RIng Norh på 22 22 28 68 for hurtig betjening.

Elektriker Amager

Elektriker Amager, akut el service;

 +45 22 22 28 68

Norh el service & elektriker Amager, din lokale elektriker Amager

Norh elservice & elektriker Amager er en del af sikkerheds selskabet Norh. Norh er et selskab som stræber efter at sætte dig og vores kunder som første prioritet altid! Vi går meget op i at holde alle vores aftaler med tider og priser. Andet er ikke godt nok for os. Samme tankegang florere i vores elektriker Amager. At holde et høj service niveau og at gå op i kvaliteten af vores arbejde plejer så godt som altid at lede til glade kunder. 

Det betyder også at vi ansatte på elektriker Amager er meget opmærksomme på detaljer og det færdige resultat. En hurtig løsning som ikke er den bedste løsning er ikke en fordel for dig eller for os som elektriker Amager.

Har lige haft en af jeres virkelig rare medarbejdere til at sætte lys op et stikkontakt på vores badeværelse. Fik arbejdet lavet 2 dage efter jeg ringet og alt gik som aftalt. Godt håndværk. Er yderst tilfreds, tusind tak // Sara, en Norh kunde

Hvordan arbejder vi på elektriker Amager?

Omkring vores arbejdstilgang, tænker vi sådan, hvorfor kun gøre det godt når man kan gøre der super godt!? På den måde opretholder vi vores stolthed for vores arbejde som elektriker ansat i elektriker Amager. Norh el service & elektriker Amager kundekreds befinder sig oftest lokalt på Amager og vores kunder er alt fra privat- og erhvervskunder til boligselskaber og institutioner. Vi kan i de langt fleste tilfælde tilfredsstille deres behov af en elektriker på Amager. Og deres ønsker med hensyn til el installationer og service, som opfyldes via elektriker Amager. Med mange års erfaringer, dygtige og højt uddannede elektriker.

Hvad må du uden autorisation? Elektriker Amager giver dig nogle svar

 • Du må fx. gerne installere vaskemaskine og tørretumler med stikprop. Men Norh el service & elektriker Amager er behjælpelige hvis i ønsker at det skal være nemt.
 • Skifte en afbryder. Både virksomheder uden autorisation og private må gerne udskifte en afbryder i en exitserende installation.
 • Installere vandbaseret gulværme. Men er det tale om “el gulværme” kræves det at installationen laves af en elinstallatør.
 • Trække ledninger. Både privatpersoner og virksomheder uden autorisation må trække ledninger fra stikkontakter eller fra udtag til lamper.
 • Tilslutte køleskab, Her må både privatpersoner og virksomheder uden autorisation tilslutte et køleskab i et stikkontakt.

Norh el service & elektriker Amager priser

Der er ikke nogen elektriker opgaver der er ens. Det er mange forskellige faktorer som påvirker derfor er det også rigtigt svært at give nøjagtige el priser.
Norh el service & elektriker Amager vil meget gerne kunne give nogle faste priser hvor hverken vi som elektrikere eller du som kunde bliver utilfreds.

Derfor vil vores elektriker Amager meget gerne komme ud og se opgaven og derefter give en pris Så kan elektriker orientere os bredt og måske få øje på nogle basale ting som du som kunde har overset eller måske ikke har tænkt over det giver en langt bedre proces i selve arbejdet og vores elektriker Amager kan nå at hente de materialer hjem som skal bruges til at lave opgaven inden de begynder. 

Det betyder også noget for prisen om vores elektrikeren skal have lidt tungere maskiner ind til opgaven for at kunne udføre selve arbejdet. Det er ikke alle maskiner vi har i firmaet og skal derfor lejes ind udefra. Det kan også give lidt højere priser. Det er naturligvis noget elektriker Amager oplyser om i tilbuddene som bliver lavet til dig som  vores kunde.  Ved akutte ærende er prisen altid højere. Då vores elektriker Amager tager ud til er oftest på sin ledige tid, der elektriker kunnet bruge sin tid f.eks. sammen med sin familie. 

Kontakte Norh gennem google. Montøren, som kom ud til os ringede præcist som aftalt til os og monterede mine lamper til tiden. Han var ikke kun hurtig, men han gav os også en sød service. Efter vi er flyttet, har vi efterhånden fået en del el-virksomheder på besøg, og ingen har ydet så god en service som Norh elektriker Amager- derfor bliver dette vores foretrukne el-installatør fremover altid! // Tannaz, en Norh kunde.

