Et sæt bilnøgler fra et nøgleskabe.

Bilnøgler

Norh Autolåsesmed fremstiller langt de fleste varianter af bilnøgler. vi laver nøgler med og uden startspær, computer -chip baserede bilnøgler uden selve ”nøgle”, mere klassiske bilnøgler med ”nøgleskaft”, vi laver også nøgler til de fleste mc modeller.

Nutidens nøgler til bil

Det er sjælden man i dag ser bilnøgler kun som en klassik nøgle med nøgle håndtag og nøgle skaft med ”hakker” i. Nutidens nøgler til biler bliver også lavet som computer chip lagt i en smart ”hard case”.  Denne nye type af bil -nøgler & billåse på markedet gør det væsentligt sværere for bil indbruds tyven at lave indbrud i disse biler. Disse bilnøgler er også sværere for enkelte bilejer at kopiere hvis fx. en ekstra bilnøgle behøves eller hvis man helt mistet alle sine nøgler til bilen. Det er i dag en sværere proces at få lavet nye bilnøgler, man kan ikke længere hurtigt smutte forbi hælebaren og få lavet sig en nyt set med nye bilnøgler. 

Vi på Norh hjælper dig hvor du er 24/7 også i weekenden!

Vi på Norh forstår at det kan være svært at køre til låsesmeden eller værkstedet uden nogle nøgler til bilen. Derfor tilbyder vi at komme ud til vores kunder med nye bilnøgler før og efter de er blevet lavet hos os, denne service er vi meget glade for at tilbyde til vores kunder, også på selve nytårsaften. Obs. nogle gange kan det ikke lade sig gøres.

Hvis du er usikker på om vi kan lave lige præcist den type af bilnøgler som passer til din bil, så er du mere velkommen at ringe til os så lover vi at hjælpe dig efterfølgende så godt vi kan, vi vil sammen finde en løsning på dit problem, til din fordel har vi en højt udannet bil låsesmed og mekaniker på teamet.

Nogle af de varianter af bilnøgler vi laver kan hurtigt ses længere ned på siden.

Bilnøgler med fjernbetjening

Vi på Norh kopierer og laver ”almindelige” bilnøgler uden fjernbetjening, ydermere laver vi også bilnøgler med fjernbetjening, og det er op til dig hvis du ønsker en klapfunktion eller ikke, på de nøgler som har ”nøgleskaft”. Hvis du tilvælger nye nøgler til bilen med klapfunktion, så vil du sandsynligvis blive fri fra huller i lommer og dine nye bilnøgler vil bevares bedre i længere tid. 

Nøgler til bil med fjernbetjening er ellers en dejlig og praktisk ting at have, med denne type af bil nøgler er du fri fra problemer der kan opstå på det mekaniske låse under vinteren, når låsen kan frosset til. Du kommer også hurtige ind og videre ud fra bilen når blot en knap skal trykkes på, frem for at bøvle med at få bilnøglerne frem og vride om pp bilnøglen i de mekaniske låse.

Få tekniske bilnøgler med startspær

En af de største grunder til at få nøgler til bilen med startspær er fordi at det simpelheden gør det så meget sværere for biltyven at stjæle din bil. I forvejen kan man regne ud at de fleste tyve opsøger de nemmere mål og ikke mindst det der kan lade sig gøres, tilfældet gør tyven. En bil med startspær er derfor tyvens største modstander og gør det næsten umuligt at kaprer din bil.

De fleste nye biler fra starten af halvfemserne er oftest udstyret med bilnøgler som har startspærre. Nøgler til biler med startspærre sidder der en kode, som er lageret i det, som man kalder for transponder chip, chippet sidder inde i selve bilnøglen.  Transponderen inde i bilnøglerne ”giver” koden til bilen, som når man fører ind nøglen i bilens lås og lokaliserer, hvorvidt koden er identisk med den, der sidder i bilen. Hvis det er rigtigt, gives det adgang så at man kan starte bilen. Det bliver derfor ikke rigtigt en mulighed at starte bilen uden den rigtige nøgle.

”Chip” bilnøgler

Fremtidens bilnøgler er  uden selve nøglehoved og nøgleskaft. Disse nøgler til biler er teknisk avancerede med en chip inden i et ”hard case” der tilhør bilen, disse chip er programmerede så at de spiller sammen med software til bilen. Hvis du har brug for at få kodet om dine chip nøgler til bil med eller uden fjernbetjening så kan vi på Norh også klare denne opgaven i de fleste tilfælde.

Kontakte os på 22 22 28 68, vi har døgnvagt 24/7 og der sidder altid en uddannet bil låsesmed og mekaniker ved røret.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other