Kontakt os nemmest på 22 22 28 68 hvis du har brug for en elektriker.

Elektriker København

Søger du efter nogen af Norhs andre ydelser i København? Klik her; AutolåsesmedLåsesmed – Vagt

Elektriker i København og omegn.

Norh elektriker har sit hovedkontor midt i København centrum i Pælegade. Så vi er lokal i hele København. En stor del af vores elektriker team bor rundt omkring i København så når det drejer sig om at være hurtigt ude på en akut opgave så er vi allerede lige rundt om hjørnet. Og vores biler er udrustet med det meste af materialer for at klare et vagt udkald. Det gælder både vores alarm specialist, overvågningsspecialist, el installatør og elektrikere.

København har været det første spadestik for vores forretning så det er ikke uden grund at vores elektriker kører så godt i København. Der hvor vi har langt den største del af vores kunder, det gælder både privat og erhverv, vi er glade for at være en del af Københavns erhvervsliv. Da her er masser af udfordringer på de gamle bygninger, som skal have en ekstra kærlig hånd ved projekter.
Også det menneskelige aspekt gør arbejdet spænende. Vi vil gerne møde vores kunder personligt med en glimt i øjet. Samtidigt som udfører vores arbejde professionelt.

Vores mission og værdier.

For Norh elektriker er det som vægter allermest ved opgaver at kunne fuldføre et godt stykke arbejde som du, kunden. Er tilfreds med. Det gælder hele vejen fra første kontakt til opgaven er fuldført. Vi ved at når vi afslutter en opgave så er alle tilfredse.
For os er en tilfreds kunde det bedste vi kan opnå. Norh elektriker går også op i faste værdier som vi tror meget på i forhold til godt arbejdsmiljø og kundekontakt.

Vi ønsker at drive Norh gennem medarbejder der er glade og stolte overfor sit arbejde og har lysten fra hjertet af. At give dig den bedste og ærligste service på markedet indenfor elektrikerbranchen. Vores personale og ansatte i virksomheden skal successiv t udvikles i takt med tidens krav og derfor årligt få de seneste efter -kurser der tilbydes indenfor sikkerheds branchen.

Kontakt elektriker København for mere information.

Norh elektriker København tilbyder alle former for elektriker ydelser i hele København og omegn.Vi står klar ved telefonen 24 timer i døgnet på 22 22 28 68 og hjælper gerne med spørgsmål. Vi har styr på alt fra gamle installationer til ny moderne bolig installationer og netværks opsætninger.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68