Norh samarbejde og teambuildning

Norh sammenarbejder også med tømrer, låsesmed, sikring og vagt. Vi går meget op i et godt sammenarbejde på kryds og tværs indenfor forskellige fagområde. Og mange af vores medarbejder ønskede en tur til Mont Blanc sidste sommer. Her fik alle fri for at bestige bjerget og nyde dens smukke natur. I må gerne se vores video her;

Vores ydelser på elektriker Amager er bland andet

 • Fejlsøgning – Norh el service og elektriker Amager er specialister i fejlfinding af el installationer i alle typer af lokaler. For os er det lige meget om du har brug for en fejlsøgning i et garage eller i en lejlighed. Fejlfindinger af el udføres efter et udkørselgebyr og forbrugt tid. Hvis fejlen ikke er fundet inde for en rimelig tid, 1-2 timer. Skal der tages stilling til hvad der så skal gøres. Fejlsøgninger kan ibland være noget værre og iblandt  skal det en nye montør på sagen. En fejlsøgning er oftest det man starter med når det har opstået noget akut fejl med el.

 

 • Overvågningskamera – Norh el service & elektriker Amager installerer overvågningskamera. Har du eller din virksomhed et interesse over at forbedre sikkerheden i hjemmet eller i virksomhedens lokaler? Måske har du været uheldig og prøvet et indbrud, eller så har måske din nabo været det,  uanset hvad grunden til din interesse er så hjælper vi dig med at skræddersy en holdbar løsning, vi forbedrer din sikkerhed til en konkurrencedygtig pris. Priserne på overvågnings systemer varierer meget og det oftest så sjældent at prisen på ovenvågringkameran og  kvalitet på den hænger sammen, det er dig som skal vurdere hvilket kvalitet du kan nøjes med i forhold til din budget.

 

 • Alarmsystemer/tyverialarmer – Norh elservice & elektriker Amager vil anbefale denne sikkerheds løsning då den er perfekt for både privat og erhvervs brug, et alarm er en meget effektiv løsning når det kommer til at holde tyverne væk, det finder undersøgelser vil det ca. være 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud. Hvis du bestiller en alarmløsning hos os på Norh elservice & elektriker Amager vi skræddersyr en løsning til dig og dit hjem eller dine lokaler, så at vi er sikre på at du får den helt rigtige løsning til den bedste pris, ingen lokaler er ens og vi ved at tyvene kommer ind på forskellige måder, hver gang. Vi taget et kig på helheden ude hos vores kunder så vi kan give den bedste vejledning og løsning til en billig pris. Siden 2018 kan du også som privat kunde få op til 18 000 i håndværkerfradrag på installation af alarmsystemer.

 

 • Elektronisk adgangskontrol –  Mangler du overblik og ønsker du bedre kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem eller til dine virksomheds lokaler, så er elektronisk adgangskontrol en god løsning Norh el service & elektriker Amager installerer elektronisk adgangskontrol til dine erhvervslokaler så at du kan sikre dig et komplet overblik over hvem der har adgang til lokalerne. For private hjem kan adgangskontrol også være en mulighed, her har vi små systemer som er ”plug and play”. Her kan du f.eks. få et udleveret en chip som er sætter en klassik nøgle, og du bestiller selv så mange chip du har brug for.

 

 • El installatør services – En el installatør er en elektriker med en bredere og længere uddannelse, kort sagt en el installatør er en videre uddannet elektriker.  Norh elservice & elektriker Amager leverer ikke kun service til tiden, men  også kvalitet til tiden. I travle perioder er vores el installatør fuldt booket, det vil derfor kun være en mulighed for os at at tage i mod nye kunder med et par dage eller op til en uges varsel. Det er vigtigt at du kontakter os i god tid, hvis du har brug for en el installatør indenfør en kort tid.

 

 • El tjek –Når du køber en villa, så er det lovpligtig at det bliver lavet et el tjek ved køb. Nogle gange skal det bare gå hurtigt at få en el tjek oversået og Norh elservice & elektriker Amager vil kunne klare dette hurtigt, da vi også har døgnvagt og taget os til alle varianter af akutte ærende, vores elektriker Amager ofte kunne rykke ud dagen efter eller hvis du kontakter os på førmiddagen, t.o.m samme dag.
  Når du køber en lejlighed. Så er det ikke samme lovkrav at der bliver lavet et el tjek. Det kan dog alligevel være smart at du får en elektriker til at hjælpe dig med et overblik over dine el installationer. Især hvis det er lidt ældre ejendom det kan nemlig spare dig mange kroner i fremtiden, da de kan være dårlige eller fejlagtigt lavede installationer. Som behøves at ændres og skiftes ud. Og det er ofte at det kan blive meget dyrt.

