Norh elektriker og elservice er en landsdækkende elektriker firma som I dag består af mange afdelinger/værksteder spredt over hele Danmark, men mest i Stor København. Norh elektriker har vi mange forskellige kompetencer i elektriker faget er generelt meget dybt og bredt, og kræver mange kurser, vi på Norh elektriker har specialiseret os indenfor sikkerhed, der ibland overvågning og alarmsystemer, her er vi altid med på beatet med de seneste trender, uddannelser og ekspertise. Norh har også en ansat installatør der kender alle forpligtelser i forhold til love og regler indenfor bland andet overvågning. Norh elektriker København kører på Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Valby m.fl.

Elektriker København

 +45 22 22 28 68

 

Søger du efter nogen af Norhs andre ydelser i København? Klik her; AutolåsesmedLåsesmed – Vagt

Norh Elektriker København K, en elektriker i København og omegn.

Norh elektriker har sit hovedkontor midt i København K centrum i Pælegade. Så vi er lokal i hele København. En stor del af vores elektriker team bor rundt omkring i København så når det drejer sig om at være hurtigt ude på en akut opgave så er vi allerede lige rundt om hjørnet. Og vores biler er udrustet med det meste af materialer for at klare et vagt udkald. Det gælder både vores alarm specialist, overvågningsspecialist, el installatør og elektrikere.

København har været det første spadestik for vores forretning så det er ikke uden grund at vores elektriker kører så godt i København. Der hvor vi har langt den største del af vores kunder, det gælder både privat og erhverv. Norh elservice & elektriker København Ker glade for at være en del af storbyens erhvervsliv. Da her er masser af udfordringer på de gamle bygninger, som skal have en ekstra kærlig hånd ved projekter.
Også det menneskelige aspekt gør arbejdet spænende. Vi vil gerne møde vores kunder personligt med en glimt i øjet. Samtidigt som udfører vores arbejde professionelt.

Hade brug for en elektriker til installation af vaskemaskine og tørtumler. Jeg først tænkt at førsøge selv, men tænkte nok det var bedst at bruge en elektriker alligevel. Så ringde Norh elektriker København og samme dag kunne de komme ud. Hurtigt hjælp, fair pris og sød service! //Jenny, en Norh kunde

Norh elservice & elektriker København  mission og værdier

For Norh elservice & elektriker København K er det som vægter allermest ved opgaver at kunne fuldføre et godt stykke arbejde som du, kunden. Er tilfreds med. Det gælder hele vejen fra første kontakt til opgaven er fuldført. Vi ved at når vi afslutter en opgave så er alle tilfredse.
For vores elektriker København K er en tilfreds kunde det bedste vi kan opnå. Norh elektriker går også op i faste værdier som vi tror meget på i forhold til godt arbejdsmiljø og kundekontakt.

Vi ønsker at drive Norh elektriker København K gennem medarbejder der er glade og stolte overfor sit arbejde og har lysten fra hjertet af. At give dig den bedste og ærligste service på markedet indenfor elektrikerbranchen. Vores personale og ansatte i virksomheden skal successiv t udvikles i takt med tidens krav og derfor årligt få de seneste efter -kurser der tilbydes indenfor sikkerheds branchen.

Kontakt elektriker København K for mere information

Norh elektriker København K tilbyder alle former for elektriker ydelser i hele København og omegn.Vi står klar ved telefonen 24 timer i døgnet på 22 22 28 68 og hjælper gerne med spørgsmål. Vi har styr på alt fra gamle installationer til ny moderne bolig installationer og netværks opsætninger.

“Dygtige elektriker som kom med god vejledning i forhold til at installere nyt alarmsystem med. Vi var tre nabo der valgte er sk. Næralarm. Tider og arbejde blev proffisionellt lavet som aftalt. Jeg vil derfor gerne anbefale Norh elektriker i København.” // Haakon, en Norh kunde

Elektriker København gratis råd til el sikkerhed i hjemmet

Udover at bruge en elektriker på en installation af f.eks. hårde hvidevarer som en sikkerhed, findes det adskillige andre ting du selv kan gøre og tage stilling til i forhold til el sikkerhed i dit hjem. Vores elektriker København K bedste råd;

