere.

Elektriker Østerbro

 Elektriker Østerbro, akut el el service;

+45 22 22 28 68

Norh elektriker Østerbro, Din lokale elektriker på Østerbro

Norh elektriker Østerbro udgår fra Palægade i København K og tilbyder virksomheder og privat alle varianter af el- løsninger. Norh elektriker Østerbro består af et team højt fagligt uddannede elektriker med forskellige indretninger og speciale. Derfor kompletterer team Norh elektriker Østerbro hinanden meget godt og vil klare at udføre mere komplicerede opgaver. Norh elektriker Østerbro sætter altid dig i første prioritet og tager alle opgaver seriøst, store som små.
Vores ansatte i elektriker Østerbro har mange års erfaring. Går op i at holde alle aftaler, og respekterer din tid. Hos Norh elektriker Østerbro bestræber vi os på at udføre arbejdet så at du vil ringe til os næste gang du har brug for en elektriker.

Norh el service & elektriker Østerbros værdier

Ved Norh og samtlige afdelinger har vi udvalgt et værdisæt, som skal kendetegne os og vores service til dig og alle vores kunder. Vores værdisæt gælder selvfølgelig også alle vores elektriker Østerbro og består af; Kompetence, viden/kunnen, vilje, åbenhed og engagement det vil sige vi forsøger at udvikle os konstant. Vores evner til at udføre opgaver af højeste kvalitet og vi imødekommer hinanden og vore omgivelser med åbenhed og får afklaret eventuelle misforståelser på en behagelig og venlig måde. Pålidelighed, retfærdighed og tillid er også en stor del af Norhs værdier dvs. Vi overholder aftaler og er konsekvente med vores planering. Vi handler, som vi siger og lover og udviser forståelse for hinandens forskellighed og har tillid til hinandens kompetencer.

Fremdragende virksomhed, søde medarbejdere og god behaglig service og en fair pris! Anbefaler Norh til hele min familie uanset om de ska bruge en elektriker, tømrer eller låsesmed akut. Bruge Norh for første gang i 2015 i forbindelse med nyt alarmsystem. //Sara, en Norh kunde.

Norh el service & elektriker Østerbros ydelser

Østerbro er en bydel der består af mange lejligheder, hjem, virksomheder og butikker. Østerbro ær nær til både hav, havn og by liv. Norh elektriker Østerbro servicer alle typer af mennesker og fornettinger.  Det findes ingen el opgave som vi ikke er parat på at løse, dog er nogle af vores mest almindelige opgaver;

