Ofte er det ID som skal kontrolleres for en dørmand.

Dørmand

Hvordan kan du bruge en vagt eller en dørmand?

Det findes mange opgaver som en dørmand kan påtage sig. Det er dig som kunde som bestemmer i største træk, hvad du ønsker en dørmand til. Fx hvis dit event eller begivenhed kræver billetter eller har en aldersgrænse på. Vil en dørmand kunne acceptere dem eller check Id ved indgang. En dørmand ville også kunne varetage opgaver så som betaling ved entréen.

Hvad skal du tage i betragtning?

Hvis du skal arrangere en større begivenhed. Så er det flere ting du skal overveje, en af dem er sikkerheden. Afhængig på omfang af eventet og mængden af mennesker. Kan det være en god ide at leje en dørmand som sikkerhed, hvis noget skulle ske. Det kan være en god investering at have en dørmand med overblik og fokus på sikkerhed. For at forebygge evt. trusler og være nær hvis der skulle ske noget og afholde problemerne. En dørmand vil også kunne holde øje med at dem der kommer ind, ikke medbringer uønsket ting som alkohol, våben og narkotika eller lignede.

God service, til dig og dine gæster.

Norh ansatte vagter arbejder efter samme værdier som resten af virksomheden; motivation, tillid, respekt, kundepleje, service udover det almindelige, samt professionalisme og engagement. Hvis du hyrer en vagt eller en dørmand af os, vil vi også sørge for at dig og dine kunder bliver rigtigt godt taget i mod under hele tidsforløbet. Vil du hyre en vagt, kontakt os ”her” eller ring til os på 22 22 28 68.

Vi på Norh kommer også gerne ud til dig og hører os omkring hvad det er for ønsker du har og hvad dine tanker omkring dit event og hvordan det skal føregå. Vi tager intet gebyr for at udarbejde tilbud den første gang. Og vores tilbud er altid uforpligtende. Det vil sige at det er op til dig om du vil forsætte med er sammenarbejde med os eller ikke.

Norh er en sikkerheds virksomhed  men mange forskellige ydelser. Med en fælles nævnere, som er sikkerhed og sikring til privat og erhverv. Er du interesseret af at høre mere om vores andre sikkerheds ydelser så kan du gøre det gennem at klikke her; NORH- Din sikkerhed, vores ansvar.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68