For hurtig hjælp med el ring 22 22 28 68!

Elektriker Nørrebro

Elektriker Nørrebro, akut el service;

 +45 22 22 28 68

Norh elektriker Nørrebro, din lokale elektriker på Nørrebro

Norh elektriker Nørrebro er en del ud af sikkerhedselskabet Norh. Norh består af en rækkefølge af håndværker i København og i bland andet trekatområdet (Jylland). Norh laver alt muligt indenfor branchen. Men har dog specialiseret sig indenfor sikring då det har været en meget høj efterspørgsel på denne type af ydelser de seneste par år. 

Norh startede med en enkelte butik i København men har de sidste par år ekspanderet hurtig med flere og flere butikker/værksteder i Storkøbenhavn. Norh elektriker Nørrebro er en seriøs elektriker virksomhed, som kun anvender dygtige og faguddannede special elektrikere. Norh elektriker Nørrebro går meget op i personalepleje og i kundepleje. Norh elektriker Nørrebro forstår at om man skal være med  i den hårde konkurrence på markedet tæller elle medarbejder, opgaver og kunde lige så meget!

Norh elektriker Nørrebro Priser

Hvis du bestiller og får et elektrikertilbud af Norh elektriker Nørrebro. Så vil det ikke være nogen tvivl er om hvad du får udført og hvad det vil koste. Norh elektriker Nørrebro leverer altid kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser til tiden. Hvis du som en privatperson som bestiller en ydelse og vi aftaler en pris mundtligt så kan du altid regne med at prisen er inklusive moms. Og materialer og at det der efter ikke kommer noget ekstra på slag som du ikke har været bevist om. Hvis du ønsker at vi udarbejder et skriftligt tilbud fra Norh elektriker Nørrebro. Så gør vores elektriker gerne det gratis. Tænk på at et tilbud på f.eks en SMS også er et gældende fast tilbud. Hvis det skal gå hurtigt og dit problem er akut så ville det kunne være en god og effektiv løsning.

Jeg bestilte hjælp i en akut sag omkring 7 om morgenen en lørdag, en sød man tog røret og vejlede mig omkring min situation og gav mig mulighed til at tage stilling til nogle forskellige løsninger. Han prøvede ikke at sælge noget. Det var rart og jeg fik den bedste hjælp til en fair og god pris. Vil varmt anbefale Norh. Tak! /Tannaz, en Norh kunde.

Et stort spørgsmål; Findes det el arbejde jeg selv må gøre? Hvilket el arbejde jeg selv som privatperson udføre?

Svaret på dette spørgsmål er indviklet. Då en del opgaver kræver enligt dansk lov at de bliver udført af en autoriseret el installatør. Mens andre opgaver må du gerne selv udføre. Norh elektriker Nørrebro vil gerne prøve at give dig nogle retningslinjer på hvad du selv må udføre eller hvad du kommer at have brug for en elinstallatør til arbejdet. Hvid du kommer i tvivl anbefaler vi at du ringer til os på 22 22 28 68, og at ikke tage nogle chancer. Det er kan blive både farligt og dyrt. 

Inden du går i gang med el arbejde start altid med at afbryde strømmen i gruppetavlen i din bolig/lokal, før du går i gang med ”gør det selv” el arbejde. Norh elektriker Nørrebro vil advare for at det ikke er nok med at slukke strømmen på afbryderen i værelset.

Hvilket el arbejde må du selv udføre. Norh elektriker Nørrebro informerer;

Når strømmen er slukket og afbrudt, må du selv udføre følgende opgaver:

 • Udskifte alt man kan se før øjet det vil sige synlige og ikke tekniske dele. Vi taler om bland andet rammer, tænd & sluk knapper, som er synlige på dine afbrydere eller dine stikkontakter
 • Reparere el-apparater f.eks. skifte ud ledningen og skifte ud fatningen
 • Skifte ud indendørs afbrydere og stikkontakter, dog kun de uden jord – altså de skikontakter med 2 huller
 • Skifte ud afbrydere til lys dæmpere osv.
 • Opsætte og ned montere lyskilder & lamper

 Hvis strømmen svigter, Hvad kan du selv gøre? Norh elektriker Nørrebro prøver at vejlede

Hvis strømmen går eller svigter, er der mange forskellige ting, som du selv kan tjekke. Inden du kontakter os for hjælp eller din elforsyning. F.eks Har dine naboerne strøm? Og hvis de også har mistet sin strøm. Er der højst sandsynligt strømsvigt i et stort område. Er det lys udenfor i gade lygter f.eks.? Så er der absolut højst sandsynligt at strømmen er gået i hele område. I det tilfælde kan i ikke selv få fejlen hjulpet.