 • Fejlsøgning – Norh el service & elektriker Østerbro, arbejder ofte med fejlsøgning i alle varianter af lokaler. Hvis du ønsker en så fast pris som muligt, husk at spørge os på telefon. Dog er det svært at på førhold vide hvad jeres elektriske fejl er. Men Fejlsøgninger udføres typisk efter et udkørselgebyr og førbrug af tid.
 • Overvågningskamera – Norh el service & elektriker Østerbro installerer overvågningskamera til både privat og erhverv, samt står for vedligeholdelse. Priser på overvågning kameraer varierer meget efter hvilket behov du har og dine krav. Hvis du mangler et overblik, er vi meget behjælpelige med info omkring hvilke produkter som findes på markedet og hvad de vil koste.
 • Alarmsystem – Norh el service & elektriker Østerbro vil oftest anbefale denne  løsning då den fungerer rigtigt fint for både privat og erhvervs brug, og virker godt overfor indbrudstyve, det findes undersøgelse som viser på at det er helt op til 70% mindre risiko for at blive udsat for et indbrudt hvis man er ejere over et alarmsystem og har det installeret. et alarm er en meget effektiv løsning når det kommer til at holde tyverne væk, det finder undersøgelser vil det ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud. I 2018 kan du  som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installationen af tyverialarmer.
 • Elektronisk adgangskontrol –Her vil du kunne få et rigtigt overblik over hvem som har adgang til dine lokaler og hvonår.  Norh el service & elektriker Østerbro installerer elektronisk adgangskontrol til alle dine lokaler så at du kan sikre dig  og se  hvem der har adgang til  dine lokaler. Adgangskontrol også være en mulighed til dit hjem. Spørg vores elektriker så vil vi kunne forklare for dig hvordan og hvorledes.
 • El -installatør services – En el -installatør er en elektriker med en bredere og længere uddannelse. Kort sagt en el -installatør er en højt lært elektriker.  Norh el service & elektriker Østerbro, vil kunne bistå med denne service.
 • El tjek –Når du køber en villa, så er det lovpligtig at det bliver lavet et el tjek ved køb. Vi har døgnservice og vil hurtigt kunne hjælpe dig med gennemgang af el i de huse som du er indtresseret af at købe.
  Når du køber en andel eller en ejerlejlighed, så er det ikke lovkrav på at der bliver lavet et el tjek. Vil vil trods det anbefale at få el gået igennem til enhver tid i køb af ejendom. 
 • Installation af alle typer af dørtelefon. Norh el service & elektriker Østerbro sørger for løbende at efteruddanne vores elektriker, så vi kan følge med teknologien, indenfør dørtelefon sker det meget og der er konstant udvikling indefor området. Videreuddannelse betyder for vores kunder, at vi kan give sikre, moderne og nutidige løsninger i forbindelse med installering og montering af dørtelefonanlæg. Vi klarer alt fra installation, vejledning & til indkøb.
 • El installationer i forbindelse med nybygge & renovering. I alle vores arbejdsopgaver, har vi altid haft fokus på at finde kvalitetsløsninger, der passer efter dit behov og dine  ønsker. Vi hjælper dig som kunde med autoriserede el-installationer i forbindelse med nybygge, opgraderinger og renoveringer. Norh el service & elektriker Østerbro indgår tværfagligt i samarbejde med andre håndværkere. Når vi arbejder med renovering eller nybyg i private og i erhverv, vi samarbejder med både låsesmeder, tømrer og sikkerheds tekniker.
 • Installation af hvidevarer, Hos Norh el service & elektriker Østerbro kan hjælpe med alt lige fra levering, montering og tilslutning af hvidevarer også industrihvidevarer. Eller til akut hjælp med reparation af dine installationer. Vi har døgnservice og har konkurrencedygtige priser.
Ring Norh på 22 22 28 68.
Norh elektriker er en landsdækkende elektriker firma som I dag består af mange afdelinger/værksteder spredt over hele Danmark, men mest i København. Norh elektriker Østerbro har mange forskellige kundskaber i elektriker faget er generelt meget stort og bredt, og kræver mange kurser.
“De kom til tiden og holde aftalt pris som os var helt fint. Arbejdet var også korrekt udført så intet at brokke sig over her. Normalt anbefaler jeg ikke virksomheder men Norhs søde medarbejder fortjener alt ros i verden. Tak. 😊😃🤩” //Linnea, en Norh kunde.

Lokal el service & elektriker Østerbro

Hvid du bor på Østerbro og har brug for en dygtig elektriker der arbejder udefra disse værdier så er hjælpen ikke langt væk fra hvor du er. Hvis det er akut, vil vi kunne være hos dig indenfor typisk 30 minutter i de langt fleste tilfælde, vi vælger at prioritere akutte ærende fremfor de som kan vente.
Få kontakt med elektriker Østerbro på telefon 22 22 28 68. Hvis du har brug for en snak eller har spørgsmål til os. Vi vil glædeligt orientere dig i dine tanker.

Hvofor skal du vælge Norh el service & elektriker Østerbro?

 • Vi har altid fokus på kvalitet og tager ansvar Vi har mange års erfaring med intelligente og tekniske løsninger samt almene el-installationer, og vores fagligt kompetente medarbejdere yder altid sit bedste for at leverer den bedste service og produkt,

