22 22 28 68, vi rykker hurtigt ud til en el tjek i København.

El tjek

Norh elektriker udfører el tjek

Når du køber en ejendom, om det er hus, lejlighed eller erhvervslokaler er det vigtigt at du får et overblik over dine elinstallationer. Især hvis det er lidt ældre ejendom, hvor der kan være dårlige installationer.
Selvom du får lavet et el tjek så kan der godt være skjulte installationer som ikke er gode nok. Det kan være gamle installationer der ikke lever op til de standarder som vi har i dag.

Når du køber et hus, så er det lovpligtig at du får lavet et el tjek. Norhs dygtige elektriker, vil kunne klare dette for dig hurtigt. Da vi også har døgnvagt, derfor vil vi ofte kunne rykke ud samme dag eller dagen efter når du har brug for et el tjek.
Når du køber etageejendom, så er det ikke et lovkrav at der bliver lavet et el -tjek. Da det ikke stilles samme krav som fx i et huskøb.

Hvad er et el tjek?

Når du kontakter os så aftaler vi et tidspunkt. Og udarbejder et prisoverslag per telefon eller skrift hvis så ønskes. Derefter vil en af vores elektriker møde på den aftalte adresse, der det skal laves et el tjek og gå igennem alle lokalerne. Vi starter med at danne os et overblik, og vil der opdage eventuelle farer, siden går vi mere ind på detaljerne. Godt at vide er at hvis elinstallationerne ikke er lovlige så dækker forsikringen ikke hvis der sker skader i forhold til el.

Prisen for et el tjek afhænger af hvor omfattende opgaven er. Når vi er færdige med at lave et el tjek så får du en rapport over de installationer som vi har gennemgået, oftest gennemgår vi;

  • El tavlen og dets HFI/HPFI relæ.
  • Elafbryder stikkontakter lampeudtag.
  • Lavvoltsinstallationer som spots fra loftet.
  • Brugsgenstande.
  • Elinstallationer i vådrum.

Har du brug for en hurtig el tjek? Kontakt os på telefon 22 22 28 68. Så vil vi finde en elektriker til din opgave og give dig et godt tilbud.

Norh er et sikkerhedsselskab. Det tilbyder mange services og ydelser, du kan læse mere om vores visioner og andre ydelser her; Norh- Din sikkerhed, vores ansvar.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68