Hvis der mangler strøm i kun din bolig og i hele boligen, tror Norh elektriker Nørrebro at det sandsynligvis er fejlstrømsafbryderen som er slået fra.

 • Tjek derfor om relæet er slået fra.
 • Og hvis det viser at relæet er slået fra, prøv at slå det på igen. Bliver det ved med at slå fra igen, prøve at slukke for alle eksisterende gruppeafbrydere.
 • Prøv derefter at slå relæet til igen. Virker det ikke.
 • Slå derefter gruppeafbryderne & dine sikringer til igen prøv en ad gangen. Når relæet igen virker, har du fundet den gruppe med fejl på

Hvis der kun mangler strøm i en del af boligen? Er tilfældet at der kun mangler strøm i en del af boligen.
Så er der sandsynlig kun en sikring der er slået fra eller smeltet. Hvis smeltesikringer er fejlen gør følgende;

Norh elektriker Nørrebro om rettelse af Smeltesikringer;

 • Gå i gang med at slukke for alle dine afbrydere og stikkontakter i de dele af huset, der er blevet ramt.
 • Hvis det er nogle af stikkontakterne som kan slukkes, skal genstandene som sidder i tages ud af kontakten.
 • Skifte ud sikringen og tænd igen for gruppeafbryderen.
 • Hvis sikringen ikke springer, efter du har tændt, kan du tænde for afbrydere og stikkontakter igen – én af gangen.
 • Er tilfældet så at sikringen springer igen og igen, når du tænder for en bestemt genstand, har du i hvert fald med en stor sandsynlighed fundet fejen/fejlkilden. Det kan være så at brugsgenstanden er defekt.
Jeg fik rigtigt god hjælp af denne virksomhed. Anbefaler Norh til min familie og jeg vil også anbefale de her på Google. Norh vil kunne hjælpe men mange forskellige ting. Selv fik jeg hjælp men installation af hvidevarer og nye låse.// Jenny, en Norh kunde.

Norh elektriker Nørrebro, om hvordan du kan tjekke Automatiske sikringer

 • Prøve først med at slukke for alle dine afbrydere/stikkontakter i de dele af huset, der mangler strø.
 • Hvis det er nogle af stikkontakterne som ikke kan slukkes, skal genstandene som er kopplet i tages ud af kontakten.
 • Prøv nu at tænde for den automatsikring der er slået fra.
 • Hvis tilfældet er så at automatsikringen ikke slår fra igen, efter du har tændt, kan du tænde for afbrydere og stikkontakter igen n af gangen.
 • Hvis automatsikringen slår fra, når du tænder for en bestemt brugsgenstand, har du med stor sandsynlighed fundet fejlkilden. Brugsgenstanden kan være defekt.

På Norh elektriker Nørrebro håber at vores vejledninger har kunnet være behjælpelige. Strøm og el er en lang teknisk process som er næsten umulig at beskrive kortfattet. Då det findes mange forskellige måden at indhente elektricitet på. Du kan idag få el i Danmark gennem mange forskellige faktorer som f.eks. vand, kol, affald, naturgas og vind.

Hvis din strøm af nogen anledning skulle svigte, så har vi på Norh elektriker Nørrebro akut døgnservice og kan i de fleste til fællen rykke ud med desamme. Prisen på en udrykning varierer og det er tidspunkten på døgnet, om det er i weekenden eller f.eks. mandag kl 10.00 udrykningen skal ske. Og hvilket omfang opgaven har og hvor lang tid det tager. Kontakt Norh elektriker Nørrebro for at få et gratis og u forpligtigende tilbud. Norh elektriker Nørrebro håber på at vi kan være behjælpelige indenfor så kort tid som muligt. Hvis det sket et uheld.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68