Norh elektriker kontaktes nemmest på 22 22 28 68!

Elektriker Albertslund

Elektriker Albertslund, akut el service;

 +45 22 22 28 68

 

Elektriker Albertslund til private og erhverv

Norh elektriker Albertslund har en døgnvagt nær dig i Albertslund. Hvis du har brug for en elektriker akut så er hjælpen sjælden langt væk fra dig. Norh elektriker Albertslund har både kontor og værksted i Albertslund og vil derfor hurtig kunne være på plads ved dig hvis strømmen er gået eller vaskemaskinen pludseligt stoppet med at køre f.ek.s at den ikke kan åbnes.
Udover elektriker døgnvagt tager vores elektriker Albertslund også til sig større opgaver i samarbejde med Norh sikring. Norh sikring er en sikkerhedskæde der udfører de fleste servicer og entreprise indenfor el, el -installationer, sikkerhed og elektroniske låse.

Norh elektriker Albertslund; Glade kunder, vores målsætning altid!

Norh elektriker Albertslund idé med at skabe merværdi for vores kunder og giver den det ekstra service med faglig profession og glæde. Som det kan være behov for når man blevet inviteret ind et andet menneskes hjem for at afklare en opgave eller en løsning på et eventuelt problem som kommer op undervejs. Norh elektriker Albertslund & Norh sikrings målsætning har hjulpet Norh til at få flere kunder og på den måde vokset endnu mere på kryds i alle de områder og servicer som vi yder. Det vil vi gerne blive ved med og vi vil derfor sikre dig at vi går efter at sætte dine ønsker og behov i første række.

“Aftalt tid efter ønske. Virkelig kompetent firma samt dygtige medarbejdere synes jeg. 2 elektrikere lavede installationen af min nye vaskemaskine og tørretumbler hurtigt og billigt” // Christina en Norh kunde

Om Norh og Norh elektriker Albertslund

Norh er et sikkerheds selskab med enteprise indenfor fremforalt sikkerheds løsninger. I og med det har vi flere ansatte elektriker på teamet. Det er bland andet derfor vi klarer det meste indenfor el. Vi har specielt mange års erfaring omkring diverse boligs installationer. Og hvis du ønsker et tilbud af os på f.eks. en boliginstallation. Så er det altid gratis den første gang og 100 procent ufopligtende hvis du efterspørger om pris. Vi arbejder altid efter at gøre alla parter glade og tilfreds med prisen på det som skal laves.

Hvis du vil læse mere om Norh og alle vores andre ydelser eller ønsker du at komme i kontakt med os så finder du mere info gennem at læse her ;Norh

 

 

Norh elektriker og elservice er en landsdækkende elektriker firma som I dag består af mange afdelinger/værksteder spredt over hele Danmark, men mest i Stor København. Norh elektriker har vi mange forskellige kompetencer i elektriker faget er generelt meget dybt og bredt, og kræver mange kurser, vi på Norh elektriker har specialiseret os indenfor sikkerhed, der ibland overvågning og alarmsystemer, her er vi altid med på beatet med de seneste trender, uddannelser og ekspertise. Norh har også en ansat installatør der kender alle forpligtelser i forhold til love og regler indenfor bland andet overvågning. Norh elektriker København kører på Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Valby m.fl.
Kontakt os nemmest på 22 22 28 68 hvis du har brug for en elektriker. Norh elektriker og elservice er en landsdækkende elektriker firma som I dag består af mange afdelinger/værksteder spredt over hele Danmark, men mest i Stor København. Norh elektriker har vi mange forskellige kompetencer i elektriker faget er generelt meget dybt og bredt, og kræver mange kurser, vi på Norh elektriker har specialiseret os indenfor sikkerhed, der ibland overvågning og alarmsystemer, her er vi altid med på beatet med de seneste trender, uddannelser og ekspertise.

 

Norh elektriker Albertslund, vores almindeligste ydelser;

 • Alarm og sikring, når du har brug for at sikre dig mod indbrudstyve.
 • Videoovervågning, hvis du vil holde øje med dine husdyr eller sikre dig mod uvelkomne gæster.
 • El tjek, når du f.eks. overvejer at købe en bolig eller erhvervslokaler.
 • Boliginstallationer, når du skal bruge en hjælpende hånd til at hænge dine lamper op eller installere en opvaskemaskine.
 • Erhvervinstallationer, f.eks. når et nyt alarmsystem skal installeres og du behøver være sikker på at det er forsikrings godkendt.
 • Ejendoms installationer, Når det skal laves el i fælles lokaler
 • Dørtelefon, hvis det skal installeres porttelefon eller hvis de gamle skal skiftes ud.
 • Hvidevare installationer, hvis du har brug for hjælp med at installere f.eks. en opvaskemaskine.
 • Nye el installationer i forbindelse med ombygning med rabataftale
 • Udskiftning vedligeholdelse af  nye og gamle ledninger
 • Installation af andet sikkerhedsudstyr f.eks brandalarm
 • Gennemgang af installationer og el tjek ved flytning
 • Fast døgnsvagt 24/7 til en fast pris

Norh elektriker Albertslund, speciale i sikring 

Hvis du eller dine naboer fået opleve er indbrud. Vil Norh elektriker Albertslund kunne være med til at skabe tryghed for jer i gen. Norh elektriker Albertslund kender også at man mange gange kunnet førebygge situationen. Men at en kunde kontakter os når det er for sent. Og at de er blevet ramt af et indbrud og derfor har brug for at forstærke sin sikkerhed. Norh elektriker Albertslund, vil opfordre alle vores kunder at tage action og få styr på sikkerheden før uheldet er ude. Særligt hvis du kan fornemme at du står med et lavt niveau på beskyttelse i for vejen. Er du usikker på hvordan situationen ser ud hjemme ved dig. Så kan du du altid få et gratis sikkerheds tjek af os. Her kommer vi hjem til dig og kigger på din skalsikring, og ser om vi kan finde eventuelle “svage” punkter. Og herefter kommer vi på skrift med forskellige forslag på hvilke tiltag man kan lave, I første omgang vil mange ganger anbefale at installere ekstra låse eller et meget effektivt alarmsystem. Kameraovervågning er også et godt alternativ men det er også en mere omstændig løsning. Som erhverv eller som f.eks. butiks indehavere så så skal du tænke på at er det lovpligtig at have mindst et alarmsystem installeret.

“Norh elektriker anbefales varmt.. Jeg har brugt Norh adskillige gange og aldrig har jeg været skuffet. Prisen og servicen har altid været på top. Og ikke mindst et godt udført arbejde!”/ En Norh kunde
Vores døgnservice nummer er 22 22 28 68, her kommer du i kontakt med en dygtig sikkerhedstekninker hurtigt!
Norh elektriker Albertlund, er specialister i sikkerheds løsninger. Men Norh elektriker Albertslund laver også diverse boliginstallationer etc. Vi består at et team som besidder flere forskellige kompetencer.

Elektriker priser, Norh elektriker Albertslund udarbejder altid tilbud gratis

Norh elektriker Albertslund udarbejder altid tilbud gratis. Alt du behøver gøre for at få en pris på din opgave et at tage kontakt med os og forklare hvad det er du vil have lavet. Herfra vil vi kunne give et prisoverslag på hvad det cirka vil koste. Det bedste for både dig og os er at vi kommer ud og tager et kig. Når du har fået tilbud fra os er det siden bagefter altid op til dig om du vil acceptere det eller ikke.

Norh elektriker Albertslund laver også rabataftale til bland andet boligforeninger og boligselskab. Som en boligforening og som et boligselskab findes det mange fordele med at have et samarbejde med en elektriker. Det skaber både tryghed og giver mere plads i økonomi. Da det er billigere at bruge os då vi udarbejder rabataftaler til større  kunder.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68