Norh elektriker kontaktes nemmest på 22 22 28 68!

Elektriker Albertslund

Elektriker Albertslund til private og erhvev

Døgnvagt nær dig, har du brug for en elektriker akut så er hjælpen ikke langt væk fra dig. Vores elektriker har kontor i Albertslund og vil derfor hurtig kunne være på plads hos dig hvis strømmen er gået eller vaskemaskinen pludseligt stoppet med at køre og ikke kan åbnes.
Udover døgnvagt tager vores elektriker Albertslund også i mod større opgaver i samarbejde med Norh, som er en sikkerhedskæde der udfører de fleste servicer indenfor el, el -installationer, sikkerhed og elektroniske låse.

Glade kunder, en af vores målsætninger, altid

Norhs elektriker Albertslund idé med at skabe merværdi for vores kunder og giver den det ekstra service med faglig profession og glæde, som det kan være behov for når man blevet inviteret ind et andet menneskes hjem for at afklare en opgave eller en løsning på et eventuelt problem som kommer op undervejs. Vores målsætning har hjulpet Norh til at få flere kunder og på den måde vokset endnu mere på kryds i alle de områder og servicer som vi yder. Det vil vi gerne blive ved med og vi vil derfor sikre dig at vi går efter at sætte dine ønsker og behov i første række.

Om Norh

Norh er et sikkerheds selskab med enteprise indenfor sikkerheds løsninger, i og med at vi har ansatte elektriker på teamet, så klarer vi det meste indenfor el. Vi har mange års erfaring omkring diverse boligs installationer. Og hvis du ønsker et tilbud fra os af. Så er det altid gratis den første gang og 100 procent ufopligtende. Vi arbejder altid efter at gøre alla parter glade og tilfreds med prisen på det som skal laves.

Hvis du vil læse mere om Norh og alle vores andre ydelser eller ønsker du at komme i kontakt med os så finder du mere info gennem at klikke på denne link;
Norh- Din sikkerhed, vores ansvar.

 

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other