RIng Norh på 22 22 28 68 for hurtig betjening.

Elektriker Amager

Din lokale elektriker Amager

Norh elektriker Amager er en del af sikkerheds selskabet Norh. Norh er et selskab som stræber efter at sætte dig, vores kunder som første prioritet altid! Vi går meget op i at holde alle vores aftaler med tider og priser. Andet er ikke godt nok for os, samme tankegang florere i vores elektriker Amager. At holde et høj service niveau og at gå op i kvaliteten af vores arbejde plejer så godt som altid at lede til glade kunder. Og det gir i sin tur glade medarbejder, dvs. os som arbejder for elektriker Amager.

Det betyder også at vi ansatte på elektriker Amager er meget opmærksomme på detaljer og det færdige resultat. En hurtig løsning som ikke er den bedste løsning er ikke en fordel for dig eller for os som elektriker Amager.

Hvordan arbejder vores elservice Amager?

Omkring vores arbejdstilgang, tænker vi lidt, hvorfor kun gøre det godt når man kan gøre der super godt!? På den måde opretholder vi vores stolthed for vores arbejde som elektriker ansat i elektriker Amager. Elservice Amager kundekreds befinder sig oftest lokalt på Amager og vores kunder er alt fra privat- og erhvervskunder til boligselskaber og institutioner. Vi kan i de langt fleste tilfælde tilfredsstille deres behov af en elektriker på Amager. Og deres ønsker med hensyn til el installationer og service, som opfyldes via elektriker Amager, med mange års erfaringer, dygtige og højt uddannede elektriker.

Døgnvagt el service Amager

Vi kan klare de fleste elektrikeropgaver. Ingen opgave er for lille eller for stor for elektrikerne på Amager, vi har også døgnvagt 24/7. Hvis strømmen går midt om natten eller en tidlig morgen, så er en dygtig og servicemindede og veluddannet medarbejdere kun et udkald og ikke oftest mange minutter væk. I kan få kontakt med elektriker Amager på telefon 22 22 28 68.

I kan læse mere om hvilke ydelser vi udfører her; Elektriker

N

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68