 

Elektriker Amager døgnservice 24/7

Døgnservice 7 dage i ugen. I hele døgnet også på helligdage og selve nytårsaften. Det sjældent problemer med el kommer passende og i almindelige arbejds dagtimer 7  -16.00. Norh el service & elektriker Amager kommer vores faste kunders ønske om døgnvagt ”til gode”. Men vi hjælper og rykker selvfølgelig ud til alle som ringer til os efter akut elektriker.

Det kan være adskille grunder til hvorfor et problem med el eller strøm er opstået. F.eks. sikringen bliver simpelthen bliver ved med at springe efter i har hængt de nyindkøbte lamper op i spisestuen, det kan være hvad som helst. I de fleste tilfælde kan en akut opgave løses af en elektriker på få minutter efter en fejlsøgning.Hvis du vil vide mere om Norh eller søger et u forpligtigende tilbud på en opgave, kontakt os på 22 22 28 68, eller i vores kontaktformular så vil vores elektriker Amager kontakte dig hurtigst muligt.

Norh elektriker service & elektriker Amager kan klare de fleste elektrikeropgaver. Ingen opgave er for lille eller for stor for elektrikerne på Amager, vi har også døgnvagt 24/7. Hvis strømmen går midt om natten eller en tidlig morgen. Så er en dygtig og servicemindede og veluddannet medarbejdere kun et udkald og ikke oftest mange minutter væk. I kan få kontakt med elektriker Amager på telefon 22 22 28 68. Norh elektriker Amager har også et sammenarbejde med Norh låseservice og låsesmed og vil derfor kunne give et billigere tilbud. Hvis det skal installeres et alarmsystem.

Norh elektriker og elservice er en landsdækkende elektriker firma som I dag består af mange afdelinger/værksteder spredt over hele Danmark, men mest i Stor København. Norh elektriker har vi mange forskellige kompetencer i elektriker faget er generelt meget dybt og bredt, og kræver mange kurser, vi på Norh elektriker har specialiseret os indenfor sikkerhed, der ibland overvågning og alarmsystemer, her er vi altid med på beatet med de seneste trender, uddannelser og ekspertise. Norh har også en ansat installatør der kender alle forpligtelser i forhold til love og regler indenfor bland andet overvågning. Norh elektriker København kører på Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Valby m.fl.
Kontakt os nemmest på 22 22 28 68 hvis du har brug for en elektriker.

Norh el service & elektriker Amager, hvorfor skal du vælge os?

• Norh el service & elektriker Amager har altid et meget stort fokus på kvalitet og vi tager ansvar. Vores medarbejder har mange års erfaring i bagaget med intelligente og diverse tekniske løsninger samt omkring el-installationer. Vores fagligt kompetente og dygtige medarbejdere yder altid sit yderste for at give dig den absolut bedste produkt med en behagelig og god service.
• Vi har meget konkurrencedygtige priser i forhold til vores konkurrenter. Lave driftkostender i virksomheden, gør at vi ikke bruger mange kroner på reklamer etc., uden vi i stedet for efter at gøre vores arbejde hundrede procent. Vores kunder er vores reklame og anbefaler os videre. Norh el service & elektriker Amagers priser er en del under gennemsnittet for en elektriker i København. Vi går dog aldrig på kompromis med kvaliteten.

• Anmeldelser lyver ikke? Vi er bedst bedømte på både Fb og Google, vores gamle kunder elsker os. Det er gennem dem vi sikrer, at kvaliteten er rigtigt god og i orden, når vi færdiggør en opgave eller et projekt, følger vi op. For at gøre godt som virksomhed er man idag nød til at have sine kunde med sig. Det gør også arbejdet sjovere.

• Døgnservice som er til vores tidligere kunder fordel, hvis detskulle ske noget med en af de installationer vi har lavet, så står vi med døgnservice 24/7 til rådighed, det vil sige at vi rykker ud meget hurtigt hvis det skulle ske en fejl med en af vores installationer. Norh el service & elektriker Amager har nemlig hele vejen op til 6 års garanti på rigtigt mange av vores udførte arbejde.

• Gratis tilbud, er du af nogen grund  usikker på om dit arbejde som du har i tankerne burde udføres eller ikke, vil du altid kunne få et gratis tilbud ud af os, altid. Måske vil det kunne gøre dig sikrere på din beslutning.

• Enterprise, vi har alt fra låsesmed, tømrer og malere. Hvad du en kan bruge så har vi et stort kontaktnet med dygtige og billige håndværker til rådighed
For hurtig betjening og tilbud, kontakte vores Amager elektriker på 22 22 28 68, Norh el service & elektriker Amager har altid have en dygtig medarbejder ved røret. Hvis du ønsker at komme i kontakt med en låsesmed eller en sikrings tekniker på Amager finder du mere info her Låsesmed Amager.

