Butikskontrollant hjælper butikker med at modarbejde svind 22 22 28 68, kontakt Norh så finder vi en butikskontrollant til dig.

Butikskontrollant

Vil en butikskontrollant kunne hjælpe mig?

Ja, hvis du har ansvar overfor en butik. Der i misstænker nogle af jeres “kunder” for at ikke betale for alle sine varer. Eller hvis i har meget svind ude fra butikken. En butikskontrollant er tyvens værste fiende. Og det skal oftest til et par få gange for tyven at blive “fanget” og meld til politi for at stoppe fuldt og helt med sin adfærd. En butikskontrollant er typisk en civilklædt. Usynlig vagt der holder øje i alle varianter af butikker så som dagligvarebutikker, tøjbutikker, byggehandler etc., med et formål. At bekæmpe svind og afsløre tyve og andre svindlere. Vagten færdes som en almindelig kunde. Og vagtens kendskab til butikstyven/svindlerens adfærd er den måde butikskontrollanten mange gange opfanger tyven eller svindleren på.

Det er selvfølgelig aldrig sjovt for den der bliver fanget i at gøre noget forbudt. Når det er drejer sig om unge mennesker som er på vej i den forkerte retning vil tankerne bagefter man blevet “fanget” lyde på denne måde;
“Har fået en dårlig smag i mund. Jeg er en ung dreng på 17 år som blev taget i at stjæle fra Kvickly. Det er første gang, samt har jeg heller ikke nogle pletter på min straffeattest. Jeg har fortrudt det inderlig og synes bare at det bliver slemmere for hvert minut der går, hvad skal der ske med mig nu?”

Norhs butikskontrollaner kan sit kam.

Vores butikskontrollanet ved præcist hvad de skal kigge på og hvilke typiske adfærden en tyv i en butik har. Det er lige meget om det er en indkøbs butik eller om det er en tøj butik eller anden type af butik. Tyverne går alle sted og man kan mange gange blive overasket af det de går efter og hvilke typer af varer. Når det er så sagt og en kritisk situation opstår. Vil også vagten med sin ekspertise kunne udføre en tilbageholdelse og bortvisning. Butikskontrollanten vil også kunne hjælpe med at skrive en politianmeldelse. Hvis du hyrer en butikskontrollant fra Norh. Er det dine ønsker der er i fokus. Med formålet at formindske svind i din butik/forretning. Vi kan tilbyde hurtig udrykning hvis det skulle være behov for det. Kontakt os på 22 22 28 68, hvis du ønsker at vide mere, få tilbud eller har spørgsmål.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other