Brug for nye el installationer ring 22 22 28 68.

Elektriker Kolding

Din lokale elektriker Kolding

Har du brug for en dygtig elektriker til at installere en stik kontakt? Eller har du et behov for at gennem se din sikkerhed og dine muligheder for at installere overvågningskamera? Så er hjælpen ikke langt væk fra dig. Vi vil med glæde hjælpe dig med det du har brug for indenfor el installation og sikkerhed. Elektriker Kolding henvender sig til både privat og erhverv, og udfører både små og store el- installationer. Vi har også en vagttelefon med døgnvagt og vi vil kunne hjælpe dig hurtigt hvis du fx får problemer med din strøm eller hvis din vaskemaskine pludseligt stopper med at køre.

Speciale i sikring, tyverialarmer og overvågningskamera

Elektriker Middelfart henvender sig mest til kunder der har brug for at installere sikkerhed til sine lokaler eller til sit hjem. Vi har også en sikkerheds tekniker som kan hjælpe dig med vejledning indenfor evnet. Hvis du ikke ved hvad der er bedst i din situation. Så finder vi den bedste løsning sammen. Vi skæddersyr nemlig løsninger for alle. Uanset om du har et hus du vil have sikret eller om det er nogle specifikke lokaler der skal overvåger eller beskyttes med alarmer.

Alle vores elektriker i Kolding er uddannende elektriker, og vi arbejder efter samme målsætning, den højeste kundetilfredshed. Vi går ikke før at du er tilfreds og vi har garanti på det arbejde som vi udfører. Hvis du har brug for en elektriker i Kolding så kontakt Norh på telefon 22 22 28 68, vi har altid en dygtig elektriker ved rører til at svare på eventuelle spørgsmål.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68