22 22 28 68 er Norh elektrikers telefonnummer.

Elektriker Middelfart

Elektriker Middelfart, speciale i sikring

Velkommen til din lokale elektriker Middelfart. Her tilbyder el installatør opgaver indenfor bolig installation, belysning, tyverialarmer samt overvågning. Vores kunder består af både privat og erhverv. Fordelen med at bruge vores tjenester er at hvis det skulle opstå noget akut så vil vi ikke være langt væk fra dig. Vi har nemlig døgnvagt og den er åbent i hele døgnet alle dage i ugen også selve nytårsaften.

Hvis du bestiller en el opgave vil du kunne forvente den bedste service fra vores side. Norh elektriker Middelfart. Er fra grunden  af opbygget med værdier indenfor kundetilfredshed, og har vokset på grund af bland andet ros fra kunder online og lokalt. Du vil derfor kunne sætte din lid hos os når du har brug for en elektriker i Middelfart.

Kontakt Norh på telefon 22 22 28 68, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål. 

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68