For hurtig hjælp med el ring 22 22 28 68!

Elektriker Nørrebro

Norh din lokale elektriker Nørrebro

Elektriker Nørrebro er en del af sikkerhedsselskabet Norh, Norh består en rækkefølge af håndværker i København og i Trekantområdet, Jylland. Norh startede med en enkelte butik men har de sidste par år ekspanderet hurtig med flere og flere butikker. Elektriker Nørrebro er en seriøs virksomhed, som kun anvender de dygtigste faguddannede special elektrikere. Norh og elektriker Nørrebro går lige så meget op i personalepleje som i kundepleje, vi forstår, for at stikke ud i den hårde konkurrence på markedet tæller elle opgaver og kunde lige så meget!

Elektriker priser Nørrebro

Når du bestiller og får et elektrikertilbud af Norh og elektriker Nørrebro, så vil det ikke være nogen tvivl er om hvad du får udført og hvad det vil koste, vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Hvis du er en privatperson som bestiller en ydelse og vi aftaler en pris mundtligt så kan du altid regne med at det er inklusive moms. Og materialer. Hvis du ønsker at vi udarbejder et skriftligt tilbud, så gør vi gerne det, men tænk på at et tilbud på fx en sms også er et gældende tilbud. Hvis det skal gå hurtigt og dit problem er akut så vil det kunne være en god løsning.

Her er vi

Elektriker Nørrebro udgår fra Købmagergade, og har kontor samt værksted tæt på Nørreport station. Vi vil derfor sjælden være langt væk fra dig hvis du har brug for en elektriker på Nørrebro akut. Elektriker Nørrebro klarer oftest at komme rundt omkring hele Nørrebro på 20-35 minutter.

Norh elservice Nørrebro stræber efter at give dig;

  • Bedste Kvalitet.
  • Bedste service.
  • Bedste fleksibilitet.
  • Bedste priser efter kvalitet og ønsker.

Elektriker Nørrebro udfører alt indenfor el-arbejde, vi hjælper alle med kvalificerede el løsninger både private og til virksomheder. Hvis du har brug for en dygtig og engageret elektriker på Nørrebro, er vi kun et opkald væk, vi glædes os at høre fra dig og hjælpe dig med evt. spørgsmål på telefon. 22 22 28 68.

Et udvalg af det vi tilbyder;

– Elektriker Nørrebro, udfører boliginstallationer, el tjek, overvågning, tyverialarmer og installerer adgangskontrol. Du finder mere dyb information om de ydelser vi udfører på Nørrebro elservice her.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68