Kom i kontakt med en dygtig elektriker på 22 22 28 68!

Elektriker Frederiksberg

Elektriker Frederiksberg, akut el service;

 +45 22 22 28 68

Norh elektriker Frederiksberg, en lokal elektriker Frederiksberg

Norh elektriker Frederiksberg udfører de fleste el-installationer på markedet. Norh elektriker Frederiksberg lave installationer på både nybyggeri, ombygning og tilbygning samt renovering og vedligeholdelse for alle typer af kunder. Heriblandt offentlige institutioner, virksomheder og private hjem. Alle elektriker Frederiksberg er højt uddannede indenfor faget. Og med uddannelse i forskellige retningen indenfor el. Der derfor Norh elektriker Frederiksberg består af et professionelt og dygtigt team som kompletterer hinanden bredt og meget godt.

“Kan kun anbefale dette firma, opgaverne bliver lavet til tiden med kvalitet, god service og opfølgning. Meget professionelt og vi er glade for godt samarbejde. // Poul, en samarbejdspartner til Norh el service & elektriker Frederiksberg”

Vi har et bredt udbud af tjenester, på Norh elektriker Frederiksberg;

  • Fejlfinding – Norh elektriker Frederiksberg har meget erfaring med  fejlfinding og fejlsøgning af forskellige installationer af el i alle typer af bygninger. Har du brug for en fejlfinding til dine lokaler  eller til det hjem. Så er vi behjælpelige. El fejlsøgning udføres efter et udkørselgebyr og den tid vi bruger på opgaven. Hvis fejlen er svær at finde og ikke er fundet inde for en nogenlunde kort tid. ca. 1-3 timer. Skal der tages stilling til hvad der så videre skal gøres. El fejl kan nogle gange være noget værre og iblandt  skal det en nye montører som har en anden erfaring på sagen. En fejlfinding er oftest det man går igang som det første når det har opstået noget akut fejl med el.
  • Overvågning – Norh elektriker Frederiksberg installerer overvågning til privat & erhverv. Har du eller din forretning et interesse over overvågning og at forbedre sikkerheden i boligen eller i virksomhedens lokaler og arealer? Måske har du selv været uheldig og prøvet et nederen indbrud. Eller har måske din nabo været ramt,  uanset hvad grunden er så hjælper vi dig med at skræddersy en holdbar overvågningskamera løsning. Og Norh elektriker Frederiksberg gør det til en konkurrencedygtig pris. Vi udarbejder altid tilbud gratis til både privat og erhverv. Priserne på overvågnings systemer varierer oftest meget og det  er sjældent at prisen på ovenvågringkameran og  kvalitet ikke hænger sammen. Det er op til dig at vurdere hvilket kvalitet du kan nøjes med i forhold til din sikkerhed & budget.
  • Tyverialarmer – Norh elektriker Frederiksberg vil gerne anbefale denne sikkerheds løsning då den er rigtigt god for både privat og erhvervs brug. Et alarmsystem er ofte en effektiv løsning når det kommer til at holde indbruds tyverne væk. Det findes undersøgelser der viser sig at ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud hvis du har et alarmsystem koplet til dit hjem. Hvis du bestiller et tyverialarm hos os på Norh  elektriker Frederiksberg vi skræddersyr en løsning til dig der du vil have det installeret. Det går vi så at vi er helt sikre på at du får den rigtige løsning til den billigste pris, det findes ingen lokale i Danmark som er ens og vi ved at tyvene kommer ind på en ny måde, hver gang. Norh elektriker Frederiksberg tager et kig på helheden ude hos dig så vi kan give dig den bedste vejledning og alternative løsning til en god pris. Siden 2018  har Danmark for at hjælpe danskerne til at have råd at forebedre sin sikkerhed nemlig udarbejdet et tilskud, nemlig ny kan du også som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på hele installationen af alarmsystemet.
  • Elektronisk adgangskontrol –  Mangler du en god overblik og  kontrol over hvem der har adgang til dine/din boliger/bolig eller til dine virksomheders lokaler. Så er elektronisk adgangskontrol en rigtigt god løsning Norh el service & elektriker Amager installerer elektronisk adgangskontrol til dit hjem eller f.eks. til din butiks lokaler så at du kan sikre dig et godt overblik over hvem der har adgang. For private hjem kan adgangskontrol nemlig også være en god mulighed, her bruger vi mindre systemer som er ”plug and play”. Du få så et  en chip udleveret, som så er sætter en klassik nøgle. Du bestiller bare selv så mange chip du har brug for og vi kan nemt lave flere fremover hvis det ønskes.
  • Norh el service & elektriker Frederiksberg El installatør– En el installatør er en elektriker med en større og længere uddannelse, det vil sige at en el installatør er en videre uddannet elektriker det må gøre flere ting.  Norh el service & elektriker Frederiksberg leverer ikke kun service til tiden, men  også kvalitet til tiden, det gør også vores el installatør. I travle perioder er dog vores el installatør fuldt booket, det vil derfor ikke altid  være en mulighed for os at at tage i mod nye kunder samme dag, men med et par dage eller op til en uges varsel vil vi oftest kunne klare. Det er vigtigt at du kontakter os i så god tid som muligt, hvis du har brug for Norh elektriker Frederiksberg el installatør services.
  • El tjek –Når du køber en villa, så er det altid lovpligtig at det bliver lavet et el tjek ved ejerskifte. Nogle gange skal det  gå hurtigt at få en el tjek lavet og Norh el service & elektriker Frederiksberg vil kunne klare dette hurtigt, da vi også har døgnservice, vi mange gange kunne rykke ud samme dag eller dagen efter, tøv ikke med at kontakte vores elektriker.
    Når du køber en lejlighed er det ikke samme lovkrav at det bliver lavet en gennemgang ved ejerskifte. Det kan dog alligevel være er rigtigt god idé at du får en elektriker med på at hjælpe dig med et kontrol over el installationerne. Især hvis det er en gammel bygning det kan nemlig spare dig mange kroner i fremtiden. Da de kan være fejlagtigt lavede el installationer, som det er lovkrav på at skifte ud, og det vil kunne ende ud i en meget dyr historie.
  • Installation af hårde hvidevarer – Norh el service & elektriker Frederiksberg installerer dine hårde hvidevarer. Det bliver udført af en professionel elektriker. Derfor er du garanteret at den er udført efter gældende regler. Samtidigt er du sikker på at din forsikringen dækker. Hvis uheldet er ude.

 

Norh elektriker Frederiksberg, Danmarks mest anbefalede elektriker

Hos Norh elektriker Frederiksberg går vores ansatte elektriker meget op i kundetilfredshed. Og vi fører derfor tætte dialoger med vores kunder. Hvilket er stærkt medvirkende til, at vi kan levere resultater som gør vores kunder tilfreds. Norh elektriker Frederiksberg indleder alle vores opgaves med en samtale. Som har til formål at finde ud jeres ønsker og forventninger, samt klarlægge jeres særlige behov. Således kan vi finde den helt rigtige løsning for jer og udføre er stykke arbejde i vil være tilfreds og glade for.

“Har benyttet Norh til flere opgaver. Både privat og igennem min virksomhed.
Norh har et professionelt team som alle yder super service! Tak!!! Jeg kan varmt anbefale Norh uanset om du skal bygge om derhjemme eller hvis det er større projekter.
Fornuftige priser. Holder altid det de lover og god kvalitet ! // Sonya en Norh kunde”

Sådan sikrer du dig ubehagelige overraskelser ved køb af ejendom elektriker Frederiksberg informerer

Når det kommer til el er det nærmest umuligt at sikre sig 100%. Det kan mange ganger være rigtigt svært at opdage skjulte fejl og mangler. Dog er det smart at få tjekket installationerne igennem i forbindelse med køb og salg. For at sikre både dig som køber eller sælger. Hvis man får lavet en El- tjek vil man opdage de fleste fejl og mangler.

Som sælger af en ejendom ønsker at sikre sig mod fremtidige erstatningskrav i forbindelse med bygningens el installationer. Kan man lave en ansvars fraskrivelse for skjulte mangler i købsaftalen. Hvis køber vil acceptere.
Hvis du ønsker en gennemgang af din nye bolig. Eller en gennemgang inden et salg kontakt vores elektriker Frederiksberg, så vil vi være behjælpelige.

Gamle installationer er dog ikke altid ulovlige trods at el installationerne er ulovlige efter nutidens krav.  Derfor kan ikke køber rette krav mod sælger på grund av “ulovlige” installationer. Så er tilfældet, når der er tale om gamle el installationer, som var lovlige den gang de blev lavet. Men som efter nutidens krav faktisk er ulovlige. Spørg vores elektriker Frederiksberg hvis du ønsker at vide mere omkring de her regler.

Elektriker Frederiksberg, ønsker du at komme i kontrakt med os?

Du er altid velkommen til at ringe elektriker Frederiksberg på telefon 22 22 28 68. Også hvis du har brug for en elektriker Frederiksberg i området akut. Vi kører nemlig på vagttelefon 24/7 eller hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud av vores elektriker Frederiksberg på lige netop den opgave, du ønsker udført.

Norh elektriker Frederiksberg udfører mange ydelser indenfor el arbejde. Og hvis du er ude efter at læse noget mere så kan du måske finde de informationer som du søger på vores elektriker side her. 
Norh er ikke kun en elektriker virksomhed uden en sikkerheds virksomhed. Norh arbejder hovedsaglig med sikkerheds installationer så som alarmsystemer og overvågningskamera og låsesmed. Du finder alle vores ydelser på vores forside.

 

Elektriker Frederiksberg, en elektriker i Frederiksberg med speciale i overvågning samt alarmsystemer.

Norh elektriker Frederiksberg udfører selvfølgelig alt indenfor el og elektriske boliginstallationer. Dog er Norh i grund og bund et sikkerheds selskab. Norh elektriker Frederiksberg er specialiserede indenfor overvågning og alarmsystemer. Hvis i bruger Norh elektriker Frederiksberg indenfor sikring og installation af diverse overvågning og alarmer så vil i kunne forvente en meget præcist, hurtig og effektiv service. Då det vi arbejder med denne type af el til dagligt. Norh elektriker Frederiksberg har også et tæt samarbejde med en el installatør. Så hvis det skal laves helt om på el f.eks. det skal skiftes en el tavle ud. Så er det en opgave vi også tager os an.

Elektriker Frederiksberg
Elektriker Frederiksberg møder op ved dig når du har brug for en elektriker Frederiksberg. Uanset om det er akut eller om vi har aftalt tid.

Norh elektriker Frederiksberg har en ansat tømrer og maler.

Hvis du bruger Norh elektriker Frederiksberg så vil de ikke tage langt at få opgaven lavet fra start til slut. Norh elektriker Frederiksberg har nemlig en ansat tømrer og en maler på teamet. Kun for at gøre den sidste finish perfekt. Efter en af vores elektrikere været ude. Mange gange når det skal lægges om el og trækkes kabler så vælger man at pakke de ind i væggen. Man fræser et hul der man siden placerer kablerne. I og  med at vi har en ansat der kun arbejder med af gøre det pænt igen efter et el arbejde. Så behøver du ikke vente på at et andet firma skal få tid øver til at afslutte vores opgave. Det synes vi på Norh elektriker Frederiksberg er god kundeservice. Det er oftest ikke nogen der har lyst til at have f.eks et åbent hul i væggen en længere stykke tid derhjemme.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68