Vi finder den rigtige vagtløsningen til dig /Norh vagtservice

Butiksvagt

Butiksvagt i København med omegn.

Norh vagtservice tilbyder vores kunder på Sjælland butiksvagt med uddannelse indenfor området. Vores vægtere er servicemidede og dygtige til sit arbejde. De vil være med til at skabe en behaglig atmosfære for dine kunder og personale.

Det er ofte forskellige grunde til hvorfor man ønsker at have en butiksvagt tilknyttet. Men som regel er det på grund af at der er foregået ubehagelige episoder i butikkens åbningstid. Måske er der sket nogle uacceptable ting som røveri, tyveri eller andre trusler. Derfor kan behovet for at beskytte både kunder og personale hurtigt opstå. I de situationer vil en butiksvagt være meget behjælpeligt for at skabe tryghed for kunder og personale, og tilføre en bedre arbejdsmiljø.

En butiksvagt sikrer sig løbende et overblik i butikken, ved indgangen og omkring kasseområdet.

Personale og kunder har også mulighed for at henvende sig til butiksvagten. Hvis det f.eks sket noget i butikker eller er de af nogen grund er bekymrede. Ønsker du at vide mere om vores vagtservice indenfor butik. Eller vil du blot høre omkring vores priser. Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 22 28 68, vi har åbent i hele døgnet og vil også kunne håndtere akutte ærende f.eks. hvis politi n ikke vil rykke ud. Vi kommer også gerne ud til dig og hører os om hvad det er der har sket og hvorfor du har et behov av en butiksvagt til din butik. Vi tager intet gebyr for at udarbejde tilbud første gangen. Og vores tilbud er uforpligtende. Det vil sige at det er op til dig om du vil forsætte er sammenarbejde med os eller ikke.

Du kan også bede os at kontakte dig i vores kontakt formulat her på vores hjemmeside.

Er du interesseret af at høre mere om vores andre sikkerheds ydelser så kan du gøre det gennem at klikke her; NORH- Din sikkerhed, vores ansvar.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other