Diamantskæring og hulboring

Diamantboring & hulboring

Diamantskæring, diamantboring & hulboring København og på Sjælland

 +45 22 22 28 68

 

Norh hulboring & diamantboring København klarer opgaven for dig, vi udfører diamantskæring & hulboring på hele Sjælland. Vi klarer ikke bare opgaven som den praktiske produkt det er med det mandskab og værktøj det kræver. Norh hulboring &  diamantboring København går nemlig meget op i kundeservice og tilfredse kunder . Derfor holder vi altid det vi lover med aftalte tider og udførsel af arbejdet. Vi arbejder lige som en tandlæge med at vores kunder skal føle sig trygge med hvad der føregår og ikke få nogle ubehaglige overraskelser. Vi informerer hele tiden kontinuerligt og holder dialog.  Norh diamantboring og hulboring København er en del af Norh som er et af Danmarks mest anbefalede håndværker firma på Facebook og Google. Ros og gode anmeldelser kommer ikke af sig selv. Det er vores tidligere kunder som vi udført et godt og grundigt arbejde for tidligere. Det er ikke en arbejdsmåde vi tænkt stoppe med. Vi ønsker nemlig at dig som kunde hos os vil føle at du trygt at sætte din lid til os når du vil have et håndværkermissægt arbejde udført hos Norh. Uanset om du skal bruge os til diamantboring eller installation af f.eks. spots.

 

Boring af huller med diamantboring København 

Man bruger typisk diamantboring & hulboring med specialebor til huller, der skal indgå som en del af VVS eller el installationer. Man skal eventuelt lave en hulboring til etablering af udluftning til tørretumbler eller anden udluftning i bolig og erhvervslokaler. F.eks. bores det huller i fundamenter for passiv udluftning til kælderrum der mange ganger består af et fugtigt miljø.

Norh hulboring København anvender diamantboring når der skal fremstiller cirkulære huller i bland andet beton, tegl eller andre byggematerialer.

Få vejledning i diamantboring, vi kører ud og givet tilbud og informerer i hele Stor København og Sjælland

Norh hulboring & diamantboring København hjælper både private og erhvervskunder til at finde den helt rigtige løsning når det kommer til hulboring Sjælland. Vi vejleder og rådgiver dig gerne i forhold til, om diamatboring er den rigtige metode at benytte sig af i det arbejde som du tænkt skal udføres. Fordelen med diamantboring er at selve boren er så pas stærk til at skære igennem alle materialer. Du kan bore huller i hårdt brændt tegl, glas, natursten etc.

“Jeg har brugt Norh til hjælp af fuldt renovation af kælderen til mit huse. Det skulle bland andet bores hul i tegl til spots i kælderens tegl. Jeg fik hjælp med alt installation og det blev rigtigt godt udført og til tiden. Prisen var også rigtigt god i forhold til konkurrenterne. Tak Norh jeg vil helt sikkert bruge jer igen.” // Linnea en Norh hulboring København kunde
Vi skære og bore i; Beton Granit Sten Fliser Mursten Asfalt.
Vi skære og bore i; Beton Granit Sten Fliser Mursten Asfalt. Norh diamatboring København betjener både private kunder og erhvervskunder på hele Sjælland.

Norh hulboring & diamantboring København, borer præcis de huller du ønsker

Når det drejer sig om diamantboring kræver det præcision for at opnå det bedste mulige resultat. Norh hulboring & diamantboring København anvender diameter i vores arbejde for at opnå det mest præcise resultater. Derfor kan du være sikker på at du få præcist de hul du vil i den størrelse som du ønsker. Og blot til info til forskel fra f.eks. en traditionel slagbor minimerer diamantboring vibrationer som i sidste ende kan forårsage brud på fundamentet.

 

Når det ikke “kun” er et hul som skal bores

Norh diamantboring & hulboring København, borer ikke kun huller. Vi er et fleksibelt firma som består at fleksible arbejdskraft. Norh hulboring & diamantboring består af både tømrere og eksperter i diamatboring. Vi udfører alle typer af opgaver, også det mindre for private personer. Er du usikker på om vi kan hjælpe dig med det du går og tænker over. Så er du velkommen at ringe til os og spørge på 22 22 28 68.

Norh laver også entreprise i renovation og nybyggeri. Vil du vide mere om det så kan du læse kort om det her Norh Entreprise.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68