Elektriker døgnvagt

En elektriker døgnvagt nær dig

Vores elektriker og installatør har vagttelefonen på sig 24 timer i døgnet og alle dage i ugen, også helligdage, jul og nytårsaften. Det har vi fordi at problemer sjældent kommer passende og i almindelige, arbejds dagtimer. Vi kommer vores faste kunders ønske om døgnvagt ”til gode”.

Din sikkerhed er vores ansvar.

Problemet kan være et indbrud har udløst en alarm eller strømmen er gået efter hård vind og regn. Eller sikringen simpelthen bliver ved med at springe efter i har hængt de nyindkøbte lamper op i spisestuen. Norh elektriker døgnvagt rykker ud på hele Sjælland, det gør vi nemt fra vores afdelinger spredt rundt omkring for at dække landet bedst muligt. Vi har også ny opstartede afdelinger i trekantområdet i Jylland, hvor vi har elektriker døgnvagt.

Hvordan kommer du i kontakt?

Når du søger en elektriker døgnvagt så fortæller det os at du har et problem uden for normal åbningstid. Og problemet er stort nok til at det ikke kan vente til næste normale åbnings dag. Det kan for nogle være at strømmen er gået til hele sit hjem. Men for andre kan det betyde at en maskine i en produktion står stille og ikke kan producere et produkt. Du ringer til vores hovednummer som er et døgnvagtnummer og du vil blive stillet videre til en elektriker som omgående kan komme og hjælpe hos dig.

Hvem er elektrikeren som kommer midt i natten?

Vores elektriker som rykker ud om natten er en uddannet elektriker med mange års erfaring inden for el installationer og fejlsøgning. Elektrikeren har speciale og ekstra uddannelse i et eller flere felter som alarm, brand eller overvågning, elektrikeren på døgnvagt finder nemt frem til problemet ved at gå systematisk frem.

Privat eller erhverv.

Hvis du ringer fra dit hjem eller du ringer fra din virksomhed så er det stadig det samme døgnvagtnummer du skal ringe på for at få fat i os; 22 22 28 68.

Betaling.

De små opgaver som vi afslutter hurtigt ved besøget, kan vi klare med Mobilepay. Men er det lidt større problemer som kræver mere end et besøg på de skæve tider, der laver vi en aftale om udførslen af arbejdet og betaling før eller efter arbejdet begynder eller er udført. Ved større arbejdsopgaver modtager vi halvdelen af betalingen ved arbejds start og resten af halvdelen ved arbejdets afslutning. På den måde sikre vi at ingen af parterne bliver ”snydt”

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other