  • Pas på din computere, Bærbare computere kan udgøre en brandrisiko hvis du du bruger den fokert f.eks. bør du derfor ikke sidde med en tændt computer i skødet, du skal nemligen undgå at blokere ventilationsåbningerne. Brug kun computeren på en hård, plan overflade. Efterlad den f.eks ikke tændt i sofaen eller et andet sted der ventilatioenen bliver blokeret. Og sørg også for, at luftstrømmen ikke bliver blokeret af en anden hård overflade, for eksempel en printer, eller af puder eller papir.
  • Tjek dine elapparater, husk at tjekke dine elapparater jævnligt, så begyndende skader og fejl som f.eks. en sprække i nærheden af  elstikket ikke bliver alvorlige og giver risiko for en brand. Elapparater  som bliver slidte og kan udgøre en risiko for brand og brandskader.
  •  Læs og følg brugsvejledningen på dine produkter, Det er vigtigt, at du læser brugsvejledningen og følger anvisninger som står. Tit bliver brugsvejledningen glemt efter installation, eller første gang man bruger det nye produkt, men vejledningen er mange ganger vigtig og indeholder de sikkerhedsmæssige råd, som du bør følge for at være sikker. En brugsvejledning omkring sikkerhed bør være på dansk.
  •  Det findes også nogle andre ting som du burde være opmærksom i forbindelse i brug af elektriske apparater. Så som at ledningen skal være hel og ubeskadiget, og stikproppen skal passe i stikkontakten. Strømforsyningen til produktet skal kunne komme af med  sin varme, der skal være installeret en type af fejlstrømsafbryder i din installation. Nogle producenter kræver, at husets fejlstrømsafbryder skal være en RCD type A. Som er den seneste teknologi inden for fejlstrøms -afbrydere. Hvis du er usikker, bør du kontakte den lokale el installatør for at få et eftersyn af din installation, det hjælper vi på Norh elservice & elektriker København gerne med.
  • Brug ikke for mange watt på en og samme stikkontakt, hvis det er en meget gammel model. Der er nemlig rigtig mange el-forbrugende apparater i boligen i dag. Og intet tyder på, at den tendens vender. Men sådan har det ikke altid været. Det er derfor mange ældre boliger ikke hvar stikkontakter til dagens behov. Det er et problem som ofte løses med sk.  flerstik dåser. Det kan fungere. Blot må og bør der ikke tilsluttes elapparater med et forbrug i alt på mere end 2.300 watt til samme stikkontakt. Din sikkerhed kan komme i spil hvis forbruget er højere. Overbelaster du stikkontakten med kortslutningsrisiko og brandfare til følge.

Husk at teste din elvstrømafbryder Norh el service & elektriker København K anbefalet at det gøres mindst en gang om året

Vidste du at din fejlstrømsafbryderen kan redde dig selv og hele din familie´s liv. Fejlstrømafbryderen  er den nødbrems i dit hjem. Som sørger for at afbryde strømmen. Hvis der opstår en fejl i et elapparat eller i en elinstallation. fejlstrømsafbryderen beskytter mod livsfarligt stød. Dog har en fejlstrømsafbryder brug for at blive slået af og på og bevæget. Hvis man vil være sikker på, at den virker. Det er meget vigtigt at jævnligt teste, at den virker som den skal. En god huskeregel er at teste den en gang om året. F.eks. at man beslutter sig for et dato og skriver op det i sin kalender. Når du tester så afbryder du strømmen kortvarigt.  Fejlstrømafbryderen sidder i din eltavle.

Du tester den enkelt ved at trykke på prøveknappen. Den er ofte mærket med bogstavet ”T” som i test. Du skal kontakte en autoriseret elinstallatørvirksomhed, hvis den ikke slår fra første gang, du trykker på knappen. Hvis du har spørgsermål svarer vores elektriker København gerne på dem. Hvis din afbryder er meget gammel, mere end 10 år, er det en god idé at få den tjekket af en elektriker. Til info; loven idag siger, at fejlstrømsafbrydere er obligatoriske i alle boliger opført efter 1 april 1975. I boliger opført før denne dato er der ikke noget krav om en fejlstrømsafbryder. Dog skal der installeres en fejlstrømsafbryder. Når der foretages en udvidelse af den eksisterende el-installation med mere end to stikkontakter og ved opsætning af køleskab eller fryseskab.

El sikkerhed og børn, elektriker København K anbefaler;

El og mindre børn

Sikkerhed, bekvemmelig & bekvemlighed er det vigtigste,  især hvis du har små børn. En velovervejet el-installation kan gøre hverdagen nemmere og samtidig gøre den mere sikker, når der er små børn i huset. Tryghed og sikkerhed betyder alverden især når der er børn i huset , og derfor er de fleste stikkontakter  på markedet pillesikret og de synes Norh elservice & elektriker København at alle burde være.

Pillesikrede stikkontakter indeholder en mekanisk anordning, der gør det umuligt for et barn at stikke et finger eller en tå ind i et af hullerne og få strøm i sig. Norhs elektriker København K anbefaler at man udskifter gamle, løse  stilkontaktet til nye pille sikret slags. Hvis du ønsker et bedre overblik eller er at få svar på hvordan det ser ud med sikkerheden i dit hjem i forhold til små børn, så  kan du bestille en el- tjek hos os på Norh el service & elektriker København til et mindre gebyr.

Hvofor skal du vælge Norh elservice & elektriker København?

Den findes mange elektriker i København. Hvis du vil have en ærlig, hurtig og effektiv service som udfører elektriker København K opgaver til er fair pris. Så vil vi på Norh el service & elektriker København, yde vores bedste for at tilfredsstille dine ønskninger omkring dit seneste el projekt. Uanset om du er usikker på din el sikkerhed, ønsker nye stikkontakter eller nye el installationer. Så vil vores elektriker København K  altid være behjælpelige.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other