 • Konkurrencedygtige priser. Et lavt driftsbudget i firmaet, vi bruger ikke mange kroner og ører på reklamer, uden vi går efter at gøre vores arbejde godt. Så at vores kunder anbefaler os og derfor giver os friheden til at konkurrere med et prisniveau. Vores priser er en del under gennemsnittet for elektrikere i Stor København. På denne måde  undgår vi også at gå på kompromis med kvaliteten.
 • Bedst bedømte på Facebook og Google. Det er gennem  vores kunder, vi sikrer, at kvaliteten er i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt. For at overleve som virksomhed er man idag nød til at have kunderne med sig. Det er også givet meget sjovere med ros fremfor ris.
 • Døgnservice til din fordel, hvis det af nogen anledningen skulle ske noget med en af vores installationer, så har vi døgnservice 24/7, det vil sige at vi rykker ud med desamme om det skulle ske en fejl med en af vores installationer. Vi har nemlig op til 6 års garanti på rigtigt mange av vores udførte arbejde.
 • Gratis tilbud, hvis du af nogen grund føler dig usikker på om dit ønskede arbejde burde udfører vil du altid kunne få et gratis tilbud ud af os. Måske vil det kunne gøre dig mere sikker på din beslutning.
 • Enterprise,  Hvis du efterfølgende eller hvis du ønsker have noget andet lavet så vil vi kunne bistå med både låsesmede, tømrere, mæler etc. Vi på Norh har samarbejde med mange forskellige udbyder og har stor erfaring med entreprise.

Nysgerrig på hvad en elektriker koster?

Det er mange forskellige faktorer som bestemmer priserne på en elektriker eller på fx. en låsesmeds arbejde. Vi på Norh har førsøgt at samle info om hvad der sætter prisen og hvilke faktorer som betyder noget for selve prisen. Hvis du vil vide mere omkring elektriker priser og låsesmed priser kan du finde info og læsning om det her;

Elektriker priser

Låsesmed priser

Autolåsesmed priser

For at hurtigst få en relativt fast pris på en el eller låsesmeds opgave i Østerbro, så vil altid det nemmeste være at kontakte vores vagttelefon på 22 22 28 68. her vil du altid kunne høre dig om priser i en u forpligtigende snak med en af vores elektriker Østerbro. Vi på Norh el service og elektriker Østerbro vil yde vores bedste for at kunne svare på alle dine spørgsmål.

 

Elektriker Østerbro medarbejder installerer spots
Brug for en akut elektriker Østerbro, eller ønsker du en installation i dit hjem eller dine lokaler. Så rykker vores elektriker Østerbro ud når du har tid. Ring Norh elektriker Østerbro på 22 22 28 68.

Norh elektriker Østerbro arbejdsgang

Norh elektriker Østerbro har en aldeles særlig tankegang til dagligt. Når vi er på arbejde i værkstedet eller ude ibland kunder. Vi tænker sådan;
Hvofor kun gøre det godt når man kan gøre det supergodt! Det motiverer os og vores elektriker at vi tænker sådan. På den måde opretholder vi vores fokus og bliver stolte for det arbejde vi udfører hos Norh og Norh elektriker Østerbro. Norh elektriker Østerbros kunder befinder som oftest lokalt på Østerbro, der vores ansatte elektriker befinder sig. Derfor sker det tit at elektrikerne “støder” ind i gamle og nye kunder på vejen mellem opgaverne. Og det siger sig selv at det er dejligt at mødes når man har gode oplevelser af hinanden.

“Rigtig god og fin oplevelse. God pris og helt fantastisk service – god kommunikation og alle aftaler overholdt. Resultatet blev fremragende. Hvis det været en mulighed så 100 stjerner til Norh. Nu skal de lave arbejde for min mor og jeg er sikker på at det vil gå rigtigt godt” // Linnea, en Norh elektriker Østerbro kunde

Norh elektriker Østerbro, du kan få det hele et sted

Norh elektriker Østerbro, er som tidligere nævnt en del af Norh. Norh består af et team med forskellige kanaler  indenfor håndværkerbranchen som supplerer hindanden meget godt. Norh team der kendt hinanden mange år tilbage og holder kontakt til dagligt. Derfor er Norh elektriker Østerbro meget effektiv i forhold til at få afsluttet en el opgave. Det tager f.eks. ikke flere uger at få hullet lappet igen efter man lagt kabler til. Malerarbejdet sker også kort derefter.

Hvis du taget kontakt med Norh elektriker Østerbro vil vi også kunne løse flere forskellige opgaver for dig, hvis det er det du har behov for. Det blive sandsynligvis nemmere for dig da du kun behøver holde kontakt med en tekniker og helt sikkert billigere då Norh oftest giver mængderabatter. Vil du høre mere om dine muligheder så står vi til rådighed ved telefonen på 22 22 28 68  24/7 , vi har døgnservice men du kan blot ringe hvis du har spørgsmål eller vil booke et møde.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other