22 22 28 68, så finder vi på Norh elektriker en El installarør til dine installationer.

El installatør

Norh elektriker, vi har en dygtig el installatør ansat og elektriker

Hos Norh har vi en el installatør som kan klare de fleste varianter af el installationer, også de sværere opgaver. Forskellen mellem en el installatør og en elektriker, er at el installatøren har en bredere og større uddannelse, det vil sige at en el installatør er en videre uddannet elektriker.  Norh el installatør leverer vi ikke blot håndværk til tiden, men kvalitet til tiden. Vi arbejder altid effektivt og professionelt, så du er sikret et grundigt udført slutresultat til den bedste pris. Vi har gennem tiden udført mange typer opgaver som klares af en autoriseret el installatør, både til erhverv og privat. og vi har både kompetencerne og erfaringen til at levere el -installationer i alle størrelser.

Vores el installatør leverer og udfører bland andet;

  • Boliginstallationer, af alle varianter
  • Datanet, til privat og erhverv
  • Nybyg og reparationer
  • Virksomheder og kontorer
  • Institutioner
  • Udlejningsboliger
  • Lager
  • Alarm og overvågningskamera
  • El- tekniske anlæg
  • Overvågning

Hvis du vil i kontakt med os og bruge en af vores dygtige installatører, så er vi kun et opkald væk på 22 22 28 68, ellers så er du velkommen til at sende os et mail i vores kontakt formular. Vi svarer oftest næste dag på dine spørgesmål omkring en el installatørs arbejde.

Ekstra service til vores faste kunder

Norh elektriker og elservice har ikke kun 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. Vi kan også leverer en elservice 7 dage i ugen 24/7 også på helligdage og selve nytårsaften, Det sjældent problemer med strømmen kommer passende og i almindelige arbejds dagtimer. Vi kommer derfor vores faste kunders ønske om døgnvagt ”til gode” hvid noget skulle gå galt, men vi hjælper og rykker selvfølgelig ud til alle vores kunder som ringer til os efter akut elektriker.

Norh elektriker er en elektrikervirksomhed som har speciale i sikring, det vil sige vi installerer også overvågningskamera og tyverialarmer, måske går du i tankerne omkring at sikre dit hjem eller dine erhvervslokaler. Hvis du i forvejen fået el arbejde fra os vil vi give fast kunde rabat.
Du kan læse mere om Norh elektriker og alle vores andre ydelser her; Norh- Din sikkerhed, vores ansvar.NORH- Din sikkerhed, vores ansvar

Vi har også låseservice og vagtservice som en større del af vores sikkerheds virksomhed.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other