Kom i kontakt med en dygtig elektriker på 22 22 28 68!

Elektriker Frederiksberg

Lokalt elektriker Frederiksberg

Hos Norhs elektriker Frederiksberg udfører vi de fleste el-installationer på markedet. Elektriker Frederiksberg lave installationer på både nybyggeri, ombygning og tilbygning samt renovering og vedligeholdelse for alle typer af kunder. Heriblandt offentlige institutioner, virksomheder og private hjem. Alle elektriker i Frederiksberg er højt uddannede indenfor faget. Og med uddannelse i forskellige retningen indenfor el. Der af består elservice Frederiksberg af et professionelt og dygtigt team som kompletterer hinanden meget godt.

Vi har derfor er bredt udbud af tjenester;

  • Installerer husinstallationer.
  • renoverer gamle el-installationer.
  • Installerer ekstra stikkontakter.
  • Laver nye køkkeninstallationer.
  • Installerer alle varianter af belysning også LED spots og lys.
  • Installerer tyverialarm og overvågningskameraer.
  • Udfører hvidevareservice.

Hos Norh elservice Frederiksberg går vores ansatte elektriker meget op i kundetilfredshed. Og vi fører derfor tætte dialoger med vores kunder. Hvilket er stærkt medvirkende til, at vi kan levere resultater som gør vores kunder tilfreds. Vi indleder alle vores opgaves med en samtale, som har til formål at finde ud jeres ønsker og forventninger, samt klarlægge jeres særlige behov. Således kan vi finde den helt rigtige løsning for jer og udføre er stykke arbejde i vil være tilfreds og glade for.

Elektriker Frederiksberg, har du spørgsmål til os?

Du er altid velkommen til at ringe elektriker Frederiksberg på telefon 22 22 28 68. Også hvis du har brug for en elektriker i Frederiksberg området akut, vi kører nemlig på vagttelefon 24/7 eller hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud av vores elektriker Frederiksberg på lige netop den opgave, du ønsker udført.

Norh elservice udfører mange ydelser indenfor el arbejde. Og hvis du er ude efter at læse noget mere så kan du måske finde de informationer som du søger på vores elektriker side her. 
Norh er ikke kun en elektriker virksomhed uden en sikkerheds virksomhed der arbejder hovedsaglig med sikkerheds installationer så som alarmsystemer og overvågningskamera og låsesmed. Du finder alle vores ydelser på vores forside.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68