Strøm i stikket er noget vi oftest taget for giver, først når det ikke virker er det et problem.

Elektriker Amager; Så sikrer du dig ved køb af fast ejendom

Når det drejer sig omkring el og strøm er det næsten umuligt at sikre sig til hundrede procent.. Det er oftest rigtigt svært og kompliceret at opdage skjulte mangler og fejler. Dog er det oftest meget smart og en rigtigt god idé at få kigget alle installationer igennem i forbindelse med et salg eller køb. For at sikre dig som køber og sælger. Hvis man laver en El- tjek vil man sandsynligvis finde de fleste fejl og mangler.
Er de en sælgere af en  fastejendom ønsker at sikre sig mod  erstatningskrav i fremtiden i forbindelse med bygningens elektriske installationer. Kan man også  lave en ansvars fraskrivelse hvis køber accepterer, for skjulte mangler i købsaftalen.
Ønsker du en en gennemgang af din nye ejendoms køb eller bolig, eller en salgs gennemgang indfor el kontakt vores elektriker Amager, så vil vi kunne udføre opgaven.
Ældre installationer er dog ikke i alle tilfælde ulovlige trods at el installationerne ikke er fuldt efter nutidens krav.  Derfor kan ikke køber ved tilfældet rette krav mod den der sælger på grund av “ulovlige” el installationer. Når der drejer sig omkring gamle el installationer, som var lovlige på det tidspunkt de blev lavet. Men som efter dagens krav faktisk er meget ulovlige. Spørges vores elektriker Amager hvis du er interesseret af at vide mere omkring disse spørgsmål.

+45 22 22 28 68

Hvis strømmen pludseligt går, kan du selv gøre noget? Norh elektriker Amager mener

Pludseligt går strømmen og du har måske intet lys derhjemme, der finden nogle ting som du selv kan tjekke. Før du kontakter f.ek.s Norh elektriker Amager for hjælp eller din elforsyning. Hør først med dine naboerne, har de strøm? Hvis de også mangler. Er det troligvis strømsvigt i et stort område. Kigge efter om det er lys udenfor i gade lygter og andre bygninger? Hvis der ikke er,  er der absolut højst sandsynligt at alt el er gået i hele område. I den situation kan du ikke selv få fejlen lavet.
Hvis der er så at det mangler strøm i kun dit hjem og også i hele boligen (ikke bare en del), er det nok fejlstrømsafbryderen som er slået fra.

• Starte med at tjekke om relæet er slået fra.
• Er det tilfældet, prøv at slå det på igen. Bliver det ved med at slå fra, prøve då at slukke for alle grupper.
• Derefter  prøv at slå relæet til igen. Virker det heller ikke.
• Så slå gruppeafbryderne & dine sikringer til igen prøv 1 ad gangen. Når relæet virker, har du fundet den gruppe som fejler.
Mangler der kun strøm i en del af hjemmet? Er der troligvis kun en sikring der smeltet eller slået fra. Er det fejlen gør følgende;
Norh elektriker Amager rettelse af smeltesikring;
• Du starter med med at slukke for alle afbrydere & kontakter i alle de dele af huset, hvilket er blevet ramt.
• Er det nogle af stikkontakterne som ikke kan slukkes, skal brugs genstandene som sidder i fjernes.
• Udskifte sikringen, siden tænd igen for afbryderen.
• Hvis den ikke springer, efter du har slået den til, kan du slå på igen for afbrydere og stikkontakter, 1 af gangen.
• Er det så at sikringen springer igen og bliver ved, når du tænder for en bestemt apparat/genstand, har du med en stor sandsynlighed fundet hvad fejet er. Det kan være så at en apparat er defekt.

Norh elektriker Amager, Automatiske sikringer sådan her kan du tjekke de;

• Du kan starte med at slukke alle dine afbrydere  i de dele af hjemmet, de som mangler strøm.
• Er det nogle af kontakterne som ikke bare kan slukkes, skal apparaterne som er kopplet i tages ud af kontakten.
• Prøve derefter at slå på for den automatsikring der er slået fra.
• Hvis tilfældet er så at automatsikringen ikke slår fra igen, efter du nu har tændt den, kan du nu tænde for afbrydere  igen og stikkontakter 1 af gangen.
• Er det så at automatsikringen nu slår fra, det vil sige du tænder nu for en bestemt brugsgenstand, har du nok fundet fejlen. Apparaten kan være defekt.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other