Kontakt Norh elektriker på 22 22 28 68.

Elektriker Fredericia

Elektriker Fredericia, din lokale sikkerhedstennikker 

Fredericia er en større by i Danmark og er en del af trekantområdet, selvfølgelig vil Norh også tilbyde alle Fredericias indbyggere samme service indenfor sikkerhed og el installation, for både privat og erhverv. Elektriker Fredericia har vi døgnvagt og vi vil kunne hjælpe dig indenfor 30 minutter. Hvis fx hvis din strøm er gået. Vi tilbyder også døgnservice i udkanterne af Fredericia .Det ville bare tage den ekstra tid at møde op hos dig som køreturen kræver. Vi kør ellers direkte efter du har ringet til os og bestilt et vagtudkald.

Fredericia er på 28. plads i antal indbrudt  i Danmark.

Bolius har udarbejdet en statistik. Der man kigget på antallet af indbrud per indbygger på landsplan, og placerer Fredericia på en 28. plads. Det har været 90 gange indbrudt i ejendom i Fredericia, de første af årets tre måneder, og 66 gange lykkedes det for tyverne at få det, de var ude efter.  Det har dog været et lille fald. I forhold til første halv år i 2015, Fredericia placerer sig dog stadigt øverst når man ser på antallet af  ejendoms-forbrydelser/indbrudt per indbygger.

Vi på Norh er behjælpelige med at sikre vores kunder mod indbrudt. og den bedste måden at gøre det på er at førebygge, det vil sige gøre det sværere for den potentielle tyv at komme ind og lykkes. Vores låsesmed og elektriker i Fredericia udarbejder for alle  kunder i Fredericia og omegn en gratis sikkerheds tjek, og gir dig et gratis uforpligtende tilbud, på hvad der kan forbedre dine muligheder indenfor sikkerhed. Herefter er det dig der bestemmer hvad der skal gøres.

Udover sikkerheds installationer som tyverialarmer samt overvågning. Udfører elektrikerne i Fredericia langt de fleste boliginstallationer, belysning -arbejde, vi udfører også el arbejde ved ombygning og renovering. Installerer og udarbejder diverse el løsninger samt udarbejdning af andre tilbud indenfor el, efter dine ønsker.

Hvis du vil høre mere eller har brug for en elektriker akut. Ring os på 22 22 28 68. Eller vil du læse mere om